Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Дякую, любий prius! :drinks: але вважаю, що Крим повернеться неодмінно, навіть якщо "не такі, як я" будуть волати, що не хочуть повертатись ;) Думка кримчан не мала ніякого значення при намальованному референдумі, і також не буде мати ніякого значення при зворотньому дійстві)

Ты еще не встречал такого слова? :mocking: Предполагалось, что все, кто сидит на форумах, давно посмеялись уже с него и привыкли; применяется с доброй улыбкой ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Випуск Кримської Правди:

Зомбі-ленд якийсь!

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви не бачили в реалі, які автівки їздять вулицями севастополя:
    1. триколор за лобовим склом
    2. флотський прапорець поруч
    3. колорадські стрічки на трьох джеркалах і антені
    4. на задньому склі - "спасибо деду за победу" і "крым-расія"
    5. на "торпеді" - дезодоратор у вигляді корони російської імперії.

Це можна було побачити і на іржавих таксівках-жигулях і на Ауді.
    Ось чому я для трансферу видзвонював виключно водіїв-татар.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки що пройшлася по вебках Кримнаш....пусто .:facepalm:

А от в Коблево вже повно народу. А ще там дельфінарій відкрили.

5. hugo

hugo миється в бані

в Одессе три попы на пляже.Сезон не начался? Или опять скажете холодно ? Воздух 29 вода 21 однако...
    А в Крыму народу хватает..
    Ялта:
    http://open.ivideon.com/embed/v2/?s...&width=1280&height=960&lang=ru&ap=&fs=&noibw=
    Феодосия
    http://webcam.ikrim.net/feodosia/201211.html

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Судя по истерическим заголовкам у колорадов дело - швах. Баттхерт отменный.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Причем в верхнем ряду половина наркоманы, а они интеллект узрели как-то...
    Сразу вспомнился Попандополо из "Свадьбы в Малиновке". Как он вещи делил и при этом смотрел в бинокль увеличивал/уменьшал по необходимости...

8. Finya

Finya enjoy the silence

Колись дуже любила Ялту. Зараз глянула вебку i вiдчула, що не сприймаю це мiсто. Нiколи б не поiхала в Расею, не цiкавлюся таким. Так i з Кримом тепер стало.

9. Коньъ Пегий

Дурачки, что говорить.:))) Там можно только заголовок почитать и сразу газету в сортир.

10. Finya

Finya enjoy the silence

Гинуть спецназiвцi расейськi на Донбасi, коментар вати: они родину защищали. "Родину", за кордоном. Це люди з дiркою в головi, нам просто треба вiдокремитися величезною стiною та iгнорувати те болото.

• Подобається Подобається x 6
  11. Коньъ Пегий

Это пздц. Сумасшедшие люди.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну-ну:)).Прошу показать мне эти "три попы"

Я сегодня "прошлась" по вебкам Крыма...печальное зрелище. Народу совсем НЕ хватает :)))

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Нє, я була в Севастополі, але такого не бачила :)

14. metallic

metallic Well-Known Member

Знаете, как бы это не звучало, но они думают про нас тоже самое. :dntknw:

П1-3 и у нас часто ездят. Только у нас чаще всего я видел, флаг РФ, флаг Украины и флаг Херсона(в большинстве современный, но иногда видел и с гербом времен РИ) в одной подставке. Правда сейчас стало меньше. Очень много сейчас стало украинских флагов. Ну просто в десятки раз увеличилось кол-во.

15. prius

prius Well-Known Member

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого вони в Криму не заспокояться ніяк? Збулися всі їх мрії, а вони чомусь далі бісяться.

17. PublicUnion

PublicUnion Well-Known Member

Обычно всегда людное заведение в Севастополе, кафе Стейк на набережной Корнилова вечером в воскресенье оказалось практически пустым. Я такое вижу в первый раз, что-бы в выходной день, в июне месяце и в 10 часов вечера в этом заведении было пусто.
    В городе бродят люди без оружия в камуфляже, с пропитыми лицами, пьяные в очень тесной дружбе с бомжами. На ступеньках сидели и пили. Выглядят они одинаково, отличие только в одежде. Вообще очень много бродит пьяных. Людей на улицах мало. Я видел и пережил 90-е, но в сравнении с тем как сейчас 90-е отдыхают.
    Посмотрите как было в кафе о котором я писал выше в 10-11 часов вечера. Никогда оно таким пустым не было

Вкладення:

18. Flametta

Ну да. Воюющие стороны (любые 2 воюющие страны, народы..) всегда считают, что правы именно они, но прав-то всегда кто-то один на самом деле. В данном случае права Украина и те, кто за украинскую государственность и против имперских замашек России. Так что не пофиг ли, что они (имперцы) там себе думают? :ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  19. Flametta

Россия передумала развивать экономику Крыма

08.06.2014 08:21

Хорошо бы, если это действительно так :mocking:

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Особливо ржачно було спостерігати на трасі дідків - продавців меду - з аквафрешем і флотським прапорцем над причепом. Навіть не пригальмовував біля таких. Проте який кайф, коли загальмував біля бабусьок, одна з них, побачивши київські номери і маленький прапорець України на лобовому склі, тут же сказала чистою українською "Свіжа малинка, домашня, недорого!". Попросив її номер телефону, замовляв свіжину і їздив двічі на тиждень за 16 км купувати. Пітримка вітчизняного виробника!

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)