Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, що ви ще хочете від України? Ви не знаєте, що держава зараз ледве сама стає на ноги і не обороняла вас, бо не хотіла ще більшої втрати на своїй території на материку і не хотіла стати причиною нестабільності у всьому світі? А Путін мало би що зробив, якби не мав повальної підтримки там у вас місцевого населення. А ви не були у їх числі? То соррі! Можемо вам тільки поспівчувати і запропонувати переселитися на території України. Вірю, що Україна ще й допоможе таким біженцям. Але щоби ви там сиділи в Криму, "примусово" отримували льготи від Москви і ще щось вимагали від Києва, то звиняйте, Україна війну в Криму не розпочинала. А сама є постраждалою стороною.

• Подобається Подобається x 1
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Я уже много раз пояснял, почему так случилось. Поверьте, стоял бы ЧФ РФ, к примеру в Одессе, там было бы, тоже самое. Я уже описывал и агитацию которая там велась, и организации которые ее вели. И Украина на это все закрывала глаза. Мне просто лень повторяться.

3. Finya

Finya enjoy the silence

Про який захист ви говорите, коли я говорю про подвійну пенсію?
    А хіба Путін один приймав рішення, радісно святкував окупацію, йшов у війську на Крим, знущався з проукр. активістів?
    Тобто? Я при чому, в обговоренні додаткової пенсії кримчанам? Це по-перше, а по-друге - про яке майно йдеться? Нехай лишаються при своєму майні ПЛЮС російські пенсії.

• Подобається Подобається x 2
  4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Эх... слишком хорошо вы думаете о заботливом Пу.

Зеленые человечки отправятся обратно в свой Урюпинск говно месить сапогами, а в Крыму дачи построят для "достойных" людей, типа Шойгу и Рогозина с пятиметровыми заборами. Я такое уже видел.

• Подобається Подобається x 5
  5. metallic

:facepalm: Я і не кажу про війну. Але не захистити, а потім ще й кинути своїх громадян. Це вже занадто..

6. zet

zet Дуже важлива персона

Разве я спорю? Но ведь и платить тем, кто получил гражданство другого государства - абсурд. Так можно и по 2 пенсии получать, почему нет? Когда Гитлер оккупировал Украину, то СССР ведь не платил пенсии и зарплаты, хотя люди тоже не были виноваты, просто пытались все вернуть.

• Подобається Подобається x 3
  7. kym

kym Well-Known Member

Росія не забрала а окупувала.... Тобто Крим є український, а Росія встановила там з допомогою сили тимчасову адміністрацію. Після вигнання російської адміністрації всі хто помагав росіянам встановити свою адміністрацію будуть притягнуті до криміналу, або за сепаратизм, або за тероризм, або за зраду батьківшині. всі хто виступав проти рускої окупації мають право бути біженцями в Україну з усіма пільгами які з цього виходять. Всі хто сидів коло телевізора і нічого не робив проти окупації нехай далі сидять коло телевізора і Україну їх доля не має цікавити. Всі хто поміняє українські паспроти на російські будуть депортовані разом з російською адміністрацією

• Подобається Подобається x 3
  8. metallic

У України, є забов'язання перед громадянами. А де і що вони ще отримують, Україну не стосується. Хоть ще 5 пенсій.

Ви казали про заходи за для повернення території. Територію, може повернути лише Пу. Думаєте його ті заходи зачеплять?

А я про можливі причини, прийняття рос. громадянства.

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

А чому?

А якщо є об'єктивні причини?

9. kym

kym Well-Known Member

А чому?
    Тому що громадянин держави повинен захищати свою державу. Якщо він цього не робить то і держава для нього не зобовязана нічого робити. кожний громаданин держави - це і є держава

Для справжнього громадянина держави не існує обєктивних причин зраджувати державі - тобто самому собі... Див пост вище....

• Подобається Подобається x 4
  10. metallic

Хм... А чого Ви досі не у Криму....Чому "человечков" не вбиваєте?

Це легко розповідати сидячи дом за компом. А коли Вам скажуть, що відберуть майно, за яке Ви ще іпотеку не виплатили. І вижинуть, на вулицю. Тоді і подивився б, на Ваш патріотизм.

11. Finya

Finya enjoy the silence

Це односторонні зобов"язання? Громадяни не повинні зараз захищати свою державу на окупованій території?
    Росії, не Пу.
    Для чого? Так можна і до єсть лі жизнь на Марсі договоритися))

12. metallic

Хто і як має захищати, чітко регламентовано законодавством. І до речі, чого Ви досі тут а не у Криму, не захищаете державу?
    .
    Крим повернути може лише Пу. Наразі, більше ніхто

Curiosity поки що, нікого не засік. :)

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не забувайте, що ще 20 лютого на Майдані гинули люди з інтервалом у 3 хвилини. Хам втік, скинувши усі проблеми на тих, хто не побоявся принести в жертву свої політичні кар"єри заради посильної спроби врятувати Україну.
    Тим, хто дорікає нинішній владі - мовляв, здали частину держави - нагадаю, що Хам вже здавав ВСЮ ДЕРЖАВУ. За 15 мільярдів "в конверті".

Щодо пенсій тим, хто змінив громадянство незалежно від причин - БОЛТ ВАМ а не пенсії. Звідки ті пенсії візьмуться? Я мушу годувати перебіжчиків? "Нових рускіх"?

• Подобається Подобається x 5
  14. Bastard

Bastard Well-Known Member

Кримчани. Хоча б методом "італійського страйку"

15. metallic

В данному випадку, я нікому не дорікаю. Я пояснюю чому Україна визнаватиме своїми громадянами кримчан із російськими паспортами.

А ось це, дуже не правильно. І я вже поясняв чому. Якщо завтра в мене відберуть мою квартиру у Симферополі, через те, що у мене не має рос. паспорта, держава мені її компенсує? А у людині, у якої майно під іпотеку? А інваліда колясочника, забезпечить всім необхідним? Допоможе йому переїхати на материк?

16. Finya

Finya enjoy the silence

Ви знову про мене?)) Не зрозуміли, на що я натякала у попередньому пості? Обговорюйте предмет розмови, а не переходьте на особистості.
    Але відповім)) А що, в Криму чоловіки закінчилися, та? Що ви львівським жінкам пропонуєте туди їхати. І що робити там - продовжіть думку.

17. metallic

Це важко, коли правила э тільки для одної сторони.

18. Finya

Finya enjoy the silence

Підміняєте. Справа не в тому, що вам кажуть "не мати рос. паспорти" - прошу дуже - а в тому, якого милого мають бути якісь льготи для Криму, який став іншою державою. Подвійна пенсія - це льгота, еге ж?)

19. zet

zet Дуже важлива персона

Так если бы видно было, что насильно оккупировали, то совсем другой разговор был бы и отношение...

20. metallic

:yes:

Я не перехожу. Я экстраполирую Ваши умозаключения на Вас. Что б, примерив их на себе, Вы лучше осознавали, к чему призываете других.

Как защищать? Чем? В стране даже мобилизация не объявлена.

Это Вы продолжайте. Вы же призываете к борьбе мирного населения, против регулярной армии.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)