Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. skam

skam Well-Known Member

насчет значения слов - вы меня не учите. Не знаю как вам, а мне русский язык родной
    Вот прочитал я в вашем посте:

Я подозреваю, что вы нечто иное хотели выразить, но вышло так:
    Молодежь живет в фашистской России и отлично себя чувствует, а в дальнейшем будет чувствовать себя еще лучше.
    Или в переводе на рашистский - "крымнаш. Россия вперде".
    Давайте так - сначала научитесь выражать свои мысли на том языке, на котором пишете, а потом будете развернуто возражать.
    А пока не о чем с вам говорить

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

На себя посмотри, школоло. Тебе про этимологию, а ты в обморок и хамить. "Не пойму никак..." через пост, а еще поучает... Понималку развивай, не будет всякая херь казаться.

• Подобається Подобається x 4
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Тут игра слов - уверенность в завтрашнем дне - имеется в виду не день, а дно. В смысле, молодежь в путинской России чувствует себя наоборот, неуверенно, и ничего хорошего от будущего не ждут.

• Подобається Подобається x 8
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

:facepalm: Откуда там образное, а тем более абстрактное мышление... :haha: А тут страшное слово "омонимы" вспоминать аж из 7-го класса средней школы :crazy:... Временами "попускает" вроде товарища, но только на пару минут... Потом опять шарманка врубается дебилизорная...

• Подобається Подобається x 2
  5. Finya

Finya enjoy the silence

Челюстно-лицевой факультет иняза для кацапов! Срочно! http://korrespondent.net/ukraine/po...ui-s-krymchankoi-nabyraet-populiarnost-v-sety
    а отут вже конструктивні пропозиції:haha:
    (с)

Останнє редагування: 7 вер 2014
    • Подобається Подобається x 6
  6. prius

prius Well-Known Member

О Боже,тож які гриби для кацапів вирощують,одразу поговорив на українській, потім польскій англійській мовах,получаєтся,помацяв щелепу,всьо нормально,дякую тобі Боже що я не кацап

• Подобається Подобається x 6
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Вы же русский язык пропустили.. Боитесь, что та болезнь заразная и передается русскоязычностью???
    Ой, какой кошмар! [​IMG]
    :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Дійсно пропустив,напевно рука автоматично не написала,може тому що тут в Америці теж кацапської вати багато,і я стараюсь навіть не ходити з ними по одній вулиці

• Подобається Подобається x 5
  9. Finya

Finya enjoy the silence

Мы как город особого значения отключений света, интернета, воды и газа, повышения цен и снижения зарплат - абсолютно не заметим, поскольку больше времени будем уделять митингам в поддержку наших депутатов, "Единой России" и Пуйла лично(c) Cевасфорум:haha: http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=56&t=836732&sid=8ab8e7399cef105e084a4aea0517d4a3

10. Top Dog

Top Dog Український Українець

Особливо дивують прізвища -енкоВ. Як от актор ВдовиченкоВ.
    А взагалі у мене бабуся була Морозова при її батьках Морозах. У колгоспі у конторі запитали - ти чия? Вона відповіла - Морозова. Так і записали.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розповіла колишня колега дружини: її батько, полковник у відставці, свого часу отримав від держави ділянку біла Гурзуфа. Побудував будиночок, кілька років тому належним чином все оформив і жив там цілорічно.
    У березні ц.р. "мовчки одобрямс" кримняшевські процеси. Совкове виховання...
    А у серпні до нього прийшли "хлопці" і сказали, що їм подобається цей будиночок.
    Полковник показав їм усі документи, в т.ч. свої армійські нагороди та інше.
    - То все українські документи, нам вони до дупи. Ми тобі дамо готівкою суму, за яку ти зможеш орендувати тут квартиру (протягом кількох місяців).
    Крім того,полковник він помітив, що деякі його сусіди тихо зникли і в їхніх будинках живуть чужі люди. І тут його пробило: "Знав би чим все це закінчиться, взяв би свій карабін і захищав би Крим від прибульців."

• Подобається Подобається x 9
  12. prius

prius Well-Known Member

В Криму був обшук і затримана українська громадянка і патріотка Ліза Богуцька

13. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, винограду вже не завозять з Криму? Того року які хоч сорти були, а цього якийсь кисляк незрозумілий.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас в цьому році винограду якого хочеш і не дорого - 16- 20 грн.
    Для чого той Крим?

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В нас теж проблем з виноградом нема

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А де він росте?

18. prius

prius Well-Known Member

Після Горбачовскої антиалкогольної кампанії в Криму і винограду порядного не лишилось,кацапи вміють тількі руйнувати

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На херсонщині багато виноградників, Миколаївщина (Коблево), Одещина (Шабо)
    Та і багато хто вирощує у себе на ділянках. Вистачає і для себе і на продаж.

20. Mechel

Mechel миється в бані

Значит говорите после Крыма Одесса, Николаев и Херсон идут?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)