Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Пенсії їм вже виплатили, рублями, але по українській ставці
    У все решту вірять, якщо судити по кримських форумах )

2. Finya

Finya enjoy the silence

:scratch_one-s_head:
    У меня противоположное мнение)

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Оце глянув я темку на кримському форумі.

http://crimea-board.net/index.php?showtopic=116812&st=40

І отака думка: якого ж біса ви проти Майдану, який проти корупції, і за Беркут, який захищав головного корупціонера?

Висновок такий: багатьом, багатьом працівникам українських, а тим більше російських ЗМІ (не буду називати їх "журналістами", то була б брехня) - горіти у пеклі.

• Подобається Подобається x 3
  4. metallic

metallic Well-Known Member

1)
    Саме так.

2) Впевненість, що прийдуть такі ж самі злодії, тільки іншого "кольору". І поки що, здається вони були праві.

3) Чужі символи.

Поясню: Бачив у Херсоні місцевий автомайдан :facepalm: Слів не має. 4-5 автівок, 2 прапора України, 2 - ЄС, 2 - червоно-чорних. І це у той час коли всі кричали, що ми стоїмо не за Європу, не за політиків, а за всю Україну. Ну капець!! ЯК можна шукати собі прибічників на сході та півдні. Їздячи при цьому з чужими їм прапорами? Це просто ідіотизм. Там повинно було бути 6 українських прапорів(можна і більше). Усе решта, зайві.

4) Радикалізм та ідіотизм деяких організацій та певних особистостей. Погроми та захоплення.

Поясню: Люди на сході та півдні, у своїй більшості, дуже законослухняні. І переважна більшість, вважала погроми та захоплення, дикунством.

Це декілька основних, на мій погляд, причин, не сприйняття Майдана, на півдні та сході. Виключно мої особисті враження, від спілкування з оточуючими. І ні в якому разі, не претендую на "істину в останній інстанції".

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так стійте за Європу, шо вам автомайдан? Цирк пересувний? Вони хай стоять з червоно-чорними, ви стійте хоч з веселковими, шо вам той прапор муляє без кінця? Навіщо ви стільки часу проводите на форумі, де користуються таким прапором?:bandera:

• Подобається Подобається x 3
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та зваж на те, що воно малолєтнє, а значить по визначенню трохи тупеньке :haha:

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мабуть Ви діставали інформацію про Євромайдан, сидячи на іншій планеті?
    Проти режиму Януковича згуртувалися усі сили різних мастей, яким, можливо у мирний час, не було би про що й поговорити.
    Їх згуртував тоді ось такий символ:

А тепер усіх має згуртувати ось такий символ:

Будете харчами перебирати і носом крутити - як би не вийшло у Вашому місті так, як у вже вийшло у сєвастополі.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Українець? Російськомовний? В Львові? Ви знаєте, це феномен світового масштабу. Я ще розумію на Сході. Нема можливості практикувати українську мову, не хочеться вчити, а чесно кажучи, до дупи та мова... Але в Львові?
    Я кожний раз коли їду в Францію, стараюсь бути франкомовним, хоч далекий від досконалості.
    А жити в Львові і не знати української? Це треба добре старатися. І ненавидіти ту мову і все українське...

• Подобається Подобається x 6
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цей чувачок залiзний такий нiби свiй в доску, а насправдi дуже слизький - думаю, вiн троль 80 левеля.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В 2010 році ви проголосували за зека. Це не дикунство?
    Далі він і його банда захопили всю державу і приватизували її. Чому ж це на вашому сході не вважалось дикунством? А дикунство в вашому розумінні - це коли народ почав повертати силою собі що йому належало.

• Подобається Подобається x 4
  11. Александр Невзоров: «Россия — мародер. Ликовать ей пока рано»

Если бы Крым взяли у сильной, богатой, храброй страны, это была бы благородная и честная победа. Но он был взят у истекающей кровью, раненой, обездвиженной страны. Это называется мародерство, — пишет российский журналист Александр Невзоров на сайте Сноб.ру.

Я не моралист. Ничего плохого в мародерстве я не вижу, потому что многие вещи, которые совершенно не нужны мертвому или умирающему, вполне могут пригодиться живым. Проблема в том, что раненые иногда выздоравливают и начинают требовать обратно то, что у них в бессознательном состоянии было отмарадерено.

Раненый, с которого стащили сапоги, пока он лежал без сознания, выздоровеет и спросит: «Где сапоги, блин?» — и пойдет их отбирать у того, кто снял. Тогда и начнется самое интересное. Мы не можем говорить, российский Крым или украинский, пока история не завершена. А она не завершена. И все зависит от того, как быстро придет в себя истерзанная революцией Украина.

Настоящие патриоты России должны понимать, что ситуация не только не завершилась, она еще даже не началась. Рано ликовать, рано и крайне несвоевременно. Но россияне ликуют, потому что не хотят видеть реальность. Любая форма патриотизма — это подмена реальности.

Патриотизм не имеет никакого применения, кроме военного. Это как затворная рамка от автомата, ее ни на что другое не употребишь. Там, где есть патриотизм, через год-два обязательно будет какая-нибудь война, большая или малая. Потому что патриотизму надо дать выход.

Коктейль из патриотизма, шовинизма, империализма на какое-то время может заменить россиянам многие необходимые питательные вещества. Как алкоголикам водка заменяет все, включая зубную пасту.

Но виновата в этом не власть. Власть заправляла эту народную машину правдой, правом, справедливостью, честностью, законами… Не едет! В девяностые были годы свободы, даже в 2000 было что-то похожее на свободу прессы, свободу манифестаций, человеческие права и уважение — на все, что так чуждо России.

А налили в бензобак знакомую смесь из шовинизма, мракобесия, имперскости, злобы — и все, покатилась, поехала! Конечно, власть будет заправлять машину тем, на чем она едет. Безумцев нет в Кремле — они прагматики.

России лишь один раз крупно повезло с царем. Перечислю его свершения. Он открыл границы России, решил организовывать университеты, дал право хождению в России иностранной валюты, отменил запрещения на театральные представления, предпринял серьезные шаги по модернизации государственного строя. Знаете, кто это был? Лжедмитрий I. Отрицательный персонаж. Его дела великолепны. Но с какой яростью и ненавистью его вспоминают!

Россия всегда найдет плетей. Сталин — не десантник с Марса. Он олицетворяет тягу народа иметь диктаторствующего, самодурного, параноидального правителя. Россия такое любит. Сколько лет она терпела Ивана Грозного — человека, который ничем другим не развлекался кроме массовых убийств?

А так мне все равно — пусть хоть Зимбабве присоединят.

Читать полностью: http://news.eizvestia.com/news_politics/full/818-nevzorov-rossiya-maroder-likovat-ej-poka-rano

• Подобається Подобається x 1
  12. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Перепрошую, але .... ГА?

• Подобається Подобається x 4
  13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Кто будет ехать?
    По официальной статистике 1,5 млн. россиян ,3,5 украинцев + беларусы.
    Из россиян кто мог и хотел тот ездил. Сейчас поток через Украину явно поубавится, а объезжать Украину мало кто захочет. Тем более беларусы. Большинство украинцев в Крым не поедут. Вот и считай.
    Россияне попытаются добавить курортников за счет реквизированных санаториев, но это капля в море.
    Вот и считай.

14. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

От і я так кажу! Кому було зручно добратися, той з Росії і їхав. Зараз нічого не поміняється в тому плані. А от основна маса з України не поїде. Я сама планувала літом в Кримські гори махнути, та тепер ноги моєї там не буде! Маю Карпати під боком.

• Подобається Подобається x 5
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Здесь еще надо добавить, что часть россиян ехала в Крым именно потому, что он был украинским. По ряду причин.

17. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Не забуваємо, що у них на одну хромосому більше!

Це невиліковно хвора нація, і найгірше те, що вони свою заразу передають всіма можливими шляхами - он скільки на Сході та Півдні вже заражених...

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Вперше чую таке, а які причини? мені аж цікаво стало

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

у некоторых особей наблюдается просветление.....

http://censor.net.ua/news/277912/ne...evastopoltsev_gorodskoyi_internetforum_slovno

19. Forpost

Forpost Стоїк

ну чому люди такі ідіоти,чи то нелюди....

20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Как бы заграница.:)
    Попить водки и пива отличной от рашенской,отдохнуть от вони отечества.Вот кстати и подвтерждение моих слов:
    Василий
    23 мар, 2014, 19:08

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)