Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Знаю пару сімей американців які купляють ящиками квас "Тарас"і кажуть що ніяка їм кока не потрібна

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, в українському районі Чикаго? Чи ви прорекламували? І де вони його беруть, я його там в упор не бачив.

• Подобається Подобається x 1
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Так. Досі літає невелика кількість Ту-154М. Раніше були ще Ан-12, але вони вже старі. Тому їх списали. Проте, Китай вирішив кипити, сто SSJ 100 за $3,54 млрд.

Дурниці. Ось тут, можете подивитись кількість країн експлуатантів Су-30. Там же, вказані і роки поставок. Це вже не СРСР. І це тільки, один літак.

Так у тому то і справа. Що замовлення є, поїзди готові. Але УЗ не може їх викупити.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

о_О Як це не експортуем?! Два дні назад, чергову партію до Єгипту відправили. Та навчили тайців користуватися Кразами. А ось таких красенів відправели до Афганістану:, ось Крази на параді у Іраку: , а ось у Ірані: .

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Та хоч у Монголію, аби гроші платили.

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

Так, з цим згоден. Тут треба дивитись кожен випадок окремо. В авіабудуванні, особливо у дальномагістральних літаках, посунути Аірбас або Боїнг, дуже важко, у будь-якій частині світу. Н заході, де в них є потужне лоббі, майже не реально. А з нашим дефективним менеджментом, це взагалі фантастика.

---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

Та в них і виробничі потужності, за межами МС є:

Я вже не кажу про експорт.

Останнє редагування: 24 кві 2014
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ох, скільки вже писали про ті нещасні суперджети. Коли будуть поставляти тоді і поговоримо.
    От як з вами можна адекватно говорити?

пишете що європейці літають на сушках і мігах
    я заперечую що це сушки і міги які там з'явилися ще за часів холодної війни, коли не було повноцінного експорту, а вони поставлялися добровільно-примусово, деколи в борг який потім списували
    І ви безапеляційно стверджуєте що це дурниці, що і після 1991 Росія продавала літаки, і подаєте список де КНР, Індія, Африка і жодної європейської країни...

А ще дуже кумедна фраза І це тільки, один літак. Бо це дійсно єдина модель бойової авіації яку експортує/експортувала РФ :)

А, ну і про Китай - я питав які літаки цивільної авіації виробництва СНД, тобто після 1991 там є? Правильно, ніяких.

5. prius

prius Well-Known Member

Ні не в українському районі,продается в багатьох великих овочевих магазинах,я не рекламував вони його пробували на весілі моєї доньки

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Виробничі потужності чого? Повноцінної збірки? Чи виробництва окремих комплектуючих?
    І якраз хочеться почути про експорт. Крім країн третього світу він десь масово експортується?

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

Краз ми знову ж таки продаємо в третій світ за рахунок дешевизни. В тому числі за рахунок низьких зарплат працівників.

7. metallic

Згоден! Якось не звернув увагу, що Ви писали суто про країни Варш. договору. Винний:blush:. Більше не буду.

Ну чому ж, ті ж самі МіГ-29 та Су-27 теж експортувалися.

Та фіг його знає, якого року вони виробництва. Але щось не дуже віриться, що у Китаї літають літаки яким більше 25 років.

Збірка.

Ось поставка до Венесуели, ось не Кубу.

8. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

Сам этим балуюсь в загнивающем Нью-Йорке :uanew:

• Подобається Подобається x 3
  9. Finya

Finya enjoy the silence

Це показник якостi?) оо, а ти, хто хвалить в-во ссср, були вже на свити тоди?) Бо я чудово пам"ятаю, як и стар, и млад крив цю якисть) Яку зараз з таким пиететом зараз тут згадують)))) Якисна радянська продукция, анекдот.
    Вибачте за шифр, щось з компом)

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну власне в чому і секрет. Думаю доля цього квасу на американському ринку 1%. В кожного свій смак, але цю бурду і в Україні не п'ю, а ще десь хіба шо від безвиході.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не стверджував про відсутність експорту як такого.

А яка з постсовкових держав успішно експортує совкові (навіть модернізовані) потужності?
    Автопром? Застарілий хлам. Продається на внутрішньому ринку та частково на території таких самих постсовкових сусідів.
    Цивільна авіація? Застарілий хлам. Внутрішній ринок. Хоча навіть на внутрішніх ринках її майже не купують.
    Бойова авіація? Застарілий хлам. Навіть країни третього світу не зважають на дешевизну і переважно купують західне.
    Залізничний транспорт? Застарілий хлам. Внутрішній ринок.
    Електротехніка?
    Прилади?

Єдине що більш-менш продається це бронетехніка. Правда теж на внутрішні ринки чи у країни третього світу.
    Якось не густо, враховуючи що ця прамишлєность була збудована ціною мільйонів життів та екологічних катастроф (Аральське море, Чорнобиль...).

Конкретно про авіацію - цивільна авіація фактично не продається, за 23 роки реалізовано буквально лічені одиниці літаків.
    Бойова авіація - без шансів продати багатим країнам, на ринку бідних країн - всерівно пропукає західних виробників.
    наприклад Індія, ринок №1 для російської (а заодно і всієї пострадянської) бойової авіації, і Китай. А далі ситуація геть сумна: Єгипет, Таіланд, Пакистан, Іран, Лівія, Алжир, В'єтнам, Венесуела.

По великому рахунку все. Багато там російського(+українського) виробника?

12. metallic

Я показав, що експортуємо.

1) Я вже вказував вище причини.
    2) Ну а що Ви хотіли. У 90-ті взагалі все лежало, майже повністю. Зараз почали потроху вилазити. Ті ж росіяни, потроху виходять на ринок зі своїми ССЖ та МС-21. Не все одразу. Дуже велика конкуренція на тендерах. Боїнг, Аірбас, Бомбрайдер, Ембраер....
    3) Ну і як я вже казав, у нас(саме у нас, в Україні) великі проблеми з рекламою та лобіюванням. Росіяни по трохи навчилися цього. І себе піарять і інших( нас ) антипіарять. А у нас з цим проблеми.

Ну, Китай та Індія, не бідні країни. До того ж, там теж велика конкуренція. Звісно, на ринку НАТО, просувається в першу чергу, техніка країн членів.

Яка різниця, якщо вони платять гроші??

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ніби кола не "бурда"

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я вибачаюсь, що влізла у вашу розмову,:pardon: але дозвольте запитати.....це тема про Крим, точно?о_О

15. metallic

Була... тепер виключно квас та промисловість! :)))

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну раз таке діло, та й до того ж теми "Південь України" немає, то напишу тут.
    Над Асканією Нова літають наші (і не наші) вертольоти, чим дуже лякають мешканців заповідника т.як зараз там у звірів " шлюбний період" , той гуркіт їх дуже лякає і вони не можуть паруватись. Вертольоти лятають дуже низенько(видно, щоб добре розгледіти звірів)
    Тому адміністрація заповідника звернулась до наших військових не літати над заповідником. А якщо хочуть подивитись , можуть організувати екскурсію:)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Кока-Колу" зрідка п'ю, коли треба подолати сонливість.

18. DMB

DMB Member

111

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мало.
    До чого я веду - 45 років шалена кількість людей і ресурсів пахала на воєнку, а на виході то і продавати по великому рахунку немає що.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)