Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Він по любе наклав би лапу і на кримський шельф, і на Юзівські родовища. Тільки його смотряшший несподівано здриснув із хази. Довелося розрулювати іншим способом.

• Подобається Подобається x 4
  2. kusk

kusk миється в бані

З цим можна погодитися. Путін б'є по слабкому місцю України. А дестабілізація Донбасу це удар по планам США організації сланцевої видобутку там. У цьому немає нічого дивного США діє так само.
    Енергія перш всего.

3. Boris_Kiev

Перепрошую, Ви з Рязані?

Плани видобутку сланцевого газу - це перш за все плани УКРАЇНИ. Хто допоможе - остання справа. Можуть допомогти скандинави. Можуть допомогти південноафриканці. Аби не рашка.
    Я тільки радію можливості співпраці з Заходом.
    Щодо бучі в Донбасі - путлер сам себе на*бав: відсторонив від виборів маргінес - лохокторат допкіна-царьова-тігіпко.

• Подобається Подобається x 3
  4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

президент Украины П.А.Порошенко: Создание Приазовской области в составе Украины

https://secure.avaaz.org/ru/petitio...riazovskoy_oblasti_v_sostave_Ukrainy/?ddMiahb

5. kusk

kusk миється в бані

Причому тут Рязань?
    Плани можуть бути різні, в тому числі знайти валізу з грошима на вулиці. Питання можливості та ціною їх реалізації. Ось тут і будуть проблеми.
    Смішно було сподіватися, що Путін буде сидіти і дивитися на ці потуги. Те що поки ми маємо це квіточки. Читайте пресу! Вже з'явилися натяки від помошника президента, що ДНР не надіслала офіційний запит про допомогу. Здогадуєтеся, що це означає?
    http://ria.ru/politics/20140528/1009687769.html

6. zet

zet Дуже важлива персона

Это как? На всякий случай? Или воду завернуть с Крыма и по 2 урожая собирать с орошением? Кто пояснит в чем смысл?

В первую очередь это говорит о том, что Кремль еще не принял решение как именно реагировать. Как "очень хочется или как можется"? Вот сейчас границы этого "можется" и изучаются, что бы хоть как-то приблизить их к "очень хочется" (на нашу с вами голову...)

• Подобається Подобається x 2
  7. kusk

kusk миється в бані

Це означає підготовку до здачі Донбасу. Ато не приносить бажаних результатае.
    Хочуть формально відокремити частину Донецької області, що б потім її не віддавати ДНР. Смішно потуги! Б'ють адже по морді, а не по паспорту ..
    Так давно Кремль все прідумал.Там вже є плани А, Б і С..
    Вони так і будуть залякувати Україну і те що війська не вводять, означає тільки одне, що їхні плани реалізуються і х все влаштовує ..
    А введення військ це крайній випадок ..

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Рівно ЗЕРО , і як ВСІ ствердження й вихлопи кремлівські з листопада(як не ще далі!) 2013-го. Не кажучи вже про те, що не існує де-юре ніякої ДНР.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Сомневаюсь. Просто на этой территории видно еще долго будет особый статус длительного мордобоя, как в свое время в Чечне. Сначала обкусят территорию, затем побьют морды, а потом (как Путин) назначат местного почти Кадырова и начнут давать деньги на восстановление обгрызенной части области (тоже, как Путин в Чечне).

Только что обратила внимание. Это вообще фигня. Это не предложение Порошенко, это обращение жителей к Порошенко и Турчинову.
    И пытаются собрать подписи под петицией.
    kusk, я буду особенно внимательно теперь читать ваши "новости".

Останнє редагування: 28 тра 2014
  10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

освободиться от влияния Донецка :mocking:

А если серьезно, то Донбасс вполне законно можно присоединить к Днепропетровску, как и было исторически. Ни Луганск, ни Юзовка никогда не входили в Земли войска Донского, это была Екатеринославская губерния...

http://vivat-fomenko.narod.ru/maps/ekaterinoslavskaya_guberniya.jpg

11. zet

zet Дуже важлива персона

А ведь этот вариант может и получиться. Так и вижу Коломойского радостно потирающего руки...(Уж Юзовку с газом, то точно найдет куда пристроить этот жук..)

12. Boris_Kiev

Нехай собі ватники з ДНР, ЛНР, риги і комуняки мочать одне одного. Дивуюся чому досі їм не вирубили зв"язок.
    Достатньо заблокувати канали GPRS, Edge i 3G в тому ригионі і гілка "Гасимо канали Zello" стане неактуальною.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

На днях телефонував в санаторій Місхору, де я хороводив, страстно лікуючись, останні 8-м років...
    Менеджер по загрузці 380-ти місць санаторію отакими ж обєздолєнними, як я, і яка мене добре знає, сказала, що приїхало всього 8 (!!!) відпочивальників... і це усьо,.. ще, каже, такого не було, знали, що буде погано, але щоби так...

• Подобається Подобається x 6
  14. Exitus

Exitus Well-Known Member

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сміхота, знайшли винну країну. Хай переходять на розлив вотки, зразу виручка зросте в рази.

• Подобається Подобається x 1
  16. Exitus

Exitus Well-Known Member

Кхм.. вони вважають , що то їх країна.. ;)

ЗІ. Головне, що вони не проти постачання кримської горілки... ;) :)))

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Цитати з Севастополь.інфо:

Видається, що сезон у Криму буде тьмяним відблиском минулих років. До того ж, наскільки я побачила на севастопольському, активні користувачі цього форуму вважають достойними відпочивати у Криму виключно багатих москвичів. Все. Жителі інших російських чи українських міст в них у категорії "неплатоспроможних, скупих, бідних, бидла". Тобто коли в минулі роки вони привітно усміхалися відпочивальникам з Рязані чи Самари, то це було лицемірство? Ой тяжко то все.

• Подобається Подобається x 4
  18. Neva

Neva Well-Known Member

Я буду только рада, если произойдет так, как Вы пишете.
    Под трудностями я имела ввиду то, что внутри РФ такие действия правительства не у всех, к сожалению, вызовут поддержку.Ведь сейчас все делается под знаменем собирания Земель Русских и под лозунгами "Мы вернем России ее величие" - отказ от этих лозунгов для ватников будет означать крах всей их ущербной "идеологии", а это очень болезненно. Демократу, пришедшему на смену нынешнему режиму, придется как-то с носителями этой "идеологии", и не только среди населения, но и среди более высоких слоев общества.

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Й лицемірство й ненажерливість

20. Ilya Kuznetsov

Ilya Kuznetsov Active Member

Там, на севастопольському, можно увидеть/прочитать много "интересного"... А вот захотят ли "достойные" в "помойке местных" отдыхать, ведь - элементарное - местным лень за собой убрать, и тем более местных достойными считать, тут "питань більше ніж відповідей", местные же писаки, предполагаю, не думают, или не хотят, или не умеют, или все просто - нет чем

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)