Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я скажу больше для форума, поскольку Вам, конкретно, про это говорить бесполезно.
    Так вот, в Крыму есть только один народ подпадающий под международную норму "нации, имеющей право на самоопределение", это крымские татары. Русские и украинцы там просто часть населения, которые имеют свои национальные территории и государства (Россия, Украина), а у татар другой земли нет и в Крыму у них до 1783 года было полноформатное крымско-татарское государство. Вот они, татары, уже сделали соответствующее заявление, проведут признанный всем мировым сообществом референдум и при помощи Украина, конечно, восстановление этого государства только вопрос времени. Хотя думаю, что особенно с тотальной и неизбежной помощью мусульманского мира это произойдёт много быстрее, чем некоторым думается...

Чи воно зовсім недальоке, чи придурюється? :haha:

Та Майдан не собирался территориально отделяться от Украины, а присоединяться к Тамбову, или Америке... Майдан стоял, чтобы уголовников убрать от всех ветвей власти.

• Подобається Подобається x 12
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

И разрешили голосовать гражданам россии,кстати.А это вообще нонсенс.

• Подобається Подобається x 7
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відомі випадки, коли у тандемах чи мікрокомандах "прокурори-судді" на певну посаду ставлять абсолютну дурепу (чи дурника) для одно- дворазового використання (наприклад, зачитування надрукованої великими літерами постанови) і потім зливають як непотріб.

особливо веселить оте "нам". Кацапи досі вважають, що між ними та українцями може стояти займенник "МИ" (або логічний оператор "AND") ?
    Вони не розуміють, що їхні синки не на екскурсію поїдуть, а "працювати мішенями" для українських стрільців? Причому 3D мішенями - і для ЗСУ, і для ополченців, і для партизанів. Незабаром в росії з"явиться нова жебрацька професія - "солдатські мамки".
    Ось про що треба думати русіше фрауен 24 години на добу. А не про понти та амбіції свого карлика.

• Подобається Подобається x 4
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

рафінована,що ж сестри по разуму мовчать,подивітси на себе

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

ні він краще,раби доброго дядечка Пу

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Росію можуть позбавити членства в Раді Європи

Про це заявила голова Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Анн Брассер, пише КоммерсантЪ.
    "Венеціанська комісія не визнала законність кримського референдуму. Керівництву ПАРЄ надійшли пропозиції позбавити російську делегацію права голосу і повноважень в асамблеї".

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Лідер кримських татар, народний депутат України Мустафа Джемілєв на Раді Безпеки в ООН висловити бажання кримських татар провести справжній референдум у Криму.

Про це він сказав у своєму виступі в Раді Європи у Брюсселі 27 березня, повідомляє сайт депутата.

Він повідомив, що позачергова 2-а сесія Курултаю кримськотатарського народу 29 березня у Бахчисараї прийме важливе для майбутнього Криму рішення.

"Ми проведемо серед кримських татар свій представницький референдум", - сказав Джемілєв.

"Наш референдум на відміну від російського, не буде фальшивим. У Нью-Йорку, на Раді Безпеки в ООН, я збираюся торкнутися цієї проблеми. Кримські татари проведуть свій референдум щодо статусу Криму", - заявив він.

За словами Джемілєва, кримські татари не авантюристи й не мрійники, і своїм референдумом народ покаже усьому світу, який шлях вибрали "імперіалісти й окупанти".

"Можна припустити, що Росія заборонить трансляцію референдуму для волелюбного світу. Тоді весь світ побачить, що Росія не збирається забезпечувати дотримання прав кримських татар. Ці дії продемонструють світу наслідки окупації", - сказав він.

Джемілєва у Брюсселі вітав колишній голова Верховної Ради - Відбудовчого Сейму Литви, а нині - європарламентар Вітаутас Ландсбрегіс.

Ландсбергіс так висловив свою думку з приводу анексії Криму: "Більше немає нацистської Німеччини, але є фашистська Росія".
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/28/7020618/

Оце, як бальзам на душу)

Останнє редагування: 28 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

Ага, саме тому майже протягом року довкола Татарстану були зібрані війська РФ, а на республіку чинився тиск, поки їхній президент не здався?
    А чому питання не піднімалося, я теж знаю. Вчора-сьогодні приймав у себе одного з лідерів татарського руху з Набережних Чєлнов - він багато років прожив між кримських татар в Україні, тепер йому дає притулок Польща. Його брату спроба підняти питання проправа татар у Татарстані коштувало візиту банди скінхедів з Москви, 18 переломів і довгого лікування. Йому самому - вигнання з території РФ. Багато їхніх соратників - політвязні.

Врахуйте, що в мене сестри в Криму, вони кажуть, що в Алушты, де всы одне одного знають, пішли на референдум максимум процентів 20, а явка намальована понад 70 процентів.
    Я вже не кажу про те, що організувати реальний референдум за два тижны нереально.
    Цікаво, що за російськими паспортами в Криму (за межами Севастополя) звернулося АЖ 20 тисяч людей.
    Як на мене, показник.

І це - при тотальній брехливій пропаганді російського ТВ, яке дивиться більшість кримчан.
    При провокаціях проросійських шахраїв, коли перевдягнуті солдати РФ на камеру прикидуються бандерівцями.
    При окупації Криму російською армією і казакамі з Кубані.

Коротше кажучи, не трендіть, я раніше вважав вас нормальною людиною, а ви, виходить, такий же брехливий російський пропагандист, як і полковники з очкаріками.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

Очевидна маніпуляція, ішлося про громадянина країни, нафіга приплітати "ідєологічєскую подкванность" і "корєнноє насєлєніє"?

Ось що непорядно - це творити такі маніпуляції...

• Подобається Подобається x 5
  11. forester

forester Well-Known Member

А вдруг, позднее, ваши товарищи вспомнять Вас недобрым словом, за то, что Вы их переубедили?
    Это сегодня я иностранец. Кто может точно сказать, как будет завтра?
    И, потом, мне тоже хочется понять по каким законам живут мои родные и друзья на Украине.

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не плутайте ч... з пальцем. Одна справа боротись проти несправедливості та порушення прав людини, залишаючи недоторканими кордони країни, інша справа приймати участь в сепаратизмі, окупаціїї та анексії. Ненавиджу окупантів та наволоч, що їх підтримує. Слава нації ! Смерть ворогам !

13. redfox

redfox Well-Known Member

дааа, честно говоря, крым россии с экономической точки зрения вообще не дался никуда.
    а то, что вы считаете, что референдум недействителен - ок, ваше право. и я это мнение уважаю.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

консультант, и если не секрет, кто враг то?
    конкретно фокси?
    вот вы свою нацию поддерживаете - я вас за это уважаю.
    называете РФ аккупантами. ок, ваше право.
    только, думаю, вы не будете спорить, что в семье не без урода, и в вашей нации и в рф уродов предостаточно. это не значит, что все остальные такие же.
    не надо плевать на всех

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Да, уродов везде хватает, только глядя на вооружённые войска вдоль границы Украины со стороны России, можно точно сказать где концентрация уродов просто зашкаливает.

• Подобається Подобається x 9
  15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я поважаю всі нації, які тільки існують в світі, якщо вони надмірно не "пхають свого носа" в справи іншої країни.
    А як на вашу думку називати РФ після підступно підлого введення російських військ на територію України і при цьому на весь світ заявляти, що це самооборона Криму на БТРерах, танках та піхота озброєна до зубів. Це все одно, що назвав би американський авіалайнер біля берегів Туреччини самообороною Майдану.
    Де ви бачили, щоб я плював на всіх? Я поважаю порядних росіян та всіх інші нації не менше ніж українців, а презираю та ненавиджу таких ублюдків, як Янукович, Путін, Жириновський, Пшонка та їм подібних.

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

То не уроди, а наші "освободітєлі" від бандерівців. :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  16. forester

forester Well-Known Member

Слушайте, а... дайте и мне разок на это взглянуть! Пожалуйста...

17. redfox

redfox Well-Known Member

а на счет отношений к украинцам - так у меня мега босс с украины, и не оверите - КАК он живет - как говорят - чтоб мне так жить.. так что все зависит от конкретного человека

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А при чём здесь это?
    То , КАК живёт ваш босс определяет его как человека? Или вы просто завидуете?

У меня родственники живут на границе.Хотите увидеть своими глазами - поезжайте туда.

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Отношеніє к украінцам зараз перевірити дуже просто.
    Ви або підтримуєте окупацію, або ні.
    Простий тест.

• Подобається Подобається x 3
  20. redfox

redfox Well-Known Member

это к слову о том, что здесь как то не так относятся к украинцам - а я вижу, что в зависимости от возможностей (умственных) можно добиться многого независимо от того, откуда ты родом.

если говорить о моем примере, да, я тут года два назад самолично обругала бригаду ремонтников, которые за то, что они украинцы пытались содрать с меня нереальнуюю сумму денег. в результате договорилась с талджиками - но тут извините - самы виноваты - рынок.

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

бамбук, а если мне откровенно все равно, меня лично это касается весьма опосредованно.
    меня, честно говоря больше всего во всей этой истории волнует только то, что пенсии новым пенсионерам будут за мой счет платить. а я в крым вряд ли поеду.
    так что я, наверное, против присоединения еще одного субъекта, как еще одной экономической дыры.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)