Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Гугліть "рузкая духовнасть"

2. metallic

metallic Well-Known Member

Держава, на щастя, Вас у цьому не підтримуе:

3. kym

kym Well-Known Member

В збройному конфлікті першими приймають удар ті що живуть на території на яку прийшрв удар, а решта територій їм допомагають і всі разом перемагають. Якщо населення з території не включається в боротьбу, то воно не має права розраховувати на перемогу отриману іншими. Якщо кримчани не захотіли вийти на міліонний мітинг проти рускої агресії, чи розпочати збройну боротьбу чи партизанську то значить цим кримчанам не залежить на цій території і нехай шукають собі іншу.Українцям залежить на цій території і вони будуть за неї воювати, але вже без кримчан, яким не залежить

---------- Додано в 03:04 ---------- Попередній допис був написаний в 03:02 ----------

Значить заставимо підтримувати..... хоча я думаю це пішла пропаганда

• Подобається Подобається x 2
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, Україна має тільки одне громадянство. І якщо ти його втрачаєш, то ти втрачаєш і пенсію. Всі наші українці, що виїхали в США, втратили українську пенсію, яку заробили, при отриманні американського громадянства. Навіть і ті, що ще не громадяни тут, але виїхали на ПМЖ, теж її втратили. Можуть стати на консульський облік і хіба голосувати, але не більше.
    То чого би то особливі правила були для Криму? о_О

То так Захід практикує. Моя мама теж ще тут пенсію заробила. І може їхати жити в Україну і отримувати пенсію.

• Подобається Подобається x 3
  5. metallic

І де Ви його бачите? Війни офіційно не має. Навіть ВС не ввели.

Хто? Ви особисто? Майдан? Ви думаєте Майдан це підтримає? А якщо і підтримає, то що? Все тепер будемо вирішувати через Майдан?

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Офіційно Київ не може сказати, що це вже не наші громадяни і тп, бо то визнати анексію виходить
    Але то на словах, а що будуть робити, то бум бачити
    Тре якийсь закон про окуповану територію, чи що вони там хотіли приймати

---------- Додано в 05:35 ---------- Попередній допис був написаний в 05:32 ----------

А кого повинен підтримати Майдан? Вони ж для кримчан бандерлоги і фашисти )
    Полазила знов по кримських форумах ) Ну що тут скажеш... не розумію, чому Україна повинна підтримувати тих, хто рве паспорти і плюється ненавистю в Київ )
    До речі, там ще лишились наївні, які вірять, что в Криму будуть працювати консульства і літатимуть літаки кудись, окрім Росії ))

• Подобається Подобається x 4
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не говорили. Вы только писали.
    А вот россияне решили не рисковать..
    Во-первых не вижу ничего глупого, а во-вторых Вас никто не заставляет.:nea: Форум дело добровольное...
    Да, это так. Хотя на ссылке было
    Я это писал про российскую армейскую авиацию. Что может это не так?
    Я вижу Вы уже "нарыли". :mocking: Две фотки одного и того же вышедшего из строя БДМ. И кто вам сказал что это часть 25 десантной бригады, выходящей из Крыма? Вот британский журналист утверждает, что они наоборот приближаются к границам Крыма.

http://www.youtube.com/watch?v=WEmkI1YynEo

Бастарде, бригада ВБО та ВДВ це зовсім різні речі.

• Подобається Подобається x 1
  8. metallic

KLIBERN, Ответ тут.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня.
    Українс має єдине громадянство. І подвійне громадянство не заборонене.

10. Bastard

Відповім тут - бригада БВО , по-штату і структурі, нічим не відрізняєтся від механізованої ака мотострілкової.Із танками, самоходками і непоганим ПВО.
    А в 25-ці нічо важчого за каракатиць-БМД нема.
    Ну і численість , в ДВА рази більша.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Ше мені один експерт. :crazy: Подвійне громадянство не заборонене, але і не дозволене. Люди поверталися в Україну з Америки і якщо вже були громадянами США, то щоби знову дістати український паспорт, прописатися і отримувати українські пільги, мусіли здавати свої американські паспорти.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вчора В.Сюмар з РНБО заявила, що українські військові частини будуть виводитися з Криму у відповідності з домовленостями між урядами.
    Як на мене хороший варіант, бо російський уряд не визнає теперішній український, а значить "виводить" будуть до "марфуткіного дня"...
    Вважаю, що українські військові частини не повинні в повному складі залишати кримську територію, бо вона визнається українською всім світом, окрім Росії, та 2-3х її сателітів.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вчора спєцом дивився на протязі години пізно ввечері прямий російський 1-й канал. Щось типу нашого Шустера.
    Усі виступи зводилися до того, що Захід не розуміє, що в Україні внаслідок незаконного перевороту до влади прийшли бандеро-фашисти і Росія "просто абязана спасті недоумкуватий брацкий украинскій народ, да и весь мір от победившего в самом центре Европи фашизма.

Щасливий час, я в захваті від того, що нарешті в українців облізе горезвісна "брацкая" полуда...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

на заході України полуди ніколи й небуло.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось так от, хлопчики й дівчатка.

• Подобається Подобається x 5
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А був такий час коли вони не плювались в бік України? Скільки зустрічав людей з Криму, ні один не сказав, що приїхав з України. З Криму або з Росії.
    По крайній мірі донецькі чи харківські всі кажуть приїхав з України.
    Якщо на хлопський розум, то нема чого шкодувати ні за Кримом ні за бидлом що його населяє. Баба з воза... А за пенсії то це смішно. Нехай їм платить кремлівський гівнюк якого вони вибрали в такому екстатичному пориві.

• Подобається Подобається x 6
  18. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Почитал последние посты. Откуда такая уверенность что российский паспорт спасёт от проблем с недвижимостью. Я думаю потеряют недвижимость те, у кого она в "неудачном" месте. Т.е за квартиру в Джанкое можно не переживать. А участок в Алупке могут отжать и у носителя русского паспорта. Потому как можно очень легко опровергнуть украинские документы с правом собственности украинского гражданина, когда нарисуется "настоящий" владелец с полным пакетом документов, оформленных согласно законам рф

• Подобається Подобається x 6
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

А шо ж так? Може тому, що Польща вигравши під Варшавою війну з краснопузими взяла захід України в свої кордони і її режим на Галичині був абсолютно не співставний з радєцьким в центрі, та на сході, де в повальних антикомуністичних повстаннях 20-30х років загинули сотні тисяч українців, а ті, що залишились в мільйонах померли від голоду 1933 року? В моїй родині величезна кількість загиблих і в тому і в іншому випадках, про що я з дитинства знав... Пілсудський тіко в тюряги проторив обмежену кількість галичан, а совєти в той час нас тут мільйонами нищили... Шо, память атшибло, чи голову в пісок?

І скільки можна тут трясти, як жупелом, отим Заходом України відношенням до якого, крім місця народження, у вас дуже розмите. Ганя Герман, галичанка, яка зробила для стабілізєц режиму Януковича в тисячу разів більше, ніж усі тупорилі донбасівські депутати разом узяті, чесно свою суть виставляє перед усім світом... І таких, як Ганя, під час панування Януковича на Галичині раптом вилупилось безліч... Невже забулося?.. так це ж Галичина під рюскімі тіко півсотні років перебувала, а не, як ми, майже 400-ста включно з липовою (по суті) Незалежністю

Втім, я згадав, як ви це "пояснили" під час виборів давши регіоналам сотні тисяч своїх "противсіхів" і тим сами привівши Януковича до влади...

І чия б, здається, мичала?... пісюнам тут вставляйте,.. а я сам кому хош вставлю, бо абразованний і практик по-повній:yahoo:

• Подобається Подобається x 2
  20. Bastard

Бо расія закінчуєтся там, де дають по хлєбалу з кулака, а в особливо запущених випадках, з ліктя.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)