Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дуже багато мін прийдеться кріпити. А підвезти вибухівку зараз неможливо. А тими що є, хіба дірок нароблять і рибу розлякають. Не так все просто, це не кіно із Брюсом.

2. Як на мене, усе вищенаведене - "удар мозгами автора по здравому смыслу..."

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

А Черкасам ничего больше и не остаётся. Деваться им уже некуда, третье судно затопили перед ними.
    Их капитан единственный, кто пытался вырваться.

Субординация сыграла злую шутку с флотскими - никто не хотел без приказа что-то делать, а потом стало уже поздно.

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Розумию, що пограничники увели свои корабли вовремя, а флотские свои корабли просрали...

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про всі війська говорю.

5. metallic

metallic Well-Known Member

Возможно и так. Это всего лишь, причинно-следственные связи, которые увидел я. И я не претендую, на истину в последней инстанции. Не согласны?! Аргументируйте.

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не совсем я понял, как то , что военных оставили без снабжения и без приказов способствовало сохранению их жизни?

Что Вы имели ввиду?

7. То здамо залишки флоту старшому брату цілими та на плаву? Чи може таки висадити команди на шлюпки, а командирам протаранити хоч кілька військовиків росіян?
    Особисто мені за ці два тижні "Ще не вмерла...", єдине на що спромоглися українські військові в Криму, вже остогидла.
    Своєю брехнею. "Душу й тіло ми положим за нашу свободу". І морпехів захоплює російський спецназ? Це вже повний абзець.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Капець, а які варіанти наказів ви собі уявляєте? Три варіанти - відстрілюватися, відступити з Криму і те що зараз.

9. metallic

metallic Well-Known Member

Це можна було робити, як тільки у Криму з'явилися перші "зелені чоловічки". Наразі, це самогубство.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Dzeko, вы, конечно, стратег, но я всё равно не понял, что вы хотели сказать.

Я сказал до этого, чего , по моему скромному мнению, пыталась добиться власть в Киеве, сохраняя существующую ситуацию.

А вы меня в чём то обвиняете.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в мене суто прагматична версія, з якою погодились і військові, що зараз служать.
    А версія така: В Криму півтори десятки тисяч військових, переважно контрактників (до контрактників відносяться всі, хто не проходить строкову службу). Після виводу їх з півострова, беручи до уваги широкий розголос їхнього патріотизму і вірності присязі, влада була би зобов'язана забезпечити їх всіх житлом, посадами та компенсаціями втраченого майна і виплатами "підйомних". Щоби не брати на свою голову такий менінгіт, а в армії і так безквартирних чи не сорок відсотків, прийняли позицію вичікування. Люди зломаються, підуть на пропозиції окупанта, або звільняться. Ну а хто прорветься, можна буде засудити, не дати нічого, як військовим, що не виконали до кінця свій обов'язок.
    Ця версія пояснює дуже багато чого.

12. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Почему же нет ответа?
    <<В 1925 г. доля собственных доходов в бюджете Таджикской ССР составляла 8%, Туркменской ССР — 10, Украинской ССР — менее 40; ЗСФСР — 36%. ...
    На протяжении всей советской истории (с 30-х по 80-е годы) в республиках оставалась большая часть налога с оборота. Одним из первых правительственных решений по данному вопросу было постановление ЦИК и СНК СССР от 27 апреля 1933 г., утвердившее проценты и суммы отчислений от налога с оборота в бюджеты союзных республик: по РСФСР — 5,6%; УССР — 17,4; БССР — 42,6; ЗСФСР — 38,2; Туркменской ССР — 100; Узбекской ССР — 45; Таджикской ССР — 100%*. Аналогичные примеры можно было бы привести по 60—80-м годам.>>
    Вот и смотрите, кто колония и как жила метрополия. Украина только перед Отечественной войной стала донором, а разрушенное за войну - снова поднимали всем миром. К концу 90-х индустриальное развитие республик почти не отличалось.
    http://ecsocman.hse.ru/data/491/678/1219/053.TCHEBOTAREVA.pdf

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хотів сказати що по всім каналам йде "Влада покинула військових".

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Военных прекрасно можно понять. Они видят, что приказов конкретных им не отдают, что население местное настроено против них, что, чем дальше, тем хуже.

За что умирать?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Такой глубокой подлости, ради квартир, вряд ли можно ожидать.

А вот невыполнение приказа и ответственность, в случае самовольного ухода из Крыма, это вполне вероятно.

15. Не відповідатиму за адресата запитання. Проте гадаю, що йшлося про таке:
    "без снабжения" - щоб не дуже опиралися, коли їх битимуть, то швидше у полон потраплять з меншими ушкодженнями;
    "без приказов" - щоб не додумалися вести себе як бійці, тобто професійні військовики, що дали присягу захищати Батьківщину та народ України від будь якого ворога, не шкодуючи власного життя, якщо виникне така потреба.
    І, як бачимо, це спрацювало - майже усі живі, трохи менше здорові. За словами міністра от борони половина вже почне отримувати більшу, тобто російську зарплатню.
    А якби був своєчасний наказ про знешкодження "зелених чоловічнків", від яких кілька тижнів відхрещувався Ліліпутін, то нікуди б ці чоловічки не влізли - ні до зРади Криму, ні до військових частин. Тоді б і Крим був надалі українським, і усі військовики були б живі та здорові. Та ще й зберегли власну честь та гідність.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви Нострадамус?

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну так и есть. Об этом во всех видео и у Мамчура и у морпехов говорили. Приказ один "стоять до конца", а поддержки никакой. Это как связать человека, его будут ногами пинать , плевать на него, а ему вместо помощи говорят - "ну ты держись, да!"

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яку допомогу?

19. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Да вот средняя зарплата в РФ (27,3 тыс.) по областям за 2013 г. http://www.mojazarplata.ru/main/zarabotok/srednjaja-zarplata/2013
    Нужно только учитывать, что расслоение в РФ по доходам существенно больше, чем на Украине.

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Dzeko, ну яж не Нострадамус :). И даже не начальник генштаба ВС УКраины. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)