Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

власне кажучи, а символікою якої держави вони мають огортатися?

• Подобається Подобається x 5
  2. zet

zet Дуже важлива персона

А почему меня, как гражданина Украины, должна раздражать украинская символика? Россияне вон тоже со своей символикой бегают, то это вас не раздражает? Это у вас уже не от великого ума, а просто инстинкты неприятия свой/чужой. Моя страна, моя символика, имею право.
    Слава Украине!

• Подобається Подобається x 19
  3. chitatelb

chitatelb миється в бані

да я же не против ....пусть будут флаги..гимн и прочее...но когда через чур много и наляписто это уже кажется показухой а не настоящим патриотизмом ..такое ощущение что их заставляют так много кричать слова и все это носить...и я не говорю именно про Украину..если это будет в России то я тоже самое скажу....все должно быть в меру ...а то что они пытаются действительно поменять власть в Киеве это огромный плюс.....только вот мне кажется что у них ничего не получится ((((

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Что же до сих пор молчите? Многотысячные "митинги" согнанных бюджетников вас не беспокоят,
    "Суть времени", как штурмовики шагающие колоннами в кровавой униформе по Москве тоже не колышут.

А вот украинские флаги и выкрики "Слава Украине!" от граждан Украины вас нервируют. С чего бы так?

• Подобається Подобається x 14
  5. Wili

Wili Well-Known Member

мда

6. prius

prius Well-Known Member

А кажуть що неможна двічі в одну річку зайти,тількі не в ватних кацапів

7. Garmoniya O

Garmoniya O Любіть Україну

• Подобається Подобається x 8
  8. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

)))))))))))))))Не буду комментувати........Ось.........:preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 4
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Да, таки на всё воля божья и за всё приходит расплата. Наверно, перевоспитать ватников можно было только наглядным примером и на их собственной шкуре. Донбасс уже не боится ПС, он вообще про него забыл, а Крыму не до жиру быть бы живу. Узнала, что удвоенные пенсии получили те, кто был на пенсии на момент присоединения, а новые пенсионеры получили обычные пенсии, как заслужили, живя на Украине...Им вообще непонятно как жить при новых ценах на продукты, лекарства и тарифах. Курортники не помогут.

Жаль только людей, которые незаслуженно угодили в эту бетономешалку - они-то почему потеряли дома, жилье, бизнес, здоровье и близких? Может, затем, чтоб проклинали подлого кремлевского недомерка?

• Подобається Подобається x 3
  10. prius

prius Well-Known Member

Наука,щоб знали і дітям і онукам розповіли як мати справу з кацапом

• Подобається Подобається x 3
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

""На підставі розпорядження Ради міністрів республіки Крим №801-р від 19 серпня 2014 року "Про ліквідацію кримських республіканських бібліотек і створенні державних бюджетних установ "Кримська республіканська установа "Кримськотатарська бібліотека ім. Ізмаїла Гаспринського" ліквідується", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, бібліотека ім. Ізмаїла Гаспринського була відкрита 24 вересня 1990 року як філія Централізованої бібліотечної системи для дорослих Сімферополя.

16 грудня 1995 рішенням уряду Криму на базі бібліотеки-філіалу була заснована Республіканська кримськотатарська бібліотека (РКБ) ім. Ізмаїла Гаспринського."

Наша фирма поставляла в эту библиотеку периодику и книги на татарском языке, изданные в России, значит российским татарам можно читать на своем языке, а крымским нет

• Подобається Подобається x 2
  12. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

:preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зате "Кримнаш"!

Хоч повиздихайте на тій переправі!

• Подобається Подобається x 7
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

"Кримнаш"!

• Подобається Подобається x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Имкриш

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

• Подобається Подобається x 7
  17. Flametta

Flametta Well-Known Member

ЧЕЙ И ЗАЧЕМ КРЫМ
    Леонид Каганов (читаю этого очень юморного человека с 1996 года, ещё с ФИДОнета :) )

Вся статья здесь http://lleo.me/dnevnik/2014/09/15_krym.html

• Подобається Подобається x 13
  18. Flametta

Flametta Well-Known Member

Точно, блин! (( в Крым понаехало слишком много россиян, как в совке, так и после него. Выходя на пенсию, специально продавали-меняли свои квартиры в России на квартиру в Крыму - куда ж приятнее здесь жить, если на работу не надо спешить. Или по распределению сюда попадали после вуза. Или были завезены после выселения крымских татар(( - их дети, понятное дело, тоже за рашку.
    И эта понаехавшая рузька кодла решает за Крым, с кем ему быть! :facepalm:

• Подобається Подобається x 8
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще школярем я жив в курортній Ялті в приватному татарському будиночку, але заселеному російською родиною з території Волго-Донського каналу, як вони самі розповіли. Я завжди цікавився такими речами і до моменту національних перегонів за Незалежність (1989-1991р.р.), працюючи одним з керівників НРУ на Донеччині, я вже мав тверді переконання щодо місця в Криму єдиного там корінного, державотворчого народу - кримських татар. Неоднаразово говорив про те в своїх виступах на різних рівнях і в різних місцях України, в тому числі і серед тих кримських татар, які тільки-но стали перебиратися потроху з місць виселення (Узбекистан...) до Криму. Добре пам"ятаю, що слухаючи від мене про їхню можливу національну автономію, вони, ще не зовсім адаптувавшись до факту повернення на Батьківщину, дуже делікатно і скромно підтримували те, на той час дуже для татар революційне, про що я говорив...
    Та не так сталося, як тоді мені гадалося...

Оця Конференція корінних народів в Штатах обалдєнно важливий захід для кримських татар і для України. В міжнародному праві він кладе на лопатки пу.тінську версію про "російський" Крим.

20. chitatelb

chitatelb миється в бані

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)