Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло, ану докази в студію, де я закликав відкривати вогонь. Ота забугорна кобіта, що активно плюсує брехуну, не змогла відповісти за свої слова, з'їхала на якусь хфігню. То може тут дочекаюсь.

2. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Вообще-то операции дороговаты. Сами операции бесплатны для россиян, а вот вспомогательные материалы, как понимаю, нужно оплачивать (но не все). Родственнице-пенсионерке лет пять назад делали операцию на сердце - заваривали клапан (оказалось, был врожденный дефект) и еще что-то. Операцию проводили через паховую вену (или артерию?) с остановкой сердца. Обошлось где-то в 50-60 тыс. руб. После операции все "железки" использованные в заваренном пакете сдали ей под роспись (ну и с полным официальным описанием, какая сколько стоит, откуда и т.д.). Это видимо в связи с борьбой с коррупцией и приписками такой порядок был.
    А вот товарищу пару лет назад делали операцию на сердце посложнее - она обошлась ему в 120-140 тыс. руб.
    Хотя все относительно. У товарища сын прилетает с семьей обычно летом из Израиля, так они по нашим Екатеринбургским платным клиникам со своими проблемами ходят.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Саме так, рухлядь - вона і є рухлядь. В 91-му році Україні віддали шо не шкода було, і воно ще умудрилося проплавати 20 років. На біса воно потрібне? Вони країну захистити не в змозі, а гроші треба суттєві на утримання.

В нас країна збирається реформуватись, не чули? Флоту це теж стосується. Краще взяти гроші, що йшли на обслуговування рухляді (якої вже і так немає в принципі) і вкласти в нове озброєння, плюс додаткове фінансування. Навіть за Януковича нові кораблі заклали.

А ні, так настругати "чайок" вітрильних - дешево і сердито. Можна здатися і не шкода буде.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

все відносно...
    США з Пентагоном ніколи не нападуть на Канаду.

А Раша все життя говорила нам про батерство і якісь там корені, а потім - ніж в спину. Це вершина цинізму і покоління того незабудуть.

• Подобається Подобається x 6
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Не слухайте VasMT. Він підбурювальник до війни і до дискредитації нової влади. ;) А ще - "мололдець проти овець, а проти молодця - і сам вівця". :))) Мене обізвав брехухою і "поздравляю, соврамши", бо я сказала, що він провокатор тут на форумі і закликає до війни, а сам "старий і немічний" вже звалив в запас і споює стрийську молодь. А як адміністратор Мартіні розклав йому все по поличках і показав справжнє обличчя VasMT, то ні пари з вуст. Ніби то і не про нього. :))) Хто найбільше кричить, що всі рагулі і не вміють воювати, а нова влада - то гімно і рибнадзор? Правильно! Ті хто самі і не збираютться воювати, ні своїх чад не пустять. "Свисни, Іване, бо ти дурніший!" ;)

• Подобається Подобається x 7
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Флудер воронячої породи, яким кінцем це стосується теми "Крим"?
    Валив би ти на три літери у свій Зоофілобург або ще далі. Сереш, сереш, сереш - втім на що ще росіяни здатні? Нарцис ракетний.

• Подобається Подобається x 8
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не буду шукати, може ви буквально так й не писали, але ви писали приблизно наступне на початку агресії:

не розумію, чому війська не дадуть відсіч їм, адже наших військ там в десятки більше прибульців.

• Подобається Подобається x 3
  8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Оля,

мне все тут достаточно приличными людьми показались и Vas MT тоже. Ну про-российские провокаторы-обманщики не в счёт , конечно.

• Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. Gron

Gron тафгай

Якщо так писав то молодець.
    Нмд, я б + поставив і зараз впевнен, що так і потрібно було діяти.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

KARABIN, они заголовок с содержанием не увязали. Цензор всё хуже в плане достоверности, к сожалению.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Та забугорна кобіта працює в реалі, а не працює добами на форумі, шоби вам, яничарові, ще ваші перли по форумі збирати. А за мене вам відповів Мартіні. Ви щось заперечили? Може я пропустила?;)

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Гроне, ну Ви ж повинні вже знати, що VasMT не за Україну переживав, щоби вона перемогла, а щоби дискридитувати цю владу, іншу, якби була. Він і з Майдану ржав, як божевільний, поки Майдан не почав перемагати. ;)

• Подобається Подобається x 4
  13. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Ну, насчет "крылаток" США еще тягаться с РФ нужно. Недаром они так беспокоились о советских КС-122.
    http://topwar.ru/20557-sozdan-chtob...etnyy-kompleks-rk-55-s-krbd-ks-122-relef.html

14. Gron

Gron тафгай

Я впевнен, що Василь Михайлович турбується за Україну і є щирим патріотом.

15. VasMT

Бо Ви нею і являєтесь. Замість багатослівних патякань та вигадок, Вам варто привести одну цитату, де я закликав до війни, і тоді всі впевняться в Вашій правоті.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Важко сказати, може і так.

Є думка, що поведінка наших в Криму дала можливість мати час для приведення до бойової готовності Української Армії на материку.

У випадку бойових дій, москалі могли б бути вже на материку.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти не знаєш шо в сучасній війні виграє той, хто подавляє ППО. Подавлять ППО (любим способом) - країні каюк. Якшо в тебе мета зберегти свою країну, а не спалити чужу.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хочете я вам приведу приклад, де ви говорите неправду?

19. VasMT

Зять тещі:
    - Мамо, хочете смаженої рибки?
    - Хочу, синку...
    - Ну то підіть і наловіть...
    - Та я ж хвора, з ліжка встати не годна...
    - Ну то лежіть і не звиздіть.

20. Gron

Gron тафгай

А могли і не бути.
    А ще тут вже миротворчі сили могли бути.
    Але ми не зганьбилися б перед усім Світом, не зрадили б своїх військових, не опустили нижче плінтуса "нову" владу,.....
    москалі нам відверто в пику харкати будуть.
    А гідність, дійсно варта більш ніж життя, це я про державну та людську.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)