Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

То коли своя реальність.

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а шо Греция? покинула ряды ЕС? там случился дефолт? или голодные греки бастуют?

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тупий кацап. Начитався піонерської правди і лізе "свиним рилом у калашний ряд".
    Нам інструктори з країни рабів і дебілів непотрібні.
    Кацапи вважають, що вони - "страна совєтов"? Ні, вони "страна баранов", як у старому грузинському анекдоті.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А что Греция? 600 євро - минималка в месяц... кризис, понимаете ли...

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Ага, думає лише про корм.

5. Forpost

Forpost Стоїк

та тебе проглота забити легше, ніж прокормити .ти глянь які в рашці розжеті кобіти,піндосянок вже переплюнули.

• Подобається Подобається x 4
  6. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Та вже й сказали, що будуть підтримувати.

Так, заради ідеї ми готові годувати інших. Наприклад наш Майдан українці годували саме заради ідеї.

Й наостанок. В першу чергу щось там говорити будуть Німеччина, Велика Британія, Франція... а не дотаційна Греція. А Греція буде мовчати, бо й сама потребує допомоги.

7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Та донбас й Крим все життя годували, нащо далеко й аморфно...

• Подобається Подобається x 2
  8. fomka

fomka миється в бані

О! Вот и быдлота укропская подоспела, из страны первобытной демократии.
    Щас банить будут :))) Ну-ну !
    Вы правда думаете, что майдан украинцы кормили ?:haha:

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Гм, а що суб"єкти федерації РФ з часом скажуть? :) Крим зараз годують вони, зі своїх податків, надходжень і т.д. (по великому рахунку).
    Я не зовсім погоджуюся з добродієм Коваленком, навпаки, вважаю, що з кредитної голки бажано чим швидше зіскочити, розвивати свою промисловість, туризм і т.д. Окрім того, ніхто з урядовців не говорив про кредити від того ж МВФ, що не планує їх віддавати :)
    Так, є зараз і мінуси (наприклад, електроенергія з 1 червня подорожчала), вартість палива виросла, але є і плюси - наприклад, ЄС відкриває нам ринок - стимул до підвищення якості продукції, йде боротьба з корупцією (косо-криво, але йде) і т.д. Хоча це вже про загальні речі, а не про кредити.
    А читаючи ваші кримські форуми, я вже бачу чітку зміну риторики - від захопленого "матушка Рассея, ура-ура" до більш тверезого "ціни ростуть, бюджетникам зарплату чомусь не всім підняли, про приватників і говорити годі". Я не знаю, чим ви там думали, чому ці всі речі не обговорили наперед, не обдумали. Радійте тепер 40 туристам на пляжі, м"ясу по 120 гривень, відсутності міжнародних авіарейсів та нормальних банків (РНКБ та КрайІнвест - то сила, ага-ага), утопічному мосту через Керченську протоку, відсутності виборів мерів, а майбутні мами можуть порадіти допомозі на дитину, яка в Україні все-таки набагато краща (навіть зараз, в час мораторію на підвищення соцвиплат).

10. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Я не просто -=так думаю=-, я це робив особисто.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Нема з чим не погоджуватися, бо я притримуюсь саме такої точки зору. Там мова йшла не про те, що кредити не треба вертати, та не про те, щоб не розвивати економіку. Мова йшла про те, що троль удавано непокоївся нашим труднощами, зовсім забувши про свої. :)

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майдан кормілі амєрікоси, конешно... Америкоси повсюду, сосед Фєдя видєл їх в местном магазінє... і дядя коля видєл, как только магазин открилі - сразу увідел...

Тут сімя півтора тижня на Львівщині живе... в нєдоумєнії: де бандервці? Бачили б ви їх тупі здивовані лиця...

• Подобається Подобається x 5
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

-бендєровца відіш?
    -нєт..
    -і я нє віжу, а он єсть....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Крим прямує до Абхазії, дорожня карта Криму не готова, а це означає з бюджету Росії до Криму не буде нічого виділятися.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

.......... :)))

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Оце особливо дивно чути від мешканців Криму.
    Люди, у вас же була своя самооборона, ви блок-пости від правого сектора/бандерівців будували - і на форумах люди домовлялися, хто коли продукти несе, що ще потрібно зробити і т.д. Навіть на нашому форумі ніхто не поставив під сумнів, що люди самі годують самооборонців Криму, носять їм одяг і т.д. (зброя - окреме питання).
    То чому кримчани ніяк не можуть в більшості своїй допустити, що і Майдан в Києві функціював так само? Через масштаб чи просто будь-що необхідно приплести сюди Нуланд з печивом та 5 мільярдами? :dntknw:

17. Petrov

Petrov Well-Known Member

Кстати, к слову сказать и увидеть в аннексии Крыма РФ плюсы для Украины: вместе с Крымом Украина потеряла значительную часть электората ПР и КПУ, что позитивно отразится на развитии страны. :uanew: :)

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Кстати, при всём странном финансовом положении, Греция продолжает в прямом смысле кормить близлежащие страны и другие страны Евросоюза - большинство фруктов и овощей именно из Греции на прилавках тех стран, и рыба, кстати, тоже часто из Греции. Очень хорошее качество и цены весьма доступные. При относительно низком уровне жизни и наличии своих производителей, даже Румыния и Болгария могут себе позволить есть греческие продукты. :)

19. zet

zet Дуже важлива персона

Смех сквозь слезы.... :)

02:55 am - Голь на выдумки хитра
    http://freejournal.biz/article4265/index.html

20. Petrov

Petrov Well-Known Member

То, что похожий бизнес существует в России, это я знаю. Но вот в то, что с бюджетников требуют отчета об отдыхе в Крыму, пока не слышал, хотя много с ними общаюсь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)