Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. forester

forester Well-Known Member

Да? А я думал, что это земля тех, кто на ней живёт...

• Подобається Подобається x 1
  2. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ну нарешті, признався. Ворог нас жаліє? Ну-ну. Zihuatanejo це мені вас шкода. Чесно. Ви 20 років жили з нами фактично в 1 державі і досі не знаєте, хто такі українці. Тарас Шевченко, Руслана і багато інших наших поводирів пройшли весь свій шлях "из грязи в князи"і зовсім не тому, що їм пощастило. Якщо ти впадеш - я підніму твій меч. Зброя здобувається в бою. Ми - це народ, який найбільше цінить волю і силу волі, уміння незважаючи ні на що добиватися цілі. Zihuatanejo нас лишилося мало, але ви навіть не уявляєте якого ворога собі нажили і не на одне покоління.Чесно, я хз, що будем робити з російськими танками коли вони полізуть, а вони таки полізуть на схід, але ми це так не лишим, це я тобі можу пообіцяти.

3. metallic

metallic Well-Known Member

И да и нет. Чисто с моральной точки возможно и так, но с правовой - нет. И не рассказывайте про самоопределение коренных народов. Если бы так, то у РФ бы уже нескольких субъектов не было, как минимум. Разве земля Татарстана не живущим на ней принадлежит, а Чечни?

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не будуть. Їх буде відстрілювати кримський Правий сектор. Вибірково. Під відеозйомку :)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. Boris_Kiev

Ага, забігали тарганчики по нарячій пательні!
    Рік тому найпопулярнішою темою на тій помийці була така:
    "А не выйти ли нам из гражданства ВГН"
    Нагадаю - "ВГН - временное географическое недоразумение". Так вони називали Україну.
    Яке у них зараз "географіческое понятіє"?

А ЯЗЫК ?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Захочуть назад в Україну, а Путлер вже не відпустить. Доведеться революцію робити.:mocking:

8. Boris_Kiev

Це їхні проблеми.
    "Конь лечёный, вор прощённый..."

9. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Да не захотят. Точнее захочет тот кто сможет себе позволить побывать за пределами России или хотя бы Крыма. А таких там немного найдётся. Остальные будут смотреть телевизор и гордиться русским духом

10. Finya

Finya enjoy the silence

Почитала севастопольський та кримський форуми - і цих анормальних ще пенсіями будуть українськими наділяти? Паспорти лишати, які вони збираються притримати тільки заради вигоди, а інакше, як Укра, країну не називають?
    Хотел написать, как обычно, "повезло ВАМ с Президентом".
    Потом вспомнил ..Повезло НАМ с Президентом(с)
    Анормальні вважають "бескровне возз"єднання" заслугою Пута. Хвалять, як він мужньо все провернув.
    І отаке... ще повертати? Викинути їх всіх за Полярне коло.

11. Flametta

Flametta Well-Known Member

Зате, ніякіх віз, нікуди кримчанам-росіянам не бачити ;) Пенсіонерам те байдуже, звичайно, але ж повно молодих та середнього віку севастопольців-сімферопольців голосувало за рашку. Усім доведеться сидіти у своєму жаданому болоті :)))

____

Зараз побачила на сторінці Дмитра Тимчука в фейсбуці:

Також звідтіля:
    о_О :facepalm:

12. Finya

Finya enjoy the silence

Як вони гидотно пишуть про українців і Україну.. І ще потім мають наглість обурюватися вєраломством хахлов, які їх "ненавидять".

• Подобається Подобається x 2
  13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

И это еще никого в Магадан не отвезли)))
    Не дай Бог конечно. Хотя, предателей которые в первых рядах обменивали Украинские паспорта на вонючие российские бумажки, вроде и не должно быть жалко, но я их прощаю.

14. Finya

Finya enjoy the silence

Прощайте тех, кто просит прощения)

15. Flametta

Flametta Well-Known Member

На ней живёт 300 тысяч татар. Это население как раз Севастополя, 100% голосовавшего за Раиссю вперде. Почему надо принимать во внимание мнение понаехавших россиян, а не коренного народа?

16. metallic

Щось все змалювали, у занадто похмурих тонах. Севастопольський форум, то окрема справа. А от на Кримських, не все так однозначно. От наприклад тема, "За что я так люблю Украину". На Сімферопольському, є кілька людей, які спілкуються українською. І нічого, ніякого негативу у їх бік, я не бачив.

17. Finya

Finya enjoy the silence

Почитайте і спробуйте змалювати в "світлих")) http://crimea-board.net

18. metallic

Я ж лінк кинув, саме з цього форуму :)

19. Finya

Finya enjoy the silence

Я бачу, ми читали різні теми.

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Подсознательно они понимают, что не правы. А осознание собственной неправоты - первый шаг на пути к исправлению. Попросят они прощения или нет, не так уж и важно ... сильный духом признает, слабый - нет.
    Я всех людей вижу насквозь))) Тех, кто в поисках лучшей жизни предал интересы Родины, но вовремя одумался - я прощаю. Так правильно. На ошибках учатся, поэтому, в дальнейшем, 90% из них никогда подобных ошибок не совершат, ну а русским больше уже вообще никто не поверит.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)