Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

У тому, що герої Севастопольці фактично здали місто в руки ворогу. Якби росяни не мали там підтримки - вони непротималися б там довго. А так... Маємо, що маємо. Зрештою, вони хотіли померти в Росії. Нажаль помруть на окупованих ними ж землях. Особисто я - хочу жити, жити добре і не в Росії. Я хочу відродити Україну такою сильною і красивою. Щоб увесь світ бачив наш розвиток і знав, що на нас можна покластися. Навіть Сомалі у 1000 разів зараз краще за Росію.

• Подобається Подобається x 4
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Такое можно сказать про другие города Крыма, но никак не про Севастополь.

Они не предатели - они НИКОГДА не были на стороне Украины.

Они ели украинский хлеб, получали украинские соц.выплаты, пенсии и зарплаты, они получали образование в ВУЗах Украины, они имели все права граждан Украины, но... никогда не были настоящими гражданами.

Они были КОНСЕРВАМИ, которые положили в жестяную банку 23 года назад, а сейчас открыли. Из Союза в Союз.

И они пахнут именно как открытые испорченные консервы 23-х летней давности.

• Подобається Подобається x 11
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Ну, так ми ж про 2-гу світову вели розмову.

Не мали підтримки??о_О Це найпроросійське місто, найбільш проросійського регіону країни. Чого Ви чекали? А от чому Україна за 23 роки нічого не зробила, що б це змінити. А навпаки, розвила там українофобію, ось це питання.

Вони не вважають їх окупованими.

Так. Але ми 23 роки, "стройными колоннами" крокуємо у іншому напрямку. При чому це відноситься як до "відродити Україну" так і "жити добре і не в Росії". Мені імпонує Ваш оптимізм і віра у світле майбутнє. Але у цьому питанні я скептик. Нам потрібна сильна особистість, масштабу Де Голя або Бісмарка. Людина яка б змогла зламати систему. На жаль, я таких поки що і близько не бачу.

Не треба цього "славаукраїнства". Наразі це ми, європейське Сомалі. Це в нас за допомогою перевороту виганяють вождя, бігають незрозумілі озброєні організації, захоплюють адмінбудівлі і т.д.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тролика забанили? Не розумію, якого біса отакі сюди лізуть?
    Мармизи неголені, вихлоп хронічний, життя їхнє гіршає з кожним днем - "ЗАТО КРЬІМ НАШ!" Біомаса.
    Комусь, окрім біологів, цікаво читати про їхнє, гельмінтів, життя ? Навкруги темно, тепло, амбре... "Но ето твоя родіна, синок!"

Останнє редагування: 1 тра 2014
    • Подобається Подобається x 2
  5. DMB

DMB Member

http://imperiya.by/news.html?id=134197

6. prius

prius Well-Known Member

Дурний думкую багатіє

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Чекаєте на героя, який прийде і вирішить всі проблеми? До смерті чекати будете.

Мені все ясно як божий день.
    1. Влада нічого не робить і йде її децентралізація. Нам і нетреба вождів. Партизанять загонами. Бандюків ніхто з Ради так і не вигнав.
    2. Буде війна. Війна у містах. Може захоплять ще пару областей, поки українці нарешті перестануть надіятись на когось і не почнуть говорити за себе.
    3.
    Мені з деяких пір глибоко начхати на їхні "хотілки". Через них - загинули люди. Ці всі смерті - на їхній совісті. Це вони хотіли "вмерти в Росії" чого ж мертві і закатовані лише ті, хто хотів жити? Мені дуже шкода, що ми їх пожаліли і недепортували "назад на родіну". Бо люди які потурають ворогу - немають права називатись українцями. Для мене ці люди - такий же ворог. І ми всю свою незалежність йому потурали. Якщо, не дай Бог, почнеться війна - ніякого жалю в мене до них не буде. Абсолютно.

• Подобається Подобається x 1
  8. metallic

Ні, чекаю на людину, яка зможе допомогти вирішити більшість проблем. Яка справді буде цього прагнути.

Так не робить. Нікуди ніяка децентралізація поки не йде, але сподіваюсь таки прийде. От як раз зараз, вождь дуже потрібен. А у нас пастор. Угу, партизаять. Так, бандюки у раді.

:facepalm: Я не хочу Вас образити...Ну чесно не хочу образити.:give_rose: Але Ви йдете тією ж дорогою, що і наші демагоги. Ви різнорідній масі, намагаєтесь прищепити риси індивіду. "поки українці нарешті перестануть надіятись на когось і не почнуть говорити за себе". Це з разряду: "Донбасс не чують" або "Західна Україна нас зрадила".
    А от на рахунок війни, Ви на жаль, можливо дуже праві.

Люди загинули, через тих, хто їх вбив.

9. Lutra

Lutra Well-Known Member

А хто їх вбив? Саме ці люди. Янукович теж вбивав "некосвенно".
    На такого як в КНДР? Ні, дякую. Справимся якось самі.

10. metallic

Давайте без емоцій. Є Карний кодекс, там все прописано. Хто і яким чином несе відповідальність.

Нащо Ви перебільшуєте. Я навів Бісмарка та Де Голя, а Ви побачили Ким Чен Ина.

А я що, пропонував завести його з закордону? о_О

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

У часи війни за вбивства і катування - дають медалі. А в нас якраз уже давно воєнний час.
    А я неперебільшую, Ким Чен Ин - вождь і не із за бугра. Свій - корейський. Нам не треба ні вождя ні героя - бо героями повинні бути - ми.

12. Boris_Kiev

В Керчи нет свежей рыбы - рыбаки не могут выйти в море
    Невероятно, но в Керчи перебои со свежей рыбой. Торговцы на рынках рассказывают, что рыбаков не пускают в море российские пограничники. Сами рыбаки ждут инструкций и новых правил рыболовли. А пока – крупные рыболовецкие компании отпустили сотрудников в вынужденные отпуска.

В Керчи собираются подавать воду по графику - с шести до девяти часов утра

Ото нехай вчать дітей у російських школах... за гамериканськими підручниками російської мови 60-х років.

Тема - Родительный падеж.
    (И.) Рыба (ж) - (Р.) Рыбы нет
    (И.) Вода (ж) - (Р.) Воды нет...

13. metallic

Ви покладаєтесь на емоції. Але потрібно тверезо дивитись на речі. У нас не введений військовий стан. Всі вбивства підпадають під дію карного кодекса.

Ні, Ви не перебільшуєте, а перекручуєте. Я вказав великих діячів, а ви корейського тирана.

"Лучше иметь льва во главе армии овец, чем овцу во главе армии львов".

Зараз прийде миле поні, і знову буде сварити мене за офф-топ. :sorry:

14. Lutra

Lutra Well-Known Member

Скоро введуть. Нам ще 9 травня тре пережити і 25. це зовсім скоро - чз тиждень=)

15. Flametta

Flametta Well-Known Member

Как же в том анеке? что-то типа: "да, я спала в врагом. Но, честное слово, я не получала оргазма!" :mocking:

http://tsn.ua/video/video-novini/dorogu-v-krim-zakrili-poyizdi-zatrimuyut-na-kilka-godin.html

Уррра! может, помаявшись в поездах на майские, расеяне летом уж точно сюда не попрутся и знакомым отсоветуют.. :uanew: Оккупированная территория, млять, а вы как хотели?! :mocking: "Крым няш" - нифига, и никогда не будет. Самое смешное, как севастопольцы, скрепя серце и скрипя зубами, пишут в бланках на отправку денег в Россию/и наоборот: "Севастополь, Украина", потому как "Севастополь, Россия" - платежная система такого знать не знает и ей бесполезно доказывать, что Севастополь - "город рузькой славы" и сколько процентов проголосовало за Роиссю на референдуме :mocking:

• Подобається Подобається x 7
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Класти з прибором на ваш стан військовий, носитесь зним як дурень з писаною торбою. Вже робим пів-року все шо можна робити під час військового стану. Вам же сказали, вибори будуть при любих роскладах. Купіть памперси максимальної місткості і не хвилюйтеся.

17. Boris_Kiev

Вони мають ЩО відправляти? Скоріш за все - побираються звідти.
    На кримських туристичних сайтах досі фігурують ціни у гривнях і реквізити ПриватБанку, який, здається, в Криму збираються похерити.
    Руліть, сепаратори! Добивайте курочок, які принаймні мріють знести яєчка хоча би 3-го сорту!

• Подобається Подобається x 2
  18. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Совет по правам человека при Путине: явка и результаты референдума в Крыму сильно завышен.

Более половины крымчан голосовать не ходили.
    На сайте Совета при Президенте РФ по развитию гражданского общества и правам человека обнародован обзор проблем жителей Крыма, в котором говорится, что на референдуме 16 марта за присоединение к РФ проголосовали 50-60% крымчан при явке 30-50%.
    Обзор подготовлен членом Совета Евгением Бобровым, руководителем сети «Миграция и право» ПЦ «Мемориал» Светланой Ганнушкиной и адвокатом Сети Ольгой Цейтлиной по результатам посещения городов Симферополь и Севастополь в период с 15 по 18 апреля, встреч с должностными лицами органов государственной власти, духовенства, журналистами, общественными деятелями, адвокатами, правозащитниками и гражданами.
    "По мнению практически всех опрошенных специалистов и граждан:
    - подавляющее большинство жителей Севастополя проголосовали на референдуме за присоединение к России (явка 50-80% , в Крыму по разным данным за присоединение к России проголосовали 50-60 % избирателей при общей явке в 30-50 %

19. Boris_Kiev

Думка пересічного росіянина про Крим і кримчан. З коментів на сайті новин.

• Подобається Подобається x 3
  20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

))))) Отбрил сурово и по дальневосточному.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)