Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Евгений Дубровский

Евгений Дубровский миється в бані

По российским телеканалам, в последнее время, про Приднестровье часто говорят. Похоже там тоже референдум будут проводить, под надзором "зеленых человечков". :sad:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хай проводять. Ми зацікавлені в самогубстві Рюслянду.

• Подобається Подобається x 5
  3. Flametta

Flametta Well-Known Member

Раді та співають тільки 38-40% кримчан, не більше. Решта з острахом міркують, де ж тепер гроші заробляти, бо бізнес буде витіснятись москальськими.

Особисто я дуже сподіваюсь, що набагато раніше.

• Подобається Подобається x 2
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я б навіть сказав, шо "перестарілих кримчан" та школоти зомбованої. Бо ж числа й так малоймовірні. Проводилися опитування систематично ще до шабашу 16.03 й ніколи більше 30% не було(мені не траплялось на очі, хоч й шукав спеціально)...

5. zet

zet Дуже важлива персона

Приднестровье тоже не само по себе возникло. Большую роль сыграли провокации под руководством генерала Лебедь. А сейчас они могут и без подтасовок проголосовать, т.к. тяжело жить на непризнанной территории. Лучше бы к Молдавии присоединились.

• Подобається Подобається x 3
  6. metallic

metallic Well-Known Member

Тут от в чем основной вопрос для нас. ПМР не имеет выхода к морю. Граничит только с Молдовой и Украиной. Молдова естественно, ни рос. войска, ни грузы для них, пропускать не будет. Единственный путь, как и раньше, через Украину. А теперь Украина, далеко не дружелюбно настроена к РФ. И может перестать пропускать российские борты в ПМР.
    Получается у РФ два пути. Или захватывать еще части Украины, как минимум Юг. Или они по каким то причинам уверенны, что Украина не перекроит пути сообщения с ПМР, для рос. военных.

7. zet

zet Дуже важлива персона

В том то и дело, что наплевали на все международные нормы. Только осталось то, что Кремлю хочется и что Путин считает для себя целесообразным. Даже вы сейчас рассматриваете варианты. Только учтите, что без большой крови уже не получится.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Добрий вечір всім.
    Кілька днів не був присутнім на форумі.
    Дописів багато, всіх не перечитав.
    Вискажу (висловлю) думку: Справжній референдум в Криму починається лише зараз.
    Скільки російських паспортів отримають, значить, стільки і за Крим в складі Росії.

Цікаво було б щоб цей процес контролювала ( в кількісному розумінні) українська розвідка.
    Тим більше, що не так уже все і складно - на отримання паспорта люди записуються. Тобто, останній номер у черзі - це і є кількість жителів міста ( району міста), що прагнуть бути з Росією.

Можна трохи і по іншому. Оцінити, скільки людей за день в середньому отримують паспорти. І скільки днів в отриманні паспортів буде аншлаг (давка, васздесьнестояло і т.п.).
    Коли черги схлинуть, то залишаться долі процентів.

Повторюю, таку оцінку потрібно провести для додаткового непрямого підтвердження фальсифікацій "референдуму".

Останнє редагування: 26 бер 2014
  9. iso

iso Well-Known Member

Не правильно. А ск. отримають паспорти від безвиході? Сімя, житло - і все так кинути? Не кожен наважиться.

• Подобається Подобається x 5
  10. Gron

Gron тафгай

Це все, перепрошую, маячня.
    Кількість тих хто бажає мати тільки українське громадянсьтво можливо виявити видачею нових паспортів.
    Але навіщо їх вигадувати заради Криму не зрозуміло, та і де, і як їх отримувати???
    Відслідкувати наявність двох паспортів неможливо, враховуючи стосунки з рф.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фігню пишите.

Виплата пенсії немає ніякого відношення до громадянства. Звідки ви таке взяли?

Україна мусить платити пенсію в будь-якому випадку, навіть, якщо Крим ніколи не повернеться, навіть якщо сама Україна відмовиться від Криму.

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Доречі, кримчани з рос. паспортом не зможуть отримати шенген - рішення єврокомісії.

12. Gron

Gron тафгай

З якого милого ?
    Ви служили в лавах ЧФ за радянських часів, гріли пузо та їли фрукти, бачили море, бо народилися в рязані.
    А потім розвал совку, ви не бажаєте повертатися до бєрьозок, бо магнолії більш подобаються, мову не потрібно вчити, совок ваше всьо, а тут фігась повернулися
    у минуле, а пенсію нехай платить той кого ви за країну не вважали.
    І все це за мої податки???
    Я не згоден.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Gron, як ви думаєте? Я вирішую питання пенсії в Криму?

Я просто пишу про те, як воно є в реалії. Якщо ви офіційно працювали 5 років в Росії, то вам має бути пенсія за тих 5 років, якщо потім ви офіційно працювали в Англії 3 роки, матимете пенсію за 3 роки.

Якщо кричанин 22 роки працював в Україні, перераховуючи у пенсійний, то він матиме пенсію з України, де би він не жив і яке громадянство він би не набув.

Такі є закони.

А те, що я би платив, чи не платив... немає ніякого значення. Я би теж не платив і що з того? Кому від того легше?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А хіба продовжувати жити з українським паспортом не можливо?
    Я не думаю, що Путін докотиться до того, що почне примусово видавати паспорти під загрозою виселення із житла.

Для нього основне - розширення території Росії.
    Саме тому дуже ймовірна подальша ескалація наступу на південно-східні області України.
    Бо Крим без материкової частини України - це валіза без ручки (не мій вислів).

Тут волинянка з Сибіру "проговорилася": Росія не може допустити, щоб НАТО було в кількастах кілометрів від Москви.
    Так що всі розмови про захист російськомовних - від лукавого.

Як тільки Україна, як здається, вирішила переорієнтуватись з Тайожного на Захід, тут і запустилася давно уже змащена російська військова машина.

А останніми днями ще й промайнула інформація, що військовий комплекс Росії без українських розробок (Дніпропетровськ, Харків) загнеться на раз.

Так що Путін врятувати Росію прагнутиме саме через аншлюс Східних та Південних областей України.
    Не дивлячись ні на які "санкції" з боку США та Європи.
    До одного місця любі санкції, якщо валиться російська армія (її сучасне переозброєння).

На жаль, такі прогнози.

Інша справа, що це закінчиться крахом Росії. Але - з великою кров"ю.

Якщо Путін не завоює потрібної йому частини України, загнеться російська військова машина.
    А якщо завоює (і Європа з Америкою це проковтнуть), то виникає шанс для Росії ще десяток-другий років поіснувати.

Такі невтішні думки рояться в моїй голові на фоні розгортання на східних кордонах України медичних містечок для російської армії.

З усіх боків Росія підтягує до українських кордонів бронетехніку. Навіть в Криму

Останнє редагування: 26 бер 2014
  15. kym

kym Well-Known Member

Це тільки у тому випадку коли росія буде платити пенсію українцям які оіфіційно працювали в Росії пішли на пенсію В росії а потім переїхали на ПМЖ в Україну. Такі штуки регулюються міжнародними договорами.Між Україною і росією таких договорів немає. По криму ситуація взагалі нестандартна

16. Gron

Gron тафгай

А шо нє ???
    Ви так впевнено пишете про закони, бо я навіть не знаю як це в Гуглі набрати.

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))) З якої то радості?

Як це непотрібно? Де я таке писав? Ми мене ні з ким не переплутали?

у вас є совок, бо ви не притримуєтесь міжнародного права, європейського права, де основою є права людини.

:haha:

При чому тут ваші податки? Кожна людина, щоб отримувати пенсію, щомісячно перераховує у пенсійний фонд і це надає їй право отримувати пенсію.

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Є багато інших способів, які будуть незручні для людей з укр. паспортом.

18. Gron

Gron тафгай

Пане Мих, Ви пишете відверту фігню.
    Жодний пенсионер України не живе за рухунок того що він сплатив у пенсійний фонд.

• Подобається Подобається x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тоді не забудьте внести в анкети пункт, який ввели большевікі - "Вы или ваши ближайшие родственники находились на окупированых териториях или в плену?".
    Учєніє ленина/сталина живьот і побєждаєт...
    І пенсії платити, і виплати до Дня Перемоги, і гроші на оздоровлення та при народженні дитини...
    А якщо ні, то нема чого кричати на весь світ, що Крим українській. Віддали, перенесли кордони, і забули назавжди. Нє - платити і забирати назад.

20. Gron

Gron тафгай

Немаю жодного сумніву, що Крим ніколи не буде українським.
    Віддавати легко отбирати - ні.
    Тому і проти самообману та рокрадання бюджету на кримчан.
    Умєрла- так умєрла.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)