Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

image (1).jpg

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

В Симферополе пчелки сегодня были))

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  5. Alias

6. zet

zet Дуже важлива персона

Alias, а у вас есть возможность дать ссылку на рассказ трудового мигранта из пункта № 12.

Останнє редагування: 23 кві 2015
  7. Alias

8. ollan

ollan Well-Known Member

Грабят шакалы, что на Донбассе, что в Крыму.
    А зачем вам машина, если у вас дорог нет? (с)
    А зачем вам паручник, если у вас порты не работают?

9. Hase

Hase зайчик

Москву навряд чи примушуватимуть повернути Крим Україні, відновлення ж співпраці можливе за припинення збройного протистояння на Донбасі.
    Так вважає екс-заступник голови Єврокомісії Ґюнтер Ферхоґен, пише"Німецька хвиля".
    Що до майбутнього відновлення взаємин із Росією, він вважає, що санкції скасують, щойно припиниться збройне протистояння на Донбасі. Щодо Криму Ферхойґен не думає, що Москву примушуватимуть повертати півострів Україні.
    "У мене не склалося враження, що уряди європейських держав пов'язують нормалізацію відносин з Росією з поверненням Криму Україні.
    Ймовірно, західні політики не мають наміру примушувати Москву повертати Крим, бо ж зрозуміло, що це можливо тільки із застосуванням військової сили. А оскільки ніхто не хоче військового втручання, ситуація досить зрозуміла", - пояснив Ферхойґен.
    http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/04/25/7033240/

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А зачем этот паруЧник был нужен Украине, ведь фрегат "Херсонес" с 2006 года стоит на приколе в Керчи, требует ремонта. Также более 10 лет в Одессе на приколе стоит однотипный фрегат "Дружба" Построены они были по заказу СССР в Гданьске в конце 80-х. Того же типа суда "Мир", "Надежда" и "Паллада" после распада СССР остались в России, находятся в эксплуатации, участвуют во многих регатах по всему миру. Непонятно почему в этом ролике называют коммерческим предприятием "Росморпорт", это госпредприятие в составе Минтранса, Судно припишут к Новороссийску и оно может выходить в море, не боясь санкций

• Тупо Тупо x 1
  11. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Цей колишній єврочиновник зараз на зарплаті у Фірташа, який створив відповідний фонд для цього балабола. Все що він може наплести це давно вже відомі мрії пуйла про "обмін" Криму на спокій на сході України.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

"Нам солнца ненадо - нам партия светит, нам хлеба ненадо - работу давай"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. ollan

ollan Well-Known Member

Ой! Что бы это значило?о_О

• Смішно Смішно x 7
  14. prius

prius Well-Known Member

image.jpg

• Смішно Смішно x 2
  15. ollan

ollan Well-Known Member

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На люках потрібно робити засічки, щоб знати, скільки разів той чи інший люк обернувся в бізнесі.
    Бажано вести реєстр люків, щоб знати, який люк попадає в Книгу рекордів Гіннеса. Після того, як за люк виплатили гроші, його через двадцять хвилин знову понесли в заготконтору.
    Хоча, на мою думку, значно більшого успіху можна було б досягти, якщо би тому, хто принніс люк чи його частину, прив"язувати здаване до ноги, а море недалеко.

• Смішно Смішно x 2
  17. Alias

• Інформативно Інформативно x 2
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Общался с приятелем из Ялты по скайпу, за час пару раз связь прерывалась, оказывается в Ялте часто падает напряжение, а в доме стоит прибор для защиты, вот он и отключает электричество

• Інформативно Інформативно x 3
  19. manur

manur Well-Known Member

І пріятєль вповідає? Хоч пару слів.

20. Alias

• Інформативно Інформативно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)