Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Почитав. СИЛА!!! Я у цей бік пропгівна ніколи не занурювався, бо ж "ісконнасть", Переяслав, походження мови, історія УПА та міфи про "дєдиваєвалі" освоїв для організаціі совкам-кацапам "жорсткої пасадкі", однак, темка ВАРТУЄ "розкриття". Добре було б якось відрити й у цьому напрямку джерела...

• Подобається Подобається x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну ясно, як мені, то треба доказувати, правила української мови, та ще щоби з достовірного ресурсу, приводити. :) А як вам, то

Як тут тролики кажуть - "Слив засчитан!" :)))

І VasMT мали би взяти в основні радники. :))) Щоби не були потім винними, що і людей би погубили, і техніку.
    Але, таде, все одно би були винні. Бо "славаукраїнці" і "героямславці". Невістка ж, вона все винна! ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаєте, хлопці, хто так кричите, що "здали", "злили", "здались без бою" я вас розумію, бо ви все таки захисники по натурі, звиклі обороняти і воювати. І це з однієї сторони і добре, що зможете захистити свою сім"ю, свою хату, свою країну. Я такого маю найстаршого тут, який, по іронії долі, залишився громадянином України і якось заявив мені, що не має сили на то дивитися і поїде воювати. Але дурне діло - не хитре. Майдан - то була одна справа і то як плачевно закінчилася для тих, хто втратив батька-годувальника, єдиного сина, на якого була вся надія в житті. А те, що зараз в Криму, в цілому - на Сході України - то зовсім інша справа. То не просто війна України з Росією. Тут зараз йде боротьба між світовим злом в обличчі Росії (Кремля) і решти світом. Росія з її Мавзолеєм на Красній Площі, як престолом сатани і тим трупом, якого земля ніяк не прийме і Путіним - ісчадієм ада повстала не просто проти України, а проти всього світу. Якщо би Київ дав наказати військовим стріляти, то розв"язалася би вже 3-я світова війна. І хто знати, чи ми би вже тут на форумі писали. Але цього ще не мало статися і не сталося. Так, Україна втратила найдепресивніший свій регіон Крим, втратила військових, що перемахнули на бік Росії, втратила техніку, майно і ще певно буде щось втрачати. Але війна не розв"язалася, бо Україна не в силі протистояти до зубів озброєній Росії, а світ не такий дурний, щоби не розуміти, що нині воювати тільки зброєю призведе тільки до того, що не буде кому і з ким воювати. Зараз іде війна з Росією економічна. І чим вона для Росії закінчиться ми скоро побачимо. Тим більше, що хоч ви всі і лаєте нову владу, що вона бездієва, безхребетна, нічого не робить, але я думаю, що вони зараз більше радяться з Америкою, з Європою, що робити, ніж самі діють "на свойо усмотрєніє". І чекають виборів. Так що нехай вам, тим, хто би вже так хотів воювати, так сильно кров не кипить, бо ви нам потрібні живі і здорові, а не мертві, хоч і герої. :sad: І не проводьте паралелі з Фінляндією, чи ще з ким. Світ тепер вже не той. І всі то розуміють. Пєстікамі вже ніхто воювати не буде. А буде - "бах", "бах", "бах" - і великі ядерні гриби по всьому обличчю планети. А тоді?

• Подобається Подобається x 7
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А форумляни хотіли аби вони стріляли в рузьких.

• Подобається Подобається x 2
  5. Moskal Charivnik

Не путай, друже, частини забезпечення, авіацію та кальошний Флот, напівіграшковий, та штаб - з Військом. З морпєхів ніхто вроді не "виявив бажання".

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Стріляти чи не стріляти? Було ж повідомлення шо тільки 40 чоловік хочуть залишитись в Україні.

7. Moskal Charivnik

Мо, я не тому вірю, але не стріляти, а іменно присягнути. У перші дні стрілти готові були всі... За два з чимось тижні, коли вже бачиш ЗРАДУ своїм оком, в ізоляції... Не стрілятись же їм було... Хоча й розумію - валити ту нечисть було ще за "татутом караульної служби"... Щодо коробок не розумію... Тільки калічити й рвати, а можна ще було по своїх базах ввалити, щоб комунікації пошкодити...

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

умгу, коли пендоси, томмі, лягушатнікі арабів ракетами бомблять - "то божа роса" прояв сил добра, разнести нафф країни щоб нафту качати ... то не втрачайте адекватність, Раша ворог - лише тому що вона напала на нас, усьо .. ніякої імперії зла і бла-бла ... нападуть Румуни, Поляки - вони будуть ворогами ...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звідки такий висновок?

То... Шо? Записуєшся в ворожу армію?

Шо, теж Турчинов заборонив?

10. Moskal Charivnik

1. З того, шо це була одна нещасна шобла в 40-50 чоловік(перший епізод)
    2. Я "на дємбєлі", підлеглих мав й не десятки... Не уявляю, як пояснити, але припущу варіант, шо не нем за компом їх судити(моя думка - застрелив би стільки, скільки встиг й х*р з ним, з наказом - не жартую). Начальників розвелося до*ера, а отців-командирів - крихти...Як й усюда...
    3. Тут важко шось пояснити. То й не буду блазнювати... Рядовий васятка на периметрі думає не про подвиги, це точно відомо...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які захопили Верховну Раду? Нічого собі шобла.

Думаю не було в "наших" особливого патріотизму з самого початку. А то типу як розчарувався в Майдані, то пішов з того горя записався в Партію Регіонів.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Тенюха решено отправить в отставку

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

13. Moskal Charivnik

"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со сторонЫ"(с) Я бачив не раз, з чого складається людина всередині анатомічно, тому відучений назавжди від пафосу про "шапкамі закідаєм", рівно, як й від дурного героїзму. Тому й не бачу, як можна ситуацію взагалі пояснювати та ще на публіці.

14. metallic

metallic Well-Known Member

Отсюда.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

НУ скільки прошу - не ходіть на Вєсті, а тим більше не цитуйте.
    Це газета Медведчука, вони правду пишуть тільки тоді, коли господарю вигідно, а вигідно йому буває нечасто.
    Тенюх, може, й не геній, але деякі тези, подані в замітці ніби поміж іншим, явно спрямовані не на покращення ситуації в українському війську.

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ----------

http://flot2017.com/posts/new/vozro...zhno_bylo_sdelat_vchera_i_chto_delat_segodnja

Як на мене, дуже цікава стаття.
    Особливо з пропозицій мені імпонує оце:
    Але є й інші, не такі ефектні, але практичні рішення.

16. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Да элементарно стыкуется с темой Крым. Предполагаю, что в Крыму также оборудуют стандартный хороший медицинский центр, скорее всего детский. Все-таки Крым был хорошей детской здравницей.

17. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Знаю. Поэтому и высказывал предположение, что в Крым в ближайшее время будет перемещен или полк С-400, или, учитывая общую ситуацию и ситуацию с энергоснабжением - дивизион С-300В4.

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Украина, конечно, потеряла флот. Восстановление обойдется слишком дорогой ценой и потерей времени. А РФ много не приобрела, т.к. ей нужно выстраивать другой флот. Предполагаю, что захваченные корабли будут одним из основных предметов переговоров между РФ и Украиной. Большая часть интернированного флота Украины, скорее всего, будет возвращена. Вот вопрос базирования украинского флота будет сложно и дорого решаться.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Заспокійтеся і не меліть, як дурний ногами і не повторюйте рашинських мантр. Читайте тут:

Where Does America Get Oil? You May Be Surprised.

http://www.npr.org/2012/04/11/150444802/where-does-america-get-oil-you-may-be-surprised

America is one of the world's largest oil producers, and close to 40 percent of U.S. oil needs are met at home. Most of the imports currently come from five countries: Canada, Saudi Arabia, Mexico, Venezuela and Nigeria.

• Подобається Подобається x 2
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Треба знати, що приблизно половина військовослужбовців в кримських українських частинах були призвані саме з Криму. Тепер зрозуміліше стало? Офіцери ж мають там сім'ї, житло,.. і нічого дивного немає в тому, що по факту сталося. Страшенна, безпрецедентна дАвка зі сторони Росії, український немовля-уряд... Я вважаю, що нічого критичного не сталося, навпаки, те, як я думав ще багато років тому про українсько-російські реалії тепер узнала вся Україна і весь світ...
    Все одно, через цей кошмар рано, чи пізно, але Україна була повинна пройти обов'язково,.. Росія ніколи і ані за які коврижки "бєз шума і пилі" не відпустила би Україну з під свого тотального впливу...
    Все сталося, та й зараз йдеться, як і повинно бути, але Україна поза всякі сумніви вистоїть,.. особисто я в тому абсолютно не сумнівась...
    Зараз не 1939-й рік.

• Подобається Подобається x 3
  20. UNIA

UNIA Well-Known Member

ogi - провокатор с крымского форума.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)