Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Я не против НАТО. Но исключительно с условием, собственной большой армии. Тот самый, пресловутый, 1% от населения. Вон, турки для нас отличный пример. И в НАТО и своя армия сильная.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може Інтернет у вас вже відрубають?
    А не боїтеся, що прийдуть дяді з синіми погонами і скажуть "ФУ!" з приводу вашого зависання на бандерівському ресурсі?

• Подобається Подобається x 1
  3. Finya

Finya enjoy the silence

Нет, хватит в таком духе позволять себе ко мне обращаться.
    Никогда не был.
    Это логика оккупантов.

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вони, Борисе, завжди були по той бік фронту. Це вже в пятий раз вони на нас нападають за останні 100 років.
    В 1914 році на Західну Україну, частину Австрії.
    В 1918 на УНР війська "різника" Муравйова.
    В 1939 році на Західну Україну, частину Польщі.
    В 1944 році на Україну, частину 3-го Рейху.
    І тепер...
    Для мене ідеальний кацап - кацап здохлий.
    Я вже немолодий, але нехай вони сунуться за Галицько-Волинську Україну.
    Приїду з Англії і відправлю кілька смердячих худобин на той світ...

5. Karenich

Karenich Well-Known Member

ЮБК да и Севастополь(Херсонес) никогда крымским татарам не подчинялись.
    Империя их честно у Турции отвоевала.
    Или у Вас иные сведения?

6. Boris_Kiev

У будь-якому форматі, аби якомога швидше.
    Я готовий рік відслужити хоч ремонтником апаратури, хоч акумуляторником, аби була гарантія безпеки. До серйозної справи мене залучати небезпечно - я за натурою партизан-імпровізатор, не звик ходити строєм і наказ "Не стріляти!" можу недочути. :)

7. Sandy

Sandy GRAND

Вам нужно объяснять, почему мирного добрососедства с Украиной у России уже не получится никогда? Мне очень жаль, если вам это неясно, но я все же думаю, что вы все прекрасно понимаете, по вашему откровенному посту это было видно невооруженным глазом - всему голова право силы, вы это прекрасно осознаете и нисколечки этого не стесняетесь. Вот поэтому и не нужно надеяться на мирное добрососедство с теми, кого вы разбойно ограбили, здесь вы добрых соседей не найдете, ваши друзья живут в Зимбабве, вам - туда!

• Подобається Подобається x 6
  8. Pedro

Qu'est-ce que c'est le mot ёрничать?

9. Finya

Finya enjoy the silence

такую постановку вопроса мог только русский придумать))
    It means the man doesn*t understand jokes.

10. metallic

В каком это "духе"? Я исключительно дружелюбно настроен.

Я к тому, что исторически разные земли в разное время принадлежали разным государствам и народам. Но необходимо жить в реальном времени. Я за то чтоб крымско-татарский язык, изучался на территории Крыма в факультативной форме. Т.к. БОЛЬШИНСТВУ населения он не нужен. Это не их язык, зачем его учить? Даже не все татары, желают его изучать.
    Но условия для изучения крымско-татарского языка, должны быть созданы на всей территории полуострова.

При чем здесь оккупанты? Вы считаете что 97% должны в обязательном порядке учить язык 3% населения?

11. Pedro

Thank you very much. I am very pleased that you understood French language.:give_rose:

12. Sandy

Sandy GRAND

Parce qu'il est tres difficile pour comprendre parfois.

• Подобається Подобається x 2
  13. metallic

Ні-ні, не у будь-якому. Ви бачите серьйозні санкції з боку США та ВБ. Я поки що ні. А ВБ, так взагалі домовилась, про збільшення поставок газу з РФ. Тому не має на кого сподіватись, окрім себе самих.
    Тому, НАТО це добре, але без своєї потужної армії ніяк. До того ж, у найближчому майбутньому, НАТО нам не світить.

14. Boris_Kiev

Оп"ять 25!
    Точно так казали сєвастопольські чиновники, лікарі, касири, менти щодо української мови.
    А тепер уявіть ситуацію: телефонує на 112 (у сєвастополі) турист зі Львова і повідомляє про пожежу/міну на пляжі / людину, яка вмирає на вулиці. А ті бовдури не знають ОБОВ"ЯЗКОВОЇ державної мови. Уявіть собі наслідки неприйняття рішення тими, хто ВІДПОВІДАЄ за швидке реагування.

15. Finya

Finya enjoy the silence

Ок, построение предложения непривычное))
    Крымских татар 50 лет не было на своей земле - разве они утратили право быть коренным народом со всеми вытекающими? Украинцы (русини) - коренные в Галичине, их не заселяли вместо поляков)))

16. Pedro

Ось і ми в Європі!!!

17. Finya

Finya enjoy the silence

Oh, "кес кесе" only)))
    Прабабця намагалася зі мною розмовляти французькою, але я виявилася нездібною ученицею)) Можу тільки налякати фразою: сіль ву пле, мон поур анфа)))

18. Sandy

Sandy GRAND

НАТО, шановні, ми прогавили, на жаль. Я не знаю, наскільки наше отримання ПДЧ було можливим тоді, ще у 2007-му, якщо не помиляюсь, але зараз у нас цих можливостей не додалося, а навіть навпаки.

19. Karenich

Karenich Well-Known Member

У меня множество знакомых и в Николаеве и в Киеве и даже представте себе в Яворове и в Стрые имеются. И своих взглядов никогда не скрывал. Теперь, после отделения Крыма ни с кем из них не поругался, хотя некоторые придерживаются диаметрально противоположных взглядов. А многие наоборот ждут когда их Россия "освобождать " приедет. В том числе и у Вас на Западе.
    Так что не надо за всю украину говорить.

И еще, отношения между государствами это одно, личностные , совсем другое. Кподоблятся героям Тихого Дона по моему полнейший идиотизм:drinks:

20. Pedro

Зараз НАТО вам світить як ніколи. Але якщо Яценюк буде мимрити, що в нас нема планів йти в НАТО, звичайно, ніхто туди на шнурку тягнути не буде.
    Треба забути про все. Памятати лиш, як казав Черчіль, що вигідно для моєї країни.

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Краще лякати фразою: je t'aime mon amour...:give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)