Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Була, Миху. Була і є. Ось така малюсінька деталь. Десь тут є гілка на яких мовах мають говорити ваші діти. Переважна більшість, в тому числі і львівян написали: українська і російська. Російська? В Львові? До якого біса? Розумію, англійська. Розумію, польська, все-таки близькі сусіди. А чому те кацапське каркання? Всеж таки ті уламки рускага міра сидять в вас. І то міцно сидять.

• Подобається Подобається x 3
  2. Forpost

Forpost Стоїк

не бздне щоб не прибріхнути

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro,
    Виключно заради читання технічної та медичної літератури.
    Хоча... коли мені було потрібно, я зі словником більш-менш нормально читав чеські журнали, а болгарські - без словника. :)

Офф: у 70-х рр кафедру нервових хвороб Київського медінституту (де праюцвала моя мама) очолив професор здається з Тернополя. Неоднозначний був пан, але лекції читав виключно українською. Проректор натякав - "негри не розуміють".
    - Тоді зробіть окрему групку для негрів, де доцент читатиме російською!
    Так і було зроблено. :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас тепер є унікальна можливість привести Юльку привезти до влади.

6. Forpost

Forpost Стоїк

а чим Юлька львівським толерастам не до вподоби,її одразу требуло ставити а не запроданця бджоляра

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не старайтеся впхати нєвпіхуємоє.

Там не сказано "мають говорити". Скоріше там сказано "володіють".

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Невідомо. Кажуть шо краде. Ригівські прокурори 3 роки шукали шо вона вкрала - так і не знайшли.

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перестаньте бризгати слиною. Я нікого не звинувачую. Якби не захід України, бачиди б ми нині Україну, як своє ліве вухо. Це є факт в силу обєктивних обставин.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Какие бы эмоции не были, пока Киев считает Крым Украиной - пенсии украинские крымчанам будут выплачиваться.

Однако, если возможно будет доказать, что конкретный человек получает двойную (украинскую+российскую) пенсию, реально лишить его украинской пенсии, вследствие "незаконного обогащения".
    Это как, если вас соседи затопили, а вы деньги и со страховой компании получили и от соседей.

Как налоги одни и те же в разных странах не должны взиматься с одного физического лица, так и выплаты из двух бюджетов за одно и то же производится не должны.

Просто для самой же Украины не очень выгодно лишать крымчан своего гражданства, пенсии и отказываться от поддержки социальной, ибо всё это - возможность вернуть Крым.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто це придумав і де тут доведена очевидність? Не бачу ніякого змісту тримати там якусь мляву подобу п'ятої колонни.

12. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Я б сказала, що не хотіла б, щоб мої діти обмежились одним Львовом.. а російська все-таки сильно розповсюджена мова, і як слушно казав Борис, є теж багато літератури та інформації, яка зберігається саме на ній.. тому для когось причини можуть бути суто прагматичними, а для мене причини теж сімейні, бо чоловік - російськомовний українець, тому мої діти будуть володіти і українською і російською, та ще стількома європейськими скільки осилять вивчити..

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає такої літератури і інформації, яка б зберігалась на російській і її не було б на англійській.

Як ви самі сказали сімейні справи і позиція держави - різні речі.

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... і ще як сказав здається лєнін - "чтобьі знать вгага, надо знать его огужие" :)
    Проводити допити полонених використовуючи розмовник?

15. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Цілком погоджуюсь! на державному рівні має бути політика розумної українізації та популяризації української мови, але Педро саме робив зауваження про вибір форумчан щодо мов для своїх дітей.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

О, ще один вагомий аргумент на користь знання російської))))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну вони ж не використовують український розмовник щоб допитувати наших.

17. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Здесь ранее говорили о пенсиях для крымчан. Я приведу пример из своей семьи. У меня отец пенсионер.Поддержал в свое время Ющенко и майдан в то время. Он до сих пор ярый его сторонник и с тоской вспоминает те времена. Из за его позиции в семье часто происходили споры между родителями . Я помню ,когда приходили гости и когда возникали разговоры на политические темы,он всегда оставался в меньшинстве ,но тем не менее яростно отбивался,ибо очень упрям. Так что незнаю будет Украина таким людям ,как мой отец платить пенсии .

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Брехло.

• Подобається Подобається x 6
  19. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Мне все равно веришь ты или нет.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Украина уже заявила, что платить своим гражданам будет пенсии и социальные выплаты. Я с этим не согласна, т.к. надо все таки разработать механизм, чтобы не получали по 2 пенсии. Увы, меня не спрашивают...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)