Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Гастролирующую «солдатскую мать» и «беженку из Донецка» путинские «казаки» ограбили и выбросили из квартиры

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. ghodes

ghodes New Member

Запитайте у своєї мами в якому гардеробі у Луцьку вона платила гроші працівниці. Проживаючи у Луцьку з 1992 року про таке не чув і такого не бачив. А з приводу операціїї на оці - що сказали Вашій мамі у обласній лікарні? там дійсно кваліфіковані спеціалісти, що підтверджує мій особистий досвід. Чи, може, Ви туди навіть не зверталися, бо в Расєї все роблять краще "по умолчанію"?

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мабуть та гардеробщиця теж очі "випучіла" б якби прочитала те, що ви написали.

• Подобається Подобається x 4
  5. zet

zet Дуже важлива персона

Не понимаю я вас больше, чем других. Вы-то что в России забыли? У меня коллега по работе очень смуглая женщина. Когда лет 5 назад они поехали с мужем в Россию забрать бабушку, то на промежуточном пункте (уже не на самой границе) остановили автобус почти на час и именно ее вещи и 1-го кавказца шмонали с особенной тщательностью. Или вы думаете, что эта предвзятость лично Вас не коснется?

• Подобається Подобається x 3
  6. ghodes

ghodes New Member

Я відповів, процитувавши пост. Читайте уважно.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та я читала. Просто скопіювала Ваше копіювання от воно й видало так.
    Відповідь була не Вам, а автору повідомлення.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ця дама тут всім пудрить мозги. Сибір тепер вся сидить на нафті. А поки є нафта, то і живеться всім харашо. І є елітні "бальніци" для так званої " нафтової еліти", яка "з грязі - і в князі". І ця дама пробилася там працювати "врачом". От і хвалить Рассєю, як кукушка пєтуха. І маму свою привезла і пристроїла, щоби полікувати - зробити там операцію на очі. І вирішила всім тут розказати - "Каму на Русі жить харашо." :)

9. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Все может быть.Но я большее время нахожусь за границей из за работы. Кстати похожая ситуация у меня была в Польше .

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А взагалі то Сєвєр завжди ще і при Совку був принадою для любителів "довгого рубля". Туди їздили заробітчани із Закарпаття, з волинсько-рівенського Полісся. Там платили тоді "сєвєрні", люди заробляли нехилі гроші, бо мєсноє насєлєніє глушило водку і робити не хотіло. Багато з таких заробітчан верталося назад, купували, чи будували хати і вже жили далі в Україні. А були такі, що омоскалювалися і залишалися вже там назавжди. Одною з таких є, напевно, дана "волинянка". :)

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Олю, вони тут усі не випадкові... яка там мама??? Одним тим "гардєробом" вона (чи він) зразу себе видає,.. і невже це чмо, та й інші подібні, можуть подумать, що їм тут беззастережно вірять? Що стосується мене, так я цих паскуд на раз бачу...

Глянь, наприклад, як йому (зразу перед твоїм останнім постом) здається "ізящно" він переводить стрілки з Росії на Польщу)))

12. zet

zet Дуже важлива персона

Хм.. А как же теперь будет с работой? Ведь у крымчан из-за подвешенного состояния признания Крыма будут проблемы с выездом. Да и российский паспорт здесь, увы, не помощник.

13. Boris_Kiev

Тільки в ресторані. І те в разі, коли гардеробник вибігає з-за бар"єру, сам надягає і поправляє.
    Нізачот.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В них взагалі будуть одні проблеми. Путлеру головне створити навколо Росії буферні зони. Як там будуть жити люди йому фіолетово.

15. Zihuatanejo

Прошлый контракт отработал на Европу,сейчас могут быть проблемы. Но есть другие направления для контракта. Мир не ограничивается шенгеном и визой USA

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Казахстан поїдеш.

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Він таким чином намагається себе заспокоїти. Подібно до свіжеспечених емігрантів 1990-1992 років, які ще не облаштувалися наприклад у Штатах чи Канаді і їм у кожній телефонній розмові хотілося почути, що в Україні дуже хріново.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Да там остается очень узкая тропка..

19. Zihuatanejo

Нет кавалерист Дзеко ,туда я точно непоеду

20. Оля

Оля Старожилка форуму

А я думаю, що вона каже правду, про те, що полукровка і живе в Красноярську і мама є ще в Луцьку. Питання тільки - де тато-кацап? :) Він теж в Луцьку? ;) А хвалить вона Раіссю, бо є таке бидло, а особливо полукровне, що буде лизати руку господареві, що кидає добрі подачки і буде гавкати на своїх, хоч і полукровок - земляків, закликаючи і їх те ж саме робити. ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)