Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Какие-то смешные налоги с кондитерской фабрики не идут ни в какое сравнение с деньгами, которые Украина платит РФ за газ и прочие энергоносители. Вот с тех денег, действительно, оплачиваются война, терроризм, подрывная деятельность.

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кримінальний кодекс України
    Верховна Рада України; Кодекс України, Кодекс, Закон від 05.04.2001 № 2341-III

ОСОБЛИВА ЧАСТИНА

Розділ I
    ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Стаття 110-2. Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України

1. Фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років та з конфіскацією майна.

2. Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, -

карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років та з конфіскацією майна.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або з корисливих мотивів, або за попередньою змовою групою осіб, або у великому розмірі, або якщо вони призвели до заподіяння значної майнової шкоди, -

караються позбавленням волі на строк від шести до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

4. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою чи в особливо великому розмірі, або якщо вони призвели до інших тяжких наслідків, -

караються позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

5. Особа, крім керівника організованої групи, звільняється від кримінальної відповідальності за дії, передбачені цією статтею, якщо вона до повідомлення їй про підозру у вчиненні нею злочину добровільно заявила про те, що сталося, органу, службова особа якого наділена законом правом повідомляти про підозру, про відповідну незаконну діяльність або іншим чином сприяла її припиненню або запобіганню злочину, який вона фінансувала або вчиненню якого сприяла, за умови, що в її діях немає складу іншого злочину.

3. hrim

hrim Well-Known Member

Прийшла підмога місцевому "вальцман-нє"?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Centerer

Centerer Well-Known Member

А якщо блокада акція активістів, хіба може факт передачі грошей комусь із них з метою її здолання вважатися хабарем? Це ж не митниця, не пункт пропуску на кордоні - просто ватага людей перекрила проїзд із своїх певних причин, а держава воліє в цю справу не втручатись. Бо при бажанні, прокуратура могла б знайти на якій підставі припинити це дійство. Навіть якщо б гроші і були взяті і на камеру зафільмовані -ну і що з того? Той "вартовий" не держслужбовець, не державою сюди поставлений які до нього питання? Може він їх позичив? Та й не гроші були метою журналістів, а подивитись наскільки щирі люди у своїх діях. Я, принаймні, так це зрозумів. Якщо це вильється у звичайний договорняк, спосіб "заробітку", ця блокада позбудетьтся головного - суспільної підтримки. А це дорівнює політичній поразці її організаторів.

Ну як Ви писали: " Наприклад хотіли довідатись хто саме намагається налагодити контрабанду щоб з ними боротись. Впіймати перевізника не велике досягнення. Впіймати орґанізаторів є більш суттєвим. " Якщо чесно - воно їм треба?

Своїм кепкуванням я показав один з можливих варіантів прориву цієї блокади, якраз через право закупівлі харчів для себе. Звичайно, він громіздкий, але при належній організації життєдієвий. Хоча он, зацікавлені люди знайшли значно продуктивніший спосіб - морем.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я там не бачив щоб когось підкупили. Протиправна вимога грошей таки є злочином. Всі прекрасно розуміють що держава не насмілилась на офіційну блокаду тому дозволила це активістам.
    Прокуратура також може знайти підстави як припинити дійство під назвою окупація та анексія Криму. Тільки всі її мають десь. Обов'язок держави відвойовувати Крим. Якщо вона цього не робить відповідно втрачає леґітимність. Немає ніякого там кордону ітд. от тільки він як ховрашок існує.
    Якби уряд мав людей які думають головою то вже давно б існували "карєнниє кримчанє" зі зброєю які б як "апалчєнци" би зробили з Криму Армагеддон. А уряд би вдавав що він непричетний.
    Я не маю фактів. А Ви їх маєте?
    Часткова блокада ніколи не може бути на 100% ефективною. Але якби вона була не ефективною то морем би ніхто не плавав. Море також можна перекрити. І потрібно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Centerer

Я хоч не законник, але чомусь впевнений, що ця блокада сама по собі вже є протиправною за українським законодавством. Може і за міжнародним. Тому держава від неї і дистанцюється. Це я не для її виправдання, а просто констатую. Хотів би я помилятися.

Щось ми тут ніяк не порозуміємось. Фактів чого? Викриття організаторів контрабанди і їхнього затримання? Так я ж і кажу, що активісти цим займатись не будуть, їм цього не треба. На мій погляд.

Значить треба, щоб у морі з'явилася "блукаюча субмарина". Як танк на луганщині. )))

7. Centerer

"наполнять хранилища", ага. Тією водою, що качають зі свердловин, які набурили? Та ще за радянських часів вчені категорично застерігали проти цього, бо це призведе до засолонування земель зі всіма негативними наслідками. Тому і був проритий канал.

"Газ есть свой Крымский". Це який? Шельфовий? Так той газ не про вас. Крим поки що бере газ, що іде з України.

"Электричество ведут ". Нехай ведуть. Міст теж ведуть. А поруч буде ЛЕП-14КВ з Тамані до Керчі. А вугілля на СевТЕС і СимТЕС будуть баржами тягнути бурлаки з ДНР. Заодно і проблема безробіття зніметься.

І іще хотілося б почути з яких міркувань президент для Вас "недо"

8. Sanyaba

Sanyaba миється в бані

Ну настоящий нормальный человек как и подобает президенту должен нормальные и логичные вещи делать для страны, а логики я пока не вижу. Брехло, при чем наглое, олигарх, человек-тряпка, которой пляшет под чужую дудку, своего мнения нет, нет нормальной политики, не может наладить экономику, а только распил, воровство, кумовство и вертикаль власти под себя выстраивает. Чем он лучше Яныка ? Я могу ещё перечислять тысяча вопросов почемучек именно к препизденту Украины.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Окупація Криму є незаконною за українським законодавством. Блокада ні. Щодо міжнародного то воно залежить від того що Україна підписала. Розстріли цивільних які втікають із Криму були б незаконними. Їх затримання ні. Блокада за міжнародним правом є абсолютною законною. Україна має право дати наказ на виселення українських громадян з Криму. А інші громадяни там знаходяться незаконно і їх інтернаціональне законодавство не захищає. За законом вони повинні негайно залишити територію Криму. Якщо не залишають все що з ними трапиться це на їхній відповідальності. Україна має право змінити закони і ввести трибунал. Заарештувати, судити і повісити службовців які вчинили акт зради.
    На Донбасі прав ще більше. Російської армії там офіційно немає. Тому полонені не захищені женевською конвенцією і їх можна спокійно всіх перевішати. З практичної сторони усіх вішати не можна тому що вони потрібні для обміну. Але кілька штук в місяць було б надзвичайно корисно. Не варто забувати що нацисти вбили немало українських полонених. Для цього звичайно потрібно поміняти українське законодавство і мати політичну волю.
    Я не маю відповідних фактів тому і не маю якогось погляду.
    В України немає підводного флоту і його досі не будують. На відміну від авіаносців, які також необхідні, підводні човни можна збудувати набагато швидше. Це поставить під удар непорозуміння яке зветься ЧФ.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

это типа ты береш пример с )(уйла?

• Смішно Смішно x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ааааа, апять Абама и госдэп виноват..

• Подобається Подобається x 4
  12. Centerer

Не під ту дудку він пляше. Якби під дудку Госдепа, то троє найліпших друзів вже сиділи б. Можливо тіж Шокін- Ложкін-Григоришин.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

14. zet

zet Дуже важлива персона

Это тех самых у которых в личном деле записано "склонен к предательству"? А-а-а... Пусть едут. Скатертью дорожка.

• Смішно Смішно x 2
  15. Sanyaba

Sanyaba миється в бані

• Тупо Тупо x 4
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Sanyaba

Sanyaba миється в бані

Да что у вас крайности ? Он что показатель ? Есть другие европейские президенты. Вам простой пример : у Вас семья и дети и когда не хватает денег семье, что Вы делаете ищете как заработать или берете кредит ? Я думаю ответите правильно

• Тупо Тупо x 3
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

руки у меня из правильного места растут...
    это у кацапов на водку всегда не хватает..

• Смішно Смішно x 1
  18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ха-ха три раза. Азиопского узурпатора назвали "европейским президентом"?! :) Речь про бесноватого идёт.

• Подобається Подобається x 1
  19. Sanyaba

Sanyaba миється в бані

Вы, наверное, не понимаете о чем речь ? Я о том, что надо стране искать рынки сбыта и поднимать экономику, а не ходить с протянутой рукой по миру. Карабин мне интересно сколько Вам лет, что Вы логику не видите и отвечаете как пацан у подъезда.

• Тупо Тупо x 3
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Sanyaba Прошу пана, ви тут на лад не вийдете - народ тут майже весь не дуже свідомий
    Якщо хочете, то пройдіть сюди, там вам буде цікавіше ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)