Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Так Крим, а не кримчан..

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Вы полагаете, что к 2020 году крымчан в Крыме уже не останется? Всех переместят в Дагестан или на Магадан?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І для чого той Крим нам ? Через енну кількість років там буде такий контингент, що ворогу не побажаєш. Там зараз повний морок, а далі буде ще гірше.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Так всех с российскими паспортами отправить (отпустить) на новую Родину, тогда останутся одни татары, как коренной народ.

• Подобається Подобається x 3
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вони добровольно ж самі не поїдуть у свою рашку, треба тільки депортувати.Та й до того часу там вже стільки буде казаків, дагестанців і т.д., що без крові те повернення не обійдеться.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я теж так думаю. До чого ж добре без Криму.

7. metallic

metallic Well-Known Member

Блін, ну давайте, взагалі розділемо країну на 3-4 частини. Нащо нам Донбасс. Потім буде нащо нам (підствавте свій варіант). Тихий сепаратизм, процвітає.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Чим?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Крим - це розсадник коцапокультури. А наші туди їздять і набираються коцапокультури.

9. metallic

А вони скажуть, що ЗУ - це розсадник бандерлогокультури. І їхні туди іздять і набераються бандерлогокультури. І що? Будемо різати країну? Ви вважаєте, що тільки ви праві, і тільки ваш світогляд єдиновірний?

• Подобається Подобається x 2
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Який важкий світоглядний вибір... З одного боку - своя країна, з іншого - чужа. Важко вибрати, справді.

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ви свою стару пісеньку завели? Озирніться хоч - "розсадник бандерлогокультури" закінчується на кордоні Дніпропетровської і Донецької області, протріть очі. Україна єдина!

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не треба нікого нікуди засилати... . Як би ми не говорили, там різної промосковської швані насправді більше, ніж треба... . Був період, коли Крим був в складі України і тому кожен має уяву, що воно таке. Тепер хай трохи поживуть у рідній Росії, а з часом порівняють... . Потрібно робити так, щою не ми повертали Крим, а Крим повертався до нас сам. Коли надумає повернутись, то варто ще подумати, чи приймати його... . Якщо там так багато патріотів-українців і проукраїнських татар, то чому мовчали і на даний час мовчать? Може надіяться, що за них все зробить материк і бандерлоги із західної України. Хай забудуть і шукають дурнів в іншому місці.
    Одна справа помагати, інша робити все самому за когось... .

Якщо добре подумати, то розмови про повернення Криму - це чергові понти для піару політиків. Ніхто Крим нікому не поверне, а тим більше імперська Росія, в генах якої бушує кров дикарів-загарбників з кочовим стилем ведення бойових ді. Колись вони загарбували території відкритими бойовими діями, але в процесі цивілізації їхній мозок спромігся опанувати іншу тактику хижацької поведінки в якій криється та ж сама суть дикуна-загарбника... .

13. metallic

От і я про це кажу. А Ви все щось хочете відрізати та віддати.

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

До чого тут інша країна? Наскільки я зрозумів, тут розмова про ментальність.

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Ні, він закінчується, навіть не доходячи до Киева.

14. Neva

Neva Well-Known Member

Коцапокультура не ко всем "пристает": нормальный человек ею просто так заразиться не может. Для этого необходимо иметь соответствующее сознание, ну или его полное отсутствие. Поэтому думаю, что нормальные "ваши" не смогут проникнуться коцапокультурой. Ну, а если уж человеку близка эта идеология, то тут уж ничего сделать нельзя - он и так ее найдет, вне зависимости от места своего проживания.

Если бы кто-то действительно хотел урегулирования конфликта между "коцапокультурой" и "бандерокультурой", можно было бы создать какую-нибудь программу по обмену населением, в результате которой радеющим за Россию можно было бы создать благоприятные условия для переезда и адаптации в России, а гражданам, не поддерживающим нынешнюю политику РФ - создать аналогичные условия для переезда в Украину. В результате у России отпал бы повод кого-либо "спасать" за пределами своих границ. Беда в том, что на самом деле спасение русскоязычных - это лишь удобный повод, не более, и создавать условия для прекращения конфликта не в интересах стороны, начавшей этот конфликт.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я?! Вже два місяці як відрізано і віддано. Явно не мною. А по факту висловлюю відчуття - і чудово! Не треба нам ганятися за тим Кримом, шо має статися, те і так станеться. "Народішко" шо там зараз проживає має перекомпоститися на ріденьке гіменце, потім мають вирости справжні українці шоб відчували себе частиною саме України. Але в любому випадку Крим може повернутися в адміністративне підпорядкування України тільки після розпаду Росії.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Кажу очі протріть.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Елементарно дикий суржик, на якому розмовляють заради куражу львівські модератори - уже прояв кацапокультури. Він же поїхав кудись в Керч і набрався казна чого.

16. metallic

Я повторюю питання. Чим? Що особисто для Вас стало "чудово"?

То Ви, краще зніміть, рожеві окуляри.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

В Керчі суржику набрався о_О.

17. kym

kym Well-Known Member

Крим українська земля. Крим стратегічна земля для контролю Чорного моря - це територіальні води, це шельф це чорноморнаафтогаз, це порти , морська інфраструктура. Крим це станція космічного звіязку. Рорсія в Криму це значить російське кільце північ- схід-південь навколо України. поки росія не розвалиться на куски меньші за Україну у нас з росією завжди будуть конфлікти - незалежно який буде там цар.
    крим сам до нас не повернеться - так само як галичина сама не повернеться до Австрії, хоч в Австрії покищо краще жити ніж в україні. За Крим треба буде воювати з Росією. Народ в Криму переселенці. Там немає корінного - навіть татари на даний момент переселенці. А переселенці мають бути лояльні до держави якій належать ці землі. Хто не лояльний переселити звідки прийшли. Власне Путін поміг це зробити - хто позбувся українського паспорта - той в росію, або вид на життя

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нафіга?

19. Neva

Neva Well-Known Member

Ну вот про суржик, я пока рассуждать не могу - недостаточно хорошо знаю украинский язык(((... Но думаю, вскоре исправлюсь))...

А в целом за время моего пребывания на украинских сайтах и форумах (это время с начала Майдана 2.0) у меня сложилось очень благоприятное впечатление об уровне владения речью - построение фраз, словарный запас и т.п. у украинцев не идет в сравнение с такими же показателями на русскоязычных ресурсах. И кстати, такой правильный русский язык тоже далеко не на всех русских ресурсах можно встретить. Я была просто приятно поражена, когда впервые зашла на украинские аккаунты в соцсетях...
    Вот интересно, как так произошло? Ведь в советский период система образования обеих стран должна была формироваться по единому образу и подобию. Что-то в современном подходе к образованию кардинально отличается в Украине от подхода к образованию в России, или подход украинцев к своему образованию отличается от отношения к своему образованию среднестатистических граждан РФ?

20. metallic

Бо це наша територія. Якщо завтра, твоє місто захопить інша країна, за нього теж не треба воювати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)