Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Я її знаю,напевне ліпше ніж ви українську,ще й польску і англійску

2. metallic

metallic Well-Known Member

І це чудово :good:

3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я не проти НАТО, та думаю теперішня ситуація нам на руку. Якщо Росія може так легко претендувати на наші території, то я теж хочу претендувати на ті, укр. землі які Росія привласнила. Звісно зараз сил у нас немає. Але створити нову КИЇВСЬКУ Русь - я непроти. Є шанси. Якщо у нас буде економічний бум і той розвиток армії про який говорять в уряді, а росіяни залишаться під керівництвом Путіна і з санкціями ще років 10 - все можливо.

4. prius

prius Well-Known Member

Так,і рахую що в державі Україна державна мова мусить бути одна, українська

• Подобається Подобається x 3
  5. metallic

А от з цим я не згоден. Але це виключно, моя особиста думка, і я її нікому не нав'язую.

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

---------- Додано в 02:49 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ----------

• Подобається Подобається x 2
  8. metallic

Відповів тут, що б не оффтопити.

9. Bambook

Внєзапно (с)

10. Flametta

Flametta Well-Known Member

Шановне панство, вибачте, але я трошки ще поофтоплю.. (бо це прямо стосується питання Криму).
    Металлік, як ти можеш заохочувати другу російську, коли саме з цього приводу Путлер відібрав твій Крим, твою батьківщину?! мовляв, захищати треба російськомовних! о_О А також намагається напасти на східну Україну, використовуючи цей "аргумент"? :ireful1:
    Та будь російська мова державною, він би з цього приводу усю країну захопив! :facepalm:

• Подобається Подобається x 4
  11. metallic

Якщо б він захотів захопити, то він би захопив. А привід, то таке. Справа 1-2 хвилин. Захищав би російськомовне населення від бандерівців, єтнічних росіян від бандерівців, ісконно-рускіє землі від бандерівців, братський український народ від нападу бандерівців-марсіан. Придумати привід для війни, то не проблема. Он зараз весь світ, вважає пояснення Путіна абсурдними. І що? Його це колишить?

• Подобається Подобається x 3
  12. Bambook

Путін захопив Крим не тому, що там багато російськомовних (на Донеччині відсоток такий же, ще й жодних тобі кримських татар), а тому, що на півострові були російські війська, і його легко ізолювати від інших частин України).
    А причину Путін міг вигадати будь-яку. Його цікавила не легітимність, а лише можливість окупації. Як тільки вона зявилася - почалося. І пофіг на пояснення.

Повернімося, усе ж, до теми.

Марчук: Крим можна повернути. Деталі розкривати не буду

Більше - тут:

http://zik.ua/ua/news/2014/03/26/marchuk_krym_mozhna_povernuty_detali_rozkryvaty_ne_budu_474000

13. metallic

14. Flametta

Flametta Well-Known Member

Угу, а Україна йому на це: "ось вам, любий пан, ще й цукерочка - ми приймемо вашу мову як другу державну" о_О :wacko:

Мати спільну державну мову з загарбником (тим більше, зараз прагнути, коли він відкусив вже шматок!) - це якась маячня.. :facepalm:

• Подобається Подобається x 4
  15. metallic

Тю, так він і каже, що на Україні утиски російськомовного населення. Навіть російська мова не має статусу офіційної. Це навпаки + його пропаганді.
    А що до війни, то мова, етнічне походження, "ісконно рускіє зємлі" це все дурня. Захотів і захопив. Все інше до одного місця. Якщо сильно треба, то можна і пару терактів зробити, а потім ввести миротворців.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Чё-то не пойму я никак.
    То писали тут, что надо отдать России всех этих восточных, а теперь слёзы льют.
    Паны, вы бы определились.

17. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Полуправда еще гнуснее, чем самое наглое враньё. Я, например, скелонен верить родне крымской, которую ГНАЛИ на голосование. А про "дула", так правильно. У автомата СТВОЛ. Это раз. А во-вторых, ГДЕ находилась центральная счетная комиссия? А как мешки с бюллетенями "на правильные" меняют, я видел еще в 2004-м и без интервентов. И как недействительными бюллетени коммуняк на "перевыборах кучмы" ПАЧКАМИ делали тоже видел еще старлеем. Так не хочешь верить в реальность, что еще немного и врать начнешь уже вообще не приходя в сознание! "...не столь однозначно"... В каком "аспекте"? В том, что х*рня была повсеместно, но она была в красивой обёртке, от которой лохи пошли в пляс, а теперь воют, что "Жаль подмога не пришла"?

18. forester

forester Well-Known Member

Это замчательно. Но что бы говорить, что и в других местах было так же, необходимо иметь доказательства, что бы не было как в том анекдоте...

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

КТО говорит про "другие места"? А почему проигнорирован мой вопрос про центризбирком, раз уж тебе так приспичило "погонять" на людях в очередной раз? А "замечательными" подобные вещи вообще мог назвать только редкий КРЕТИН. Хотя... Чего от вас ждать, вы же, совки, от обезьяны...

20. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Присоединяюсь. И добавлю: возвращение Крыма - поразительная штука, если задуматься. Получается, за 20 с лишним лет (поколение выросло) Украина не смогла сломать в крымчанах главное - ощущение принадлежности к России, русское самосознание. Кто в этом виноват? Крым? Россия? Нет - виновата Украина, более никто.
    Попросту говоря - крымчанам было плохо, очень плохо. Иначе бы не случилось того, что случилось.

У меня тоже есть пример из реальности. Мой коллега вырос в Симферополе. Когда состоялся референдум - он плакал, говорил, что даже не надеялся, что такое может произойти при его жизни. А еще он рассказывал, что по скайпу праздновал возвращение Крыма со своим одноклассником из Израиля. И этот одноклассник говорил, что Израиль, конечно, на стороне России, что они ликуют вместе со всем русским народом и с Крымом. А что помалкивают, так исключительно из жалости к партнерам - США.

Украине нужно понять - весь цивилизованный мир понимает, что возвращение Крыма - это восстановление исторической справедливости. Официальные голосования в ООН ничего не значат. Весь мир понимает, почему Путин это сделал.
    Надо смириться, забыть и заниматься материковой Украиной, которая может расколоться сама по себе. Надо наводить в доме порядок. Гнать нациков, искать нормальных людей, которые будут искать компромисс.

А за Крым не беспокойтесь - там все плохое кончилось. Будет только хорошее

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

И еще раз плюсую. НАТО на Украине не будет, пока в Кремле те, кто там есть сегодня. Надолго ли этот внешнеполитический курс - не знаю. Вечного ничего нет, но думаю, надолго

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)