Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як це Нічого? А пеісець?

• Подобається Подобається x 2
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Я еще в другом месте нашла, но здесь не выкладывала. Вроде сначала и не требовали, а позже, глядя на пустые пляжи Крыма, кое-где начали (но не везде, зависит больше от рьяности
    начальства..).
    Один из комментариев россиян..

• Подобається Подобається x 1
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Зная рф-ских ментов, это скорее ставка на жадность. Они никуда не поедут, но деньги, которые им причитаются (полная стоимость проезда), получат.

Может быть уже и какие-то дотации на отдых в Крыму появились также, я не слышал.

А вот то, что "материнский капитал" разрешили тратить на отдых в Крыму - слышал :) .

• Подобається Подобається x 3
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я от уявляю, що Бозя дала Порошенку мудрості, і Крим наш, і... уявити не можу.

Це ж як їздити туди потім, до отих людей, котрі кричали:"Расія, Расія!" і плакали від радості, що вони з матушкой?

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не бегите впереди паровоза :) .

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поки це станеться, то може вони вже будуть кричати " Україна-ненька!"?
    Бо зараз би я не хотіла ні бачити той Крим, ні чути тих кримнашівців.

• Подобається Подобається x 5
  7. metallic

metallic Well-Known Member

А я к Вам и примазывался. Даже в мыслях не было.

8. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

До татар.

9. Lasher

Lasher миється в бані

Точно, точно!
    Плакать, бежать и кричать будут -"Слава неньке -Украине"..И шапки бросать!
    Только приди..:haha:
    Вы зря запускаете душевную болезнь , ребята...Вы ее уже практически до терминальной стадии довели..
    А вообще, вам надо новое направление исскуства продвигать !
    Наивное сельское слово , можно назвать!
    Будете иметь успех в Европах!

10. Petrov

Petrov Well-Known Member

11. kym

kym Well-Known Member

Це підготовка до військової операції по визволенню Криму

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивні якісь кацапи. Відгребли по-повній, а сидить ухохочується. Шо значит божа роса.

13. Lasher

Lasher миється в бані

Все!:yes:
    Понял! Вы так себя накручиваете, да ?
    Дух боевой поднимаете?
    Разрешаю.Дело полезное!

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Отгребли это как?
    Вместе с Крымом? Есть такое...
    А что переживать надо?
    Не знал...:sorry:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді смійся.

15. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Эка тебя накрутило.

16. Petrov

Petrov Well-Known Member

А Вы не могли бы честно ответить на несколько вопросов? :)
    1). Россия - энергетическая супердержава, вставшая с колен?
    2). На Украине у власти находятся фашисты?
    3). Является ли газовый контракт с Китаем альтернативой поставок газа в Европу, а Экономический союз России, Белоруссии и Казахстана может ли конкурировать с Европейским союзом?
    Если на все эти вопросы Вы ответите да, тогда сразу могу сказать, что Вы зашли не по адресу и Вы будете некомфортно себя чувствовать в этом обществе свободных людей.
    Если хотя бы на один вопрос ответите нет, то дискуссия с Вами может быть интересной и имеющей смысл.

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свободу треба вистраждати. Але перед тим людина повинна зрозуміти, що вона є вільна. Є люди, поїожі до собак, яким господар дає кістку і їм того досить. Вони любитимуть господаря, захищвтимуть його і виконуватимуть всі його накази. Такі люди звикли до того, що їм повинні давати ту кістку, вони не здатні добувати собі їжу і вони того не хочуть. У Криму нема боротьби між росіянами і татарами, але є боротьба між людьми, які хочуть бути вільними і людьми, які готові служити господарю з надією, що він їм все дасть. Так сталося, облік вільних людей несуть татари, які знають ціну свободі і знають чого вартує господар, а людей, які готові служити зайняли росіяни - совки. Совок - це людина, яка служить господарю і знає, що господар кине їй кістку. Совок звик, що йому за 30 років дадуть квартиру, а за 5 років - "москвича 412". Йому не треба знати звідки це береться, він не звик заробляти сам на себе. Тому-то совки-росіяни втішилися - прийшов Пуйло і він все нам зробить. Це природа совка - чекати на подачку. Татари знаходяться вище у розвитку, вони розуміють, що манна з неба не падає. І це видно навіть по біженцях. Татари радіють, що їх у Львові гарно зустріли, але й розуміють, що надалі тре самому працювати, вони вільні люди. А є росіяни, які приїхавши до Львова жаліються - двухкомнатка тєсноватая, хазяєва сигарєтамі не обєспєчілі... Це - совки, вони чекають, що їм хтось має дати.

Мова не про всіх росіян, але є живі приклади.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Не зрозумів?

А що? Президентом став Тягнибок, чи Ярош?

18. Lasher

Lasher миється в бані

Есть ли смысл?
    Ваши вопросы изначально носят провокационный подтекст.
    Примерно как вопрос- "Вы уже бросили пить по утрам"?
    Как не ответь, будешь дураком.
    Сами попробуйте...
    А меня вопросы- "Кто сильнее, кит или слон" давно перестали занимать...

19. Petrov

Petrov Well-Known Member

Это тест на адекватность. )) Вопрос не Вам адресован, и не всем, а конкретному человеку: я просто смотрю, можно ли с ним дискутировать, потому что с теми, кто считает, что на Украине у власти находятся фашисты, я сразу разговоры заканчиваю. )

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Короче, Россия вперде, да?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)