Какой тут гротеск?! Скоро по тв уже будут показывать инструкции, как правильно надо попу путику лизать. Там уже такая очередь выстроилась ! (Бондарчук, Михалков, другие знатные жополизы) Всё на полном серьёзе. Пока имеется связь : лизнул - получил финансирование. Скоро будет: не лизнул - сел в тюрьму.
Это в Крыму. Быстренько как-то Вы совок забыли и советское скотобыдло... Там такой "стёб" был на каждом шагу и круглосуточно... Напомню: https://www.youtube.com/watch?v=hDX_PkPrZJg
Ой, блин... И эти дебилы потом еще Макаревича поливают - причем поливают именно как бы с точки зрения искусства, мол, и стихи у него плохие, и музыка... А не потому, что он против Путина.
Буде бажання: 7-й Канал Одесса репортер брал интервью в Славянске.............Уже вот сейчас Просто было противно и гадко..........Что там несло местное население Их не освобождать ,а гнать надо в три шеи.........
От й я так кажу... Але треба якось стимулювати, бо ж пропаде ні за цапову душу наша Матильда у ці часи буремні...
Може й гарний фільм, але за час правління путіна я настільки зненавидів наші державні ЗМІ, що навіть коли там якийсь гарна програма, всеодно відчуття, що брешуть.
Севастопольска вата повірити неможе що у Словянску хунта не вішає людей,так образилась що відмовила в послузі
...тута хтося з рашів-іноземців на днях говорив, що "Даже и при прекращении поступлений денег из Европы путик найдёт их - запродаст всё достояние РФ Китаю" Вживання новими, більш технологічними "невсранцами" виразів тіпа "путік" вполнє достатнє для того, щоби розвести по старороссийской традиции "наивных хахлов и хахлушек" Його, разводящого, гарячо підтримали деякі наші круті форумні політологи. Один Gron не попався на гачок, за що тепер настоятєльно має вимогу від москалів прислати їм свою фотю, Ні много, нє мало Сьодні, завдяки Заходу, сталося таке: Курс долара під час торгів на Московській біржі в п'ятницю знову обновив історичний максимум і впритул наблизився до рівня 39 рублів. Про це пише "Прайм". У середині сесії котирування досягали 38,97 рубля за долар. На 12.39 за московським часом долар росте до рубля на 40 копійок і торгується по 38,89 рубля.Курс готівкового євро в більшості банків для фізосіб перевищив 50 рублів, курс долара, тим часом, впритул підбирається до 40 рублів. http://www.epravda.com.ua/news/2014/09/26/494023/ Я страстно чекаю, коли ж цей Пу.тін почне запродавати "всё достояние РФ Китаю" і ніяк не дочекаюсь на сєй момєнт... Мо це завтра, галопом станецця, га, подпісанти ви мої недальокіє? Тобто - блізкіє