Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Йдуть потужні DDOS-атаки, ініційовані москалями.
    Сервіс CloudFlare захлинається.

• Подобається Подобається x 1
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Тут треба індивідуально підходити до кожної людини. Є багато людей у яких майно та бізнес там. І без рос. паспортів його можуть або "віджать", або націоналізувати. Тому їм доводиться брати рос. громадянство.

3. Finya

Finya enjoy the silence

Тобто, люди з майном і бізнесом ще й пенсій українських не повинні позбутися?)

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

По-моему крымская власть этим только понты колотит, т.к если так же подойти в Украине, то рос.граждане потеряют еще больше, в несколько раз больше.

5. metallic

Ну як Вам пояснити. У людей ціле життя там, що їм робити? Не завжди є можливість, просто переїхати.
    Чи зможуть пенсіонери у Криму, отримувати українську пенсію? Як вони на неї проживуть, якщо ціни виростуть до російських? Та й взагалі, держава не змогла їх захистити, тому і не має права від них відмовлятися. Навіть якщо вони приймуть рос. громадянство. У мене теж нерухомість у АРК, тому я їх розумію.

6. forester

forester Well-Known Member

Враньё. Сам сталкивался с подобной ситуацией. Неотложка первую помощь оказывает в любом случае, а в дальнейшем, смена "приписки" к поликлинике решается в два счёта.

По закону, достаточно придти в милицию и сообщить о смене места жительства (тут скорее не столько прописка нужна, сколько необходимость контроля военно-учётного стола), но в реальности этого никто не делает. Сам одинадцать лет отработал не меняя "старой" прописки. Поменял тогда, когда купил квартиру.

Дело не в митингах, как таковых, просто среди россиян, действительно, политическая активность довольно низка - все озабочены собственными проблемами, которые с Путиным совершенно не связаны. Вот никто и не митингует.

7. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

таким громадянам вже натякнули, щоб вони брали россійське громадянство і переводили свій бізнес в Крим, інакше:vinsent:

звичайно, тяжко відмовитися від такої проползиції, коли вріс у землю Кріму і сім*єю і побутом, і взагалі...але, варто замислитися от над чим...якщо роССія дозволяєсобі так тиснути на ніби то своїх захищенних громадян - то що буде с такого захисту далі???..путин не зацікавлений залишати свіже навернутих россіян у криму... россійські паспорти дають без прописки... ніякої користі с тих же проросійських пенсіонерів в Криму нема, Крим взагалі дотаційний..як курорт він вже загинув на декілька років, бо там війська і мінні поля...скоріш за все, путін просто викине з Криму всіх тих, які зараз верещали у захваті Росссія...десь у магадан, наприклад...а їх житло і майно повіддає тим зеленим чоловічкам, що його вже оккупували

8. zet

zet Дуже важлива персона

Не знаю, но не могу забыть то видео где украинский военный рассказывал, что бабушка 70 лет кричала, чтобы включили прожектор, чтобы россиянам было лучше целиться...
    Так что я бы обеспечила максимальное содействие для выезда, вплоть до материальной помощи и содействия решения жилищного вопроса, а потом начала экономить. Как Россия не продает нам газ по своим внутренним ценам, так и воду/электроэнергию продавать только по настоящей цене. Как только переходной период, давать субсидию в ЖЭКе только при предъявлении украинского паспорта.

• Подобається Подобається x 2
  9. Finya

Finya enjoy the silence

Я не про людей, а про позицію влади.
    Будуть мати російську пенсію, так я зрозуміла?
    Я це бачу як "вони відмовилися від держави", а не навпаки.

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

Отакі заходи є логічною реакцією.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Люди, а я щось не зрозуміла. о_О Крим Росія забрала, а ви ще сперечаєтеся, чи їм пенсії платити? Ви що, з глузду з"їхали? о_ОХто хоче щось мати від України, нехай на українську територію переїжджає.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Я даже напрягаться не буду, а просто вас отправлю к первоисточнику. :)
    Я хуею, дорогие читатели (42+)
    http://atelman.livejournal.com/271495.html
    В первоисточнике покрепче будет....

12. forester

forester Well-Known Member

Хорошо, хорошо. Даже переубеждать Вас не стану, раз Вы совершенно уверены в обратном.

13. metallic

Держава Україна, не змогла захистити своїх громадян. Не змогла захистити свою территоріальну цілісність. І якщо окупант змушує людей, приймати його громадянство. То це провина держави, що допустила оккупанта на свою землю. Саме тому, навіть якщо людина взяла рос. громадянство, Україна буде визнавати її своїм громадянином. Якщо відмовиться, то вийде що не тільки не захистила, а ще й кинула там.

Во-первых, мат. помощь это правильно. Но как ее справедливо распределить? У кого то, там был бизнес, у кого то комнатка в общаге. Во-вторых, все соц. выплаты, там теперь будет регулировать РФ. А соответственно "фокус" с укр. паспортом там не пройдет. Для них, это просто бумажка.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні фіга собі логіка! Три проценти тільки не проголосували за від"єднання від України, а держава Україна повинна ще їм щось. От хитрожопі! І від Росії будуть отримувати, і від України повинні. Нехай ті 3% спродуються і переселяються в Миколаїську, Одеську, Херсонську області. Там майже те саме життя, той самий клімат.

15. Finya

Finya enjoy the silence

Так тих громадян захистила Росія) В них же будуть пенсії російські, правда?
    Тепер може вживати заходів з повернення собі території: подача води, газу, світла, продуктів за реальними цінами, візовий режим - щоб ті, хто зрадив цю державу, відчули наслідки.
    То вона перестала бути гр. України, крапка.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Тогда придется платить по полной цене и вспоминать радостные гуляния и эйфорию...

17. metallic

о_О Ну по-перше, за офіційною результатами 7%. По-друге, невже Ви їм вірете? По-третє, хто б там що не голосував, порахували як треба. До того ж, більщість тих, хто був проти, сиділи вдома. Як наприклад я. І найголовніше, сам факт проведення референдуму, це провина держави.

18. Finya

Finya enjoy the silence

Металіку, а ви вважаєте правильним віддавати, не отримуючи нічого взамін?)

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

І ще. Бюджетникам затримали з/п. Ви не думаєте, що краще виплатити своїм громадянам, а не забезпечувати громадян іншої, тепер, держави?

19. metallic

Вони громадяни України, і це територія України. Яка держава повинна їх захищати?

Сильно Путін це відчує?

А Ви віддасте все своє майно, за українське громадянство?

Проблема в том, что те кто не гулял в состоянии эйфории, тоже будет платить.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Как вы думаете, прокатило бы в Киеве или во Львове? Стали бы радостно встречать оккупантов в Полтаве, Виннице и т.д.? Путин пришел туда, где легче было добиться быстрого успеха.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)