Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, я хочу, щоби Ви привели приклад, де я закликав до гарячого перебігу бойових дій та закликав до війни.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дурниці ви говорите. Прямо згадалась легенда про атаку польських уланів на німецькі панцирники.

3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

+++! "Новороссам" то не дано осягнути... Як й совкам, які лиш питають: а як бути, в нас квартири-майно у Криму, а на голову не спадає, що навколо - окупанти, колаборанти й треба з ними боротись. Одне на відповідь: я ніц не вартий й мені СТРАШНО.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вас розумію. Може і так.

Я думаю, не головне загинути за Батьківшину, а головне - відстояти Батьківщину. Діяти треба мудро, а не лише героїчно.

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

Ді-я-ти !!!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після того, як ви мені приведете приклад, де я говорив, що ви закликали до війни, гарячих дій.

7. metallic

metallic Well-Known Member

Ну, далеко не все там рухлядь. "Луцьк" - 93р спущений на воду. "Тернопіль" - 2002р. "Хмельницький", "Ольшанський" - 85р. "Славутич" - 92р. "Переяслав", "Сєверодонецьк", "Балта", "Херсон" - 87р. І ще багато чтого. До того ж, ми не у тому стані, що б перебирати.

Так у нас вся армія не в змозі країну захистити. І саме тому, що грощі не виділяються. Навіть той мізер, що закладається.

Корвети, то справа потрібна. Але наразі, вже не першочергова. Бо ми позбулися, як Ви сказали "рухляді". Тепер, треба її відновлювати.

Угу. Озброїмося рогачками та луками. Притарабанимо катапульту з майдану, вириїмо рів з водою. І все, повністю захищені. Не танк не пройде, не літак не пролетить. А ще якщо позбирати коней по селах, то можна створити і ударний резерв лицарської кінноти.:facepalm:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можливо любителям махати шашкою почитати історію Битви за Британію.

9. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Во многом согласен (в РФ) - для небольших городков, не имеющих крупных предприятий.
    В РФ высок коэффициент Джини (0,4-0,44), на Украине существенно меньше (0,3-0,34), т.е. на Украине меньше расслоение людей по доходам.

10. VasMT

Я залишаюсь при своїй думці: з перших днів "зеленого туризму" армія повинна була реагувати. Як, я писав раніше. Результатом бездіяльності славаукраїнців є втрачений Крим, втрачана техніка та майно, збезчещені армійці.
    Наступним кроком Росії буде вичікування. Російським військам не привикати, вони місяць-другий посплять в палатках, а ми себе за цей час "стройовими смотрами задовбаєм". Вже зараз, коли перший шок пройшов, почались перевірки та розбори...

• Подобається Подобається x 4
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дебільні кацапи відстають від Штатів в електроніці на 7...15 років.
    - Васілій Івановіч, ракєти прівєзлі!
    - А сьодла к нім єсть?

• Подобається Подобається x 6
  12. kym

kym Well-Known Member

можливо любителям здаватись без бою тре почитати історію руско-фінської війни коли фіни маючи в 10 раз меньші військові сили позорно вигнали росіян з своєї території

13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Друкують у Штатах вже електромобілі на 3Д прінтерах, а кацапи ще не навчилися людські машини робити кувалдою. Про що тут говорити...

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Ми, хто з вами на форумі від початку, добре знаємо, що ви яничар бувалий. Ви пряменько писати не будете, ви все завуальовано. Аж навіть дехто думає, що ви справді за Україну. Ви може і за Україну, та не українську, а путінську, януковичівську, добкінську-гепкінську, але під патронажем кремлевиродків. Вам просто комфортно в українському Стрию, бо там нема того бидла, яке ви бачили по неаб"ятних прасторах широкой страни радной. Там ви ніде не кинули "якорь", бо там би ви все одно залишалися би "хахлом". І ніяке биття себе в груди би вам не допогло переконати руских, шо ви за страну савєтов. Бо навіть і москалі, якими гнилими вони не були по натурі, ненавидять зрадників.

п.с. Ну я - брехуха. А "брехуна" Мартіні будете розвінчувати, чи (не комільфо? ;););)

п.п.с. Якщо ще раз зробитеся сліпим і не побачите допису Мартіні, на який я вам вже три рази звертаю увагу, і не прокоментуєте його, то таки я права буду - "Молодець проти овець, а проти молодця - і сам вівця!" ;)

• Подобається Подобається x 2
  16. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Ну, не знаю, возможно ли блокирование бухты технически (глубины, суда), но то, что не дадут блокировать - это точно.

17. VasMT

Щодо "молодця", то мені, зі своєю професією, нема різниці чи мирний час, чи війна. На війні навіть легше. Російський агропром далі "мінує" млинцями 62-го року, які вже навіть діти навчились знімати. А в мирний час приходилось із "німцями" незнатиякого року випуску бавитись.
    А коментувати слова Мартіні Вам я не буду. Фантазія у Вас буйна, навигадуйте щось самі.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто мав давати команду військам в Криму? Сотник з Майдану?

19. VasMT

Я їх перелічив ще місяць тому. Славаукраїнці Турчинов і Тенюх. Забезпечити мали героямславці Яценюк і Парубій. А іще контрік Наливайченко.

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І втратили Карелію.
    Ти ще повоювати встигнеш, не хвилюйся. Просто треба було, шоб ти сидів там десь в Феодосії, я б хотів подивитися на це.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)