Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Москалі.

Так смисл під Рашку лягати?

Ти думаєш шо думаєш по моїй логіці?

Та ні. Крим - це ж Україна. Там наші люди живуть. Москальські поліцаї їх по мусаркам тягають за українські прапори і сорочки. А от як вам москалям бандерівська ковбаса не стає поперек горла - це загадка.
    Я особисто заборонив би постановою уряду постачати в Крим продовольство. Хай Х@ло вас годує.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

дИскриминация, придурок!Читай букварь.

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я ж говорю, придурок..
    ты б хоть поинтерисовался о причине..

4. AgainAndAgain

AgainAndAgain миється в бані

А под Россию ложиться вас никто не заставлял. Можно было мирно сосуществовать. Но вы почему-то решили лечь под Америку.

Я предполагаю.

Ваши люди, все кто хотел — давно уехал. Я очень удивлюсь, если ты тут на сто человек найдёшь хотя бы одного проукраинского.

Ну и правильно делают. Только тягают не за украинские флаги, а за несанкционированные митинги. То есть охраняют правопорядок. Чтобы небыло такого, как в Украине.

Нельзя. Вы от России зависите. Газ перекроет — будете сидеть жопы морозить.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Было бы с кем говорить...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. AgainAndAgain

AgainAndAgain миється в бані

А какая причина? Нацизм и злость. Я помню ваши "хто не скаче - той москаль" и "москаляку на гiляку".

7. MayorMayor

Ты лучше запомни, как русские десантники из Николаева убивают россиянцев на Донбассе.

8. MayorMayor

Чо-то модеры мышей не ловят...

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

да иди уже, иди..

10. Un.Known

"Существовать" - это удел кацапов.
    А какое ваше дело, собственно?

• Подобається Подобається x 1
  11. MayorMayor

Оф-топ, вспомнилось: "Яке ваше собаче дiло до нашоi котячоi справи?"))

12. Un.Known

Пане Майор, читайте правила. Щоб не ображались потім.

13. MayorMayor

Спасибо.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чувак хоче шоб з ним говорили... З такими розмовами можу тільки порадити :dash1:

А чому вони виїхали? Росія - це ж сама справедлива країна. В ній щасливо живуть всі народи і релігії.

В мусарці пошукай і в ФСБ

Якого такого? І яке шоб було? Таке як в Моцковії - хто не за Пукена розстріляти під Кремлем? Ти явно з головою не дружиш, юначе.

Ну от, ось такі розмови. І ти хочеш шоб тебе серйозно сприймали? Ти ж недорозвинутий.

• Смішно Смішно x 1
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

да да, нацизм и злость.. :haha:

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мене оце більше всього дивує. Шо можна сказати

-москаль не в курсі шо Україна на 2/3 скоротила закупку російського газу
    -москаль не знає що в наступний сезон Україна на 3/3 скоротить закупку російського газу
    -москаль не знає що в наступний сезон не тільки Україна скоротить закупку російського газу
    -москаль не знає що зима вже закінчилась, ніхто нічого не відморозив і вже 11 березня

Висновок - діагноз: дебіл.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

"Программист" не дружит ни с цифрами, ни с головой.В 2014 году Украина сократила потребление росгаза почти вдвое- с 25,8 млрд до 14,5 млрд. А лет 10 назад потребляла под 60 миллиардов.Неплохая динамика.

18. MayorMayor

А в марте- вообще песня. Пока заплатили за росгаз "аж" 30 миллионов долларов. Стоит сравнить с 1,2 миллиарда среднемесячной оплаты парой-тройкой лет ранее.

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ты каким боком к Европе? По твоим ценностям и свободе слова по-русски забанить тебя как раз самое правильное решение. Или в мрыке негде выгавкаться так ты идёшь сюда? :)))
    Проблема в том, что ты в приличном обществе пускаешь газы и удивляешься почему от тебя брезгливо отворачиваются.
    Ясное дело.Жрать то хочеться. Вы ж желудки. Оливьешники.
    Это чтоб вы не забывали чей Крым.

• Подобається Подобається x 5
  20. Hase

Hase зайчик

Свобода слова на заході зовсім не означає, що всякє вербальне сміття допускається. Демократію будь ласка не порівнюйте з анархією, це різні речі. У Німеччині, наприклад, за поширення сепаратизму дають 10 років. У всьому є своя середина, так само і з свободою слаова і так само із демократією, пане сепаратист.
    Загалом дивлячись на Крим, хочеться сказати лише словали Жванєцкого:"Так жить нельзя; может нас для примера держат?". Тобто кримчани являються великим прикладом, що так жити НЕ можна. Але, загалом, ви туди вмирати ішли...

От я питаюсь себе, ви мазохист, чи просто не стає розуму? Для чого ви прийшли сюди? Щось шукаєте, хочете зрозуміти? Чи хочете нам путінську істину донести? З який мотивів ви тут? Чи вам хотілося вербального пінка під зад? Ні, ну, направду...

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)