Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А чого ще можна було чекати? :scratch_one-s_head:

Зауваж -єдиної в Криму! Єдиної на багатомільйонний Крим!
    І мене шокує, що кримчани взагалі кричали про утиски їх за мовною ознакою :facepalm: а ще більше шокує, що купа росіян в це вірить :facepalm:

UPD
    поправка, то єдина в Сімферополі, в усьому Криму україномовних шкіл аж 6 штук.

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Покалякал с другом, который в Ялте живет, у него снимает номер отдыхающий из Сибири. Хотел тот снять деньги в банкомате (у него 3 карты росбанков), не получилось, поехал в Симферополь, тоже самое, пришлось ехать паромом на Тамань

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ги-ги!
    Злочинна змова поромщиків із банкирами. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Тим22

Скорее всего идет перерегистрация "дочек"

6. Boris_Kiev

Це нас із Вами стосується?

7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

То, что построено на эмоциях, обречено на провал. 100 раз уже в этом убедился.

Деграданты, что с них взять, сами признаются.

8. -Erebus-

Як я зрозумів єдина - саме гімназія.
    Але це не суттево тут. Подивимось, що буде далі, просто Путін, говрив, що всі три мови в криму матимуть офіційний статус, але поки це викликає сумнів.

9. Тим22

Нет, а вот в среду мне надо было расплатиться за курьерские услуги с партнером из Севастополя, раньше я сбрасывал деньги ему на карту Привата, теперь пришлось идти в Сбербанк России и делать перевод

10. Boris_Kiev

Сподіваюся, Ви зробили висновки щодо доцільності співпраці з таким партнером?
    Мій родич, який виріс у Криму (але починаючи з 1998 року став трохи хворіти головою паралелельно з більшістью кримчан), будував неподалік Сімеїзу міні-готельчик. Добудувався. :)
    Нещодавно телефонує - туди-сюди, тре їхати хабарі давати, позич...
    - Ні, кажу, дорогенький. Якби ти програвся у казіно або втрапив у ДТП, я би тобі допоміг. Але вкидати гроші у сепарастську чорну діру - вибачай. І не пропонуй мені відпочити там на халяву, я поки що дружу з головою. До того ж ми нещодавно допомогли армії, тож ліміт моєї благодійності вичерпано.

• Подобається Подобається x 2
  11. metallic

metallic Well-Known Member

Российская пропаганда в действии. Искал что посмотреть, набрел на сериал "Остров Крым", запущенный в 2014. Вроде бы ничего плохого, но все понимают зачем он запущен и почему сейчас.

12. Boris_Kiev

Якщо вірити тому, що писав Каренич, а саме переключення абонентів UMC/МТС на російські номери - тоді курортному сезону ваащє дупа.
    Більшість відпочивальників передавали знайомим номери телефонів кримських власників житла та адміністраторів пансіонатів/готелів.
    Я навіть не цікавився, чи діє наземний телефонний зв"язок із кримом. Особисто мені на це начхати.

13. -Erebus-

Та нагонять бюджетників туди, принаймні цього року.

14. Boris_Kiev

Гаразд, це безготівка і тільки для профспілкових пансіонатів. І все?

Хай їм грець. Пропоную інтерв"ю з дружиною Юлія Мамчура.

"Відвернулися майже всі. Крили матами, з транспорту виганяли"

Лариса Мамчур, дружина командира бригади Юлія Мамчура.
    Повний текст:
    (N.B.: це видання завжди передає "пряму мову" без правок. Українська, російська, суржик - це їхня фішка)

• Подобається Подобається x 4
  15. Коньъ Пегий

16. iso

iso Well-Known Member

Та все нормально буде. В Росії хтось хоче українські школи?
    "Незважаючи на велику чисельність українців, що проживають на території РФ, запитів на відкриття повноформатних шкіл з боку батьків і громадських організацій у федеральні і регіональні органи управління освіти практично не надходить", - сказав офіційний представник МЗС РФ Андрій Нестеренко (Середа, 29 квітня 2009, 10:42 _ www.ПРАВДА.com.ua)"
    Те саме буде в Криму з українськими і татарськими

17. Коньъ Пегий

Со здания парламента в Крыму сорвали надписи на татарском и украинском языках. Забудьте про их официальный статус. Тем более там все пропитано злобой против "23 летней оккупации Украины".

18. Тим22

Зробил, дело в том что наши клиенты в Крыму от нас отвалили, и наш партнер остался без работы

19. iso

iso Well-Known Member

Цитуйте уважніше;)

20. Коньъ Пегий

Аааа, авторство меняет... Понял.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)