Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 1
  2. Severn

Severn миється в бані

Отстояли снова Крым
    Наш народ непобедим!

Забавно было узнать что люди из села Стрелковое Херсонская область передвинули ночью пограничные столбы границы чтобы оказаться на территории России. 23 марта если не ошибаюсь. Вот бы так со всем юго-востоком - и никаких референдумов не надо)

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

не верьте) всё у нас нормально с ТВ было и будет

3. Alias

А хто сказав, що там територія Росії?о_О

:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  4. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Їм що відключай - що не відключай - нехай собі тішаться аквафрешами і колорадами.
    Я їм встиг ламанути бекапні системи відповідальних технологічних мереж (про що вони досі не здогадалися), а далі, за великим рахунком, вони мене не цікавлять. Нехай собі запускають "Чебурашку" замість Інету, нехай граються "у магазин" (фантиками) і самі собі перекривають воду, лаючи при цьому "Правий Сектор".
    Крим мене більше не цікавить.
    Привіт, клон Каренича!
    Якби у бабушкі були я**я, вона була би дєдушкою.
    Як так заробітки сєбаздупольських шльондр? Чи вони тепер заробляють маханням прапорцями?

6. Severn

Severn миється в бані

думаю ничего вы нам не сломали. скорее всего у вас работа такая заниматься пропагандой на форуме. только коряво работаете)

7. Boris_Kiev

Що самі побудували з 2003 по 2010 роки, те самі й заблокували.

Це у вас така робота.
    Платять по 11,80 рупь за пост, на який є відповіді. Що у вас можна купити за 11,80 рупь? Одну морквину?
    Для мене будь-яка істота, яка проміняла перспективу цивілізованого життя на життя в рашці - даун. Дауни теж мають право на життя, тож живіть. Точніше - животійте. Тільки тримайтеся подалі від ЛФ, тут вам не жити.
    Кримських Татар жаль, Українців, Греків, Вірменів - жаль, а ви отримали те що хотіли. Чим гірше вам, кримським "новим рузскім", тим воно справедливіше.

8. Severn

Severn миється в бані

севастопольцы светлые умом культурные люди, которые наконец-то избавились от украинского ига.
    какая же мерзкая жизнь была после 91 года. но сейчас всё меняется в лучшую сторону.

9. Feba

Feba Well-Known Member

так.. скинули " "Іго" насолоджуйтесь- " и ленин такой молодой и юный октябрь впереди.." :facepalm: який жах! співчуваю адекватним кримчанами

10. Boris_Kiev

Та знаю їхню "культуру"
    Я, коли їхав відпочивати до пансіонату (територіально - Орлинівська сільрада), телефонував директору і питав: "Вартаничу, звідки обслуга в корпусах-люкс?"
    Він вже знав мої вподобання і відповідав "1 корпус - сєвастопольські, 4 корпус - із Запоріжжя. Резервую для Вас номер на верхньому поверсі 4-го корпусу".

Так, все, тролику, дав вам можливість заробити на три морквини - і годі.
    Смачного, кролику!

Feba
    Він отримує гроші тільки за пост, на який є відповідь. Не підтримуйте їх матеріально, Ви же не купуєте російських товарів?

• Подобається Подобається x 3
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ды вы ещё от татаро-монгольского не избавились...

• Подобається Подобається x 1
  12. Feba

Feba Well-Known Member

не купую вже десь років 15 )) єдина річ російського виробництва в квартирі-перехідна труба від унітазу до стоку, і ту брати не хотіла, але чоловік умовив- взяли, так би мовити, для морального задоволення в деяки миттевості життя..:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  14. Boris_Kiev

Та це ж їхній природний спосіб життя. Носії татарських і монгольських генів домінують і гноблять носіїв ерзянських і мокшанських генів. Інакше вони жити не вміють, як у симбіозі "господар-раб". Звичайно, для українців і євреїв це виглядає дико, але цей феномен давно відомий.

• Подобається Подобається x 2
  15. Lutra

Lutra Well-Known Member

Бідні люди. Вони ще досі не розуміють у що вляпались. Я просто шокована з такої глупості. Мені навіть нема чого їм сказати. Реально нема чого. Коли Росія введе свої війська на материк - почнеться відкрита партизанська війна у містах і Крим - буде однією з гарячих точок. На даний момент - Крим, за законами України, на які ви наплювали - тимчасово окупована Українська територія. І коли у мирного Українського люду - виростуть драконові зубки, і Українські солдати, ( 20 000 - жодного вистрілу під тиском, і це було сприйнято за слабість!!!) таки почнуть стріляти. Просто позорно. Місто-герой Севастопіль, який клявся в вірності Україні - перетворився на банальних зрадників вітчизни. Без бою здався ворогу на першому ж етапі інформаційної війни.
    Реально хлопче, радуйтесь. У 21 ст. на території України вперше за 70 років буде війна. Ви цього хотіли? Весело? Вітаю.

Останнє редагування: 1 тра 2014
    • Подобається Подобається x 5
  16. Alias

Це тому що в головах суцільна пустота

ага, ще зовсім недавно на сев.форумі бідкались, що через українську владу вони навіть сміття не виносили, а з вікон викидали:)))

У вас завжди воно таке буде , бо самі такі.

• Подобається Подобається x 5
  17. Boris_Kiev

Та який там, блін, "хєрой"?
    Місто-мазохіст. Там кораблі затопили, там полягли, там ледь втекли (покинуті совєтським командуванням). Піарять самі себе, а маси підхоплюють.
    Точнісінько так можна назвати героями усіх, кого відмутузили брати Кличко. За те назвати, що не померли. А не померли тому, що судді вчасно зупиняли бій.
    :)

• Подобається Подобається x 4
  18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ви повністю праві, невідчуваю нічого окрім розчарування.

20. metallic

metallic Well-Known Member

Угу-угу. А ті які здавалися без бою, хто по Вашому? Не меліть дурню.

У чому він правий? Треба було підняти руки та здатися? Так затопили, так відступили. Вибору не було. Але звання було отримане, за самопожертву бійців, які обороняли місто. Які не здавались і прикривали відступ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)