Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Редфокс, при чому ваші ремонти до теми КРИМ?
    Скажіть просто: підтримуєте окупацію чи ні?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я вже впевнений, що саме москалів штовхає на ЛФ: не цікавість, і не понти - а СТРАХ.
    Тваринний страх - як їм самим далі жити. Саме через це вони, зі своїм прімітивно-штамповним мисленням вишукують якісь "паралелі" (маячня про "братерство"), намагаються зрозуміти, "чому в хохлів вийшло, а в них, кацапів - ні".
    Одвічне "кто віноват і что дєлать"?

Ми їм не лікарі.

Тим контрастніше виглядають схожі проблеми у кримчан та інших місцевих "недо-недо". Тут вже суцільні рифи та ями із подвійним самовизначенням і самоневизначенням. Дебют шизофренії, як кажуть лікарі.
    Певному відсотку таких ще можна допомогти знайти себе. Здається, у кримчан "процес пішов". Хотілося, щоби це було видужання, а не тимчасова ремісія.

• Подобається Подобається x 1
  3. redfox

redfox Well-Known Member

бамбук, уже ответила.
    а на счет моих ремонтов - так это к теме как относятся к украинцам.

4. forester

forester Well-Known Member

Ну, это не серьёзно. У Вас живут родственники, у меня там никого нет, но я тоже хотел бы быть в курсе происходящего. А то, получается, кроме слухов больше ничего...

А те, кто не поддерживает и не считает окупацией... с ними как быть?

5. redfox

redfox Well-Known Member

Борис, при всем уважении, а какой именно страх меня толкает?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ця пані вже наговорила собі на 5 років тюрми згідно з руским законодавством :)

7. redfox

redfox Well-Known Member

оу, Мартини, не переживайте за меня! а если и так - вам то не все равно?
    сможете мне посылочки посылать, как политической)

8. Bambook

Bambook Persona non grata

9. MARTINI

таке враження, що "все равно" - це ваше життєве кредо, тому ніяк не можете зрозуміти тих, кому не все равно

http://www.youtube.com/watch?v=weG9U1uEx_4

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Слухайте, самозакохана мадам, ви мені відверто набридли.
    Не лізьте принаймні до мене, я таких достатньо бачив у Криму.
    Я з росією ніяких стосунків не підтримую, навіть не цікавлюся долею своїх далеких родичів (Москва, Челябинськ) і уникаю зустрічей з колишньою пасією (київською полькою, яка опинилася в Красногорську, живе за рахунок молодшого брата - київського бізнесмена, який останнім часом теж її ледве терпить).
    Все, здається?
    Я вчора писав, що я не джайн і не вважаю гріхом бити комарів, тарганів та ос.
    P.S. Глистів українці вже вигнали. Дорогою ціною, але іншого способу не було.

• Подобається Подобається x 3
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да вас издавна недолюбливал весь "белый" мир, а сейчас, в свете последних событий, он вас стал просто ненавидеть...
    Ну, прям вся Европа с Америкой дураки, а вы одни умные... До чего вы докотились, убогие? И дело, ведь, не только в Путине, вы, по опросам, да это и по жизни так, всеми 80% поддерживаете захватническую, противоправную международную политику ВВП...
    Когда вас рано, или поздно, зажмут азиаты и вы, пуская сопли, будете к нам бежать (а больше вам некуда, разве что в белорусские болота), мы вам напомним вашу теперешнюю каинову братскость...

Макаревича токо можно без вопросов принять,.. а Полковніка, на місці модерів, треба заганять на час окупації Крима в баню без дверей,.. і шоб стін теж не було,.. і води в крані,.. і самого крана,.. шоб, одним слово, тіко криша висіла...

12. MARTINI

88% громадян РФ підтримали приєднання Криму. 88 - це символ неонацистів.

• Подобається Подобається x 8
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Щас це теля спочатку губи накрасить, а потім тобі шось "заумне" атвєтіт :haha:

• Подобається Подобається x 4
  14. MARTINI

з ФБ

• Подобається Подобається x 9
  15. Finya

Finya enjoy the silence

Відсутність культури (не втручатися в чужі справи) та обмеженість розуму, щоб це усвідомлювати.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Я теж мала шок після читання їх перлів)) Писала вчора про це)) Нензні такі.

16. Boris_Kiev

Це само собою. Але ще (в деяких, що мають більше 2-х звивин) - паніка.
    Підсвідомість їм сигналізує - "ти в дупі, ти в дупі" - а "что дєлать" - ніхто не підкаже.

17. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Нiчого не маю проти луцьких лiкарiв.
    Але наш центр лiкування зору серьйозна структура, бiльше можливостей.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Тато-кацап вже помер, Оля. I похований на Волинi. Все свое життя вiн лiкував украiнцiв. Не знаю, де ваша совiсть, Оля.

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

Вчити іноземну мову та міняти громадянство.

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Оу, адміні - а ви звідки знаєте?!
    Німаки деколи, втіхаря, по пріколу і озираючись крадькома довкола вітаються між собою "ахт унд ахціхь".

20. metallic

metallic Well-Known Member

Рекордсменку Украины вынуждают принять российское гражданство.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)