Крим 4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 8 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це за який місяць? Вода, я так розумію по ціні, холодна за один кубік?

В мене (Львів, Франківський район) вода холодна 5,72 коп. за кубик по лічильнику. На гарячу воду лічильник теж маємо, але не користуємось нею, бо маємо бойлер. Ціна кубика гарячої 20,56 коп. для тих, хто нею користується. З липня холодна вода має бути 7, 94 коп.

В моєму селі (Тернопільська область) є водонапірна башта чи як воно правильно називається, відповідно, холодна вода подається по трубах, гарячу гріємо самі двохфункційним котлом. Оплата за холодну воду, незалежно від обсягу споживання, становить 10 гривень на кожну людину, яка фактично проживає в тому будинку (тобто реєстрація ролі не грає, наприклад, коли я була студенткою і 9 місяців була в Львові з приїздами на вихідні, то за мене платили лише ті 2-3 місяці, коли я по факту весь час була в селі). Ті, хто використовує свою власну криницю або студню (помпу), не платить нічого за воду.

А, згадала. Ще раз в квартал по 9 грн платять з будинку (незалежно від кількості осіб), куди вода з башти подається.

Останнє редагування: 25 чер 2014
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас холодна вода - 2.05 грн.
    Гаряча - 8.66 грн. Це ціна на травень.
    А от у баби на Херсонщині за холодну воду з артезіанки плятять близько 300 грн.Це без лічильника. А по лічильнику вийде ще дорожче, бо треба поливати город, сад.

3. mrochkizm

В місяць?

4. Alias

так. Завтра розпитаю точно. Зате можуть воду лити цілодобово. А в кого лічильники...сильно не наполиваєшся.

5. mrochkizm

В моєму селі легше набагато, за 10 грн в місяць з людини лий, скільки хочеш. Правда, ми і в кліматі інакшому, і води донесхочу є.

• Подобається Подобається x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Так най сусіди дадуть бабці по 100 гривень і поливають свої городи,якщо в них лічильники

7. Alias

О, треба старим підкинути ідею!:))

• Подобається Подобається x 2
  8. ollan

ollan Well-Known Member

Холодная, по счётчику. С июня.

9. PublicUnion

PublicUnion Well-Known Member

Я был бы рад увидеть чек где написано Слава Украине! в своём городе. Нет, к сожалению не мой

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Полностью согласен! Это говорит лишь о том что цивилизованным людям от рашки нужно держаться как можно дальше, иначе она будет тянуть за собою на дно

• Подобається Подобається x 3
  10. zet

zet Дуже важлива персона

немного юмора. Ассоциация с пляжами Крыма... и не только...

11. Flametta

Flametta Well-Known Member

ага :)))

хорошо устроились. :mocking: "Вы думали, это мы во время Сочи-2014 бюджет распилили?? нене, это всё Крым виноват, еще и бескорыстная помощь братьям из Донбасса ! :ireful1:" :)))

12. skam

skam Well-Known Member

в данном случае это говорит о том, что цивилизованным людям надо читать то, что они копипастят

13. Forpost

Forpost Стоїк

така ціна ві Львові 15 років тому назад була,і що то по всій Східній Україні так?

14. Alias

Я не знаю як там на сході, а у нас так. Але ми не показник всього регіону, бо у нас може бути нижча ціна за рахунок АЕС ну і електрика само собою..

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Сезон в Крыму будут спасать китайцы http://finance.obozrevatel.com/busi...pasat-kitajtsyi-im-sobralis-otmenit-vizyi.htm
    :facepalm:

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Донецк. День крымскотатарского флага

• Подобається Подобається x 8
  17. Flametta

Крым: точки над Ы

всё верно автор пишет..

18. Flametta

Ой, а вот какая прелесть попалась :)))

"Крым вернулся домой"

:mocking:

• Подобається Подобається x 11
  19. komisaras

komisaras миється в бані

Радость украинского министерства культуры по поводу возвращения коллекции скифского золота из музеев Крыма с выставки в Амстердаме на Украину оказалась преждевременной. Амстердамский университет не подтвердил информацию украинской стороны.

РИА Новости http://ria.ru/culture/20140627/1013804136.html#ixzz35pHWYTbH

20. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://www.segodnya.ua/politics/pne...-podgotovki-terroristov-dzhemilev-531832.html

То, что случилось с Крымом заурядно для политики Кремля, его армии и спецслужб, которые много лет занимаются подрывной деятельностью против соседних стран. Примеры Абхазии, Приднестровья, Южной Осетии или Афганистана налицо. Там, где появляется путинская армия, ждите аннексии, ассимиляции, агрессии. Политика великодержавного шовинизма и территориальной экспансии в сочетании с идиотической пропагандой в XXI веке выглядит как маразм. Разумеется проблема региона сейчас состоит не только в его правовом статусе, а прежде всего в судьбе военных баз безромановской России, откуда все это исходит.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)