Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Та тих Ленінів і у Криму, як л*йна. Хоча того, що стояв у моєму районі, прибрали ще у 90-х. Бо біля нього стояли сміттярки у вигляді циліндрів(не геометричних фігур, а головних уборів). І їх постійно перевертали і одягали йому на голову :))). Під час однієї з таких спецоперацій, йому відламали руку. Після того його прибрали і більше не повертали.

• Подобається Подобається x 3
  2. metallic

• Подобається Подобається x 6
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

"Крым наш..."

Он такой же наш, как достояние страны под названием РФ.

Всегда вызывают чувство сожаления недалёкие люди в РФ, которые используют слова "мы" и "наш" по отношению к какой-то собственности, как в стране , так и за её пределами.

"У нас есть золото, нефть, алмазы..."

Тугие... Это у НИХ, солнцеликих, есть золото, нефть и алмазы...

А у нас есть разбитые дороги, завышенная квартплата, загаженная природа, безумные цены и разваленное здравоохранение.

Каждому своё...

• Подобається Подобається x 14
  4. metallic

Ну, тут думаю, надписи с иронией. Облупленное здание, раздолбанная дорога, болото перед подьездом... И на фоне всего этого "Крым наш" :).

• Подобається Подобається x 2
  5. metallic

6. metallic

Україна перекрила шлюзи Північно-Кримського каналу

• Подобається Подобається x 4
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Давно треба було це зробити.
    Як би там різні забанені не кричали "тільки спробуйте! Зелені чоловічки захоплять весь канал!"

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, не можу!:)) мама в Одноглазніках кримчан тролить:haha: У них істерика...Була така картинка[​IMG]
    Тамара К
    Если бы бесплатно: крымчане платят за неё, а фашисты в море сливают.

Класс! 1

Сегодня
    Юрий

Шо не сожру,то надкусаю - напоминает?

Класс! 1

Елена )
    12:14
    Кроме как .пардон,суки ,ничего не скажешь.

мама
    Халява закончилась! Скажите Аксёнову , что за воду теперь платить надо.

Лариса
    Ну ты и тварь.Вот они господа - типа Нуланд.

Лидия Г
    у тебя газовая плита есть?

Лидия Г
    это не вам.извини

Лидия
    у тебя газовая плита есть?

Анна
    14:28
    заткнитесь!!!Вы мрази газ бесплатно жрете!!!Вот вы показали свое фашисткое лицо!!!!Вы бы радовались если бы дети и женщины умирали от жажды устроили бы радостный шабош!!!Потомки Бендеры, садисты и мрази!!!Крым прорвется!!!А вы будете на панелях и унитазы в европе драить!!!Как были рабами так ими и останетесь!!!Надо было дать полякам вас вырезать как свиней!!!Спасли вас твари, вот она благодарность!!!Но ничего вы себя сами сожрете, а мы в сторонке постоим посмотрим!!

Мама

Газовой плиты нет, есть электро. :) Господа, а что за истерика такая? Вы же так хотели в Россию - свершилось. радоваться должны были бы, а не получается? Злые вы какие то..Вы думали , что будете получать пенсии из двух государств, продукты , воду, электричество и т.д с Украины? Теперь всё сами, господа. Вменяемых жителей Крыма, конечно, жалко, но такова селяви. В Крыму у меня родственники да и не в моих правилах радоваться чужой беде...в отличие от вас, господа. Удачи вам. (v)

Олег
    Слышь, мать! Крым то как раз башляет за воду больше чем вся сранная какляндия вместе взятая! А вот проживет ли какляндия без газа - это посмотрим. То что у тебя плитка электрическая - можешь ее тоже выкинуть, т.к. готовить на ней нечего будет.

Олег

Вроде бы и взрослая тетка, а мозгов нет. Вот парадокс, почему так в природе случается?

Мама

Посмотрим у кого мозгов больше. Пока игра не в вашу пользу. Исходите и дальше жёлчью, господа.
    Сидимо, ржемо:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відколи кримчаки стали експортерами газу?

10. Alias

Видно рос.газ своїм вважають:)

11. prius

prius Well-Known Member

Нічого ,то вони вже такі злі, бо побачили що гаплик їм приходить,я памятаю як у Львові в 2001 році в звязку з аварію не було три дні ніякої води в Залізничному районі,то був капець

12. Feba

Feba Well-Known Member

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви в Херсонській обл. живете? А коли поляки вас вирізали?

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

:)) Я не пам"ятаю:dntknw: То мама колись там жила. Наскільки я знаю, то в Херсонській обл. є села де живе багато поляків....наче всі цілі :)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Волинню поплутали, в приципі шо з кримчаків взяти, в них уявлення про географію і етнографію на рівні 17 століття, по історії вистачає "дідивоювали".

16. Boris_Kiev

Ваша мама? Респект і привітання!
    Крикливі кримчанки сподівалися врожай продати москалям за рублі?
    Нє будєт ім ані врожаю, ані ру-бля!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Найстародавніша професія ніколи не підведе. Боюсь лиш пропозиція буде перевищувати попит.

18. Boris_Kiev

Не всі мають відповідні для вимог професії дані. А ті, хто не має - розоряться на каталізаторі - вотткє.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наскільки я зрозумів кремлівський задум з забороною міліціонерам виїжджати за кордон, він вирішив влаштувати в Криму всесоюзну ментярську здавницю. А це народ невибагливий, майже те саме як Путін охарактеризував шахтарів.

20. Boris_Kiev

Нехай перетрахають обслугу кримських рекреативних закладів. Раші потрібні нові зольдатен.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)