Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тут вистачило і одного допису,щоб зрозуміти чим дихає "новачок" і чого добивається.
    Не так важливо насправді, чи заробляє чи просто від невеликого розуму прославляє "как хорошо в стране советской жить"
    Ніхто ж і не каже, що коли ІТ "дерев'яний",то дописувач автоматично стає падлюкою. З українським таких теж вистачає:)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Centerer

Centerer Well-Known Member

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не знаю, проїхати вони так і не змогли. На хабарі нікого не впіймали. В той же час роблять багато голослівних звинувачень.
    Те що щось може пройти це не дивує.
    Уряд не ввів повну блокаду і не перекрив рух повністю. Навіть на часткову блокаду не наважився а тільки дав можливість активістам її вести.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Centerer

Розповім я Вам одну історію. В минулорічному квітні, після кримських подій, зазирнув я на форум російського сайту де давно був зареєстрований, але мало спілкувався. Там тоді вже створили тему "Украина" і вовсю нас обговорювали. Ну і вирішив я їм у цьому допомогти, думав їм буде цікава думка реальної людини і її ставлення до усього, що у нас відбувалося. Не приховував ні з якого я міста, ні чим займаюсь. Так вони не повірили жодному моєму слову! Для них я був троль засланий, що прийшов тут "бандерложью" пропаганду розводити. Як потім з'ясувалося, такий я був не один. Наші люди заходили туди з тими ж самими намірами і тим самим кінцевим результатом. Тому мені і не хочеться, щоби Львівський форум був схожий на оту клоаку. Треба давати змогу висловлюватися усім, крім, звісно хамів і неприхованої козлоти.

5. prius

prius Well-Known Member

Так ця козлота на їх форумах нас банять а самі приходять сюди тролити або повчати

• Подобається Подобається x 4
  6. Centerer

Чому ж не змогли, якраз проїхали пост ПС, тільки кордон не перетинали. А ті повірили їм на слово, бус не доглянули. А в перший візит чому не завернули їх, не сказали прямо - геть! І чому та волонтерка з подвійним ім'ям їх одразу не "послала" при першому натяку, а почала "городами водити"? "Эх и в церкви всё не так!..."

Та йому дякувати треба, що хоч не перешкоджає.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Під час війни? З ворогом? :)))
    Зайдіть на УП в коментарі. Там чудова "не клоака".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Centerer

Так тоді ще не було ні гірькіна , ні бєса, ні Слов'янська.

9. prius

prius Well-Known Member

Ми для них завжди були бандери нацисти ,вороги і це правда

• Подобається Подобається x 3
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І що? Навіть митниця не в Україні таке робить. А тут купка волонтерів. Рух повністю не перекрили. Усі авто не перевірять. Втомлює така робота день в день.

Можна зробити інші пояснення цього випадку. Наприклад хотіли довідатись хто саме намагається налагодити контрабанду щоб з ними боротись. Впіймати перевізника не велике досягнення. Впіймати орґанізаторів є більш суттєвим. Це як варіант. Є і інші.
    Репортаж тільки показує що з ними контактували але не показує прямої корупції хоч і робить такі звинувачення. На основі своїх домислів.
    Я не стверджую що корупції там нема або що вона є але з репортажу цього не видно. Показали тільки недбальство. І те що пішли на контакт. З якою метою незрозуміло. Татари я впевнений що мають канали для постачання "своїх". І все ніколи не є надто простим. Але в репортажі немає достатнього фактажу а домислів дуже багато. Що робить його як мінімум тенденційним.

11. Alias

Були вже тут такі....виховані і з вишуканими манерами , хоч насправді козлота кацапська ,що спить і бачить Україну розфарбовану триколорами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  12. Sanyaba

Sanyaba миється в бані

Ещё раз добрый вечер. Я ещё не выразил мысль или с вами на украинском языке не разговариваю и сразу : "убогий", "кацап", "пуканами накачали", "козлота кацапська" ну и так далее. Я ни какой не троль. Деньги зарабатываю строительством. Сам из Харькова, но в силу своей профессии сейчас нахожусь в Крыму. Сестра у меня из вашего славного города Львова. Просто я вот сейчас смотрю на всю эту пропаганду что с одной, что с нашей стороны и диву даюсь - как люди верят или наверное хотят верить в полную чушь, которую преподносят. Я могу фактами подтверждать фотографировать что здесь и по чем. А ересь и ложь не могу просто с ней согласиться. Сказали, что овощи и фрукты в 2 раза стали. Неправда. Могу подтвердить фактами.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну вже зразу з тої фрази все стає зрозуміло-ми по різні сторони барикад..

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І звуть її Марія-Тереза Габсбурґ.

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Матір коліжанки приїхала із ситого та процвітаючого Криму, де все є і навіть дешево, до доці у ненависну Україну...
    вже четвертий день галопує по ринкам і магазинам Харкова :dntknw:
    Відпочиваючи у Східниці познайомилась із жіночкою з Севастополю. Так вона хапала все підряд, хоча по міркам Харкова то вже й не такі вже й привабливі східницькі ціни. Але та й не приховувала, що у них усе набагато дорогше.

@Sanyaba, розкажіть, де конкретно в Криму все є і дешево, я розповім тим жіночкам. Бо що ж вони надриваються і тягнуть торби так здалеку, та ще й через кордон :facepalm:

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Centerer

То, виходить, якщо митниця таке робить, то і їм простимо? Було б, якби не одне "але". Ця блокада заявлена як боротьба корінного народу проти окупанта, що забрав у них право жити на своїй землі за своїми звичаями та традиціями. І заявив про це не хтось, а сам духовний лідер. Ясно ж як день, що до них буде прикута увага усіх ЗМІ, у тому числі й ворожих. І будуть намагання спаплюжити цю акцію використовуючи усі можливості, у тому числі і провокативні. Так що, ніякого розслабону не може бути і близько. Аж тут самі "блокадники" дають підстави для домислів та підозр своєю незрозумілою поведінкою! Ще пара таких репортажів про "недбальство" і все - Джамілев з Чубаровим не відхрестяться від звинувачень у діях на користь одних олігархів проти інших.

Можна. Але як на мене, Ви значно перебільшуєте їхню хитрість.

Так, факт передачі грошей зафіксовано не було, може саме тому, що їх запідозрили. Може ніхто і не збирався їх брати - і слава Богу! Мені особисто не хотілося б побачити ще щось подібне. Я, попри свій вік, лишаюся невиправним ідеалістом і вірю, що є люди, які діють не за прагматичним розрахунком.

17. Centerer

А яку саме "чушь, которую преподносят" Ви маєте на увазі? І я так і не зрозумів - так з якої ви сторони?

18. Alias

Задайте контрольні питання:
    Чий Крим?
    Хто такий путін?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

Невже незрозуміло? Знаєте хто такі тітушки?

20. prius

prius Well-Known Member

Тут і без цих питань всьо зрозуміло

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)