Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

2. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

бачу що ви , як і багато хто інший вважає свою точку зору остаточною і безперечно правильною .
    Це моя точка зору, яку нікому не нав'язую , вона не на тв та книжках "збудована".. та на загал не збираюсь тут робити "моральний стриптиз" , чому так вважаю.

Шануймося!

P.s. так, мене оборюють оті гнилі ,вимушені політичні заяви мов 23 роки на Крим не звертали уваги, а інша Українка краще жила? інші зарплати , пенсії ( Київ не беремо в увагу) ,інші проблеми?

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Может. Оплата за новими тарифами.
    А ви не боїтеся, що водичка може до вам прийти ну.... така що не відповідає санітарним нормам? І буде як в анекдоті про лося на водопої, якому в дупу вистрелив мисливець: "Дивно... здавалося, що мені має бути все краще і краще, а мені стає все гірше і гірше..." :)
    Бинзин-карасин ще є? Чи вже закінчується?
    Що робитимусть москалі? Перший рейс танкерів - з бензином, другий (тих же танкерів) - з водою?

4. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Ну и потом вы удивляетесь,откуда нарастает такая ненависть к украинцам.Удивляетесь,почему режут уши. Эти действия будут губительны.Так мы ни к какому миру не придем. Не могу писать все что думаю по поводу этих провокаций,ибо никого не хочу обидеть ,да и забанят .:dntknw:

5. metallic

metallic Well-Known Member

:good: Саме так.

P.S. Але все ж, АРК заслуговував окремої уваги. Але не фінансової. А уваги СБУ. Бо ніде в Україні не має регіону, де так спокійно хазяйнувала інша держава. Проблеми в Криму, були прогнозовані, але 23 на це закривали очі.

6. Boris_Kiev

К россиянам. Заслуженная. Хотіли "умєрєть в росії" - вперед! За яким бісом ми маємо вас забезпечувати ресурсами? Покажіть договори. Рублі нам не потрібні.
    Все обнулилося, ви ж цього хотіли?

7. metallic

О каком мире Вы говорите? Вы теперь проживаете на оккупированной территории. И все проблемы там, вина агрессора. И как, по Вашему, можно оправдать отрезание ушей?

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Борис. Нічого такого ми робити не будем. Не лякай людину. Щоб там говорила російська сторона, у нас також є конституція і закон. Крим - це досі наша територія, ми її з часом відвоюємо.Тут не в грошах навіть справа, ні в забезпеченні півострова. Іншого виходу у нас просто немає. Держава надає гарантії захисту населення. На даний час ми їх не виконали в силу відомих усім обставин, у нас немає права на відступ.

Вибачайте, що розчаровую, та миру і не буде. Буде війна з усіма її наслідками. Скажіть, яким місцем ви думали запрошуючи російські танки? Що хотіли те маєте. Хто ж вам винен?

9. Finya

Finya enjoy the silence

Нарастает ненависть к украинцам на то, что Россия захватила Крым?

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

Вы считаете, что авария на электростанции - повод резать уши?

10. Boris_Kiev

Я не лякаю, я пояснюю реалії. Рашка показувала нам приклади аналогічної поведінки з газом, а ми - з водою та електрикою.

Нехай думають відповідними частинами тіла.

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми прийдем до миру коли твоя срана країна перестане нападати на сусідів і допитувати людей в підвалах, розумнику. Ти ж був тут вже в іншому образі.

• Подобається Подобається x 3
  12. zet

zet Дуже важлива персона

Так а чего ожидали? Не путайте причину и следствие... Сами начали...Не знаю как кто отнесется, но презрение уже точно заработали. Не отмыться...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хахли аказалісь очень наглимі, оні возмущаются что у них забрали теріторію і режут ім уші. Не удівітельно что ім нужно резать за ето уші.

• Подобається Подобається x 5
  14. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Почему теперь проживаю на оккупированн территории?Я родился на ней и это моя земля. Получается вы против мира. Если завтра ВВП заберет свои слова обратно и введет войска,вы пойдете на смерть? Вряд ли .
    А насчет ушей,я конечно же против этого.Но уже ходит речевка -поймай правосека и отрежь ему ухо. Ужасная действительность. Тот парень пострадал,потому что его перепутали с представителем правого сектора.

15. metallic

Российская артиллерия в Крыму:

16. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

У дурдомі День відкритих дверей:
    Госдума РФ направила польскому МИДу письмо с предложением раздела Украины.
    http://censor.net.ua/photo_news/277...idu_pismo_s_predlojeniem_razdela_ukrainy_foto

До речі, я зрозуміла. навіщо Путіну клоун Жирік - він привчає людей до диких думок.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Я родилась в Днепропетровске, а сейчас живу в Кременчуге Полтавской области. Ну что теперь имею право предать свою страну и оттяпать, заодно, кусок родной земли, приклеив к другому государству?

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

Не всі кримчани ратували за Росію, мені найбільше зараз шкода кримських татар, та українців, що там живуть. Ну але війна війною і тут найбільше винен Яник. Тому злитися на кримчан немає сенсу, шкода, але зараз ми можемо запропонувати біженцям лише свою гостинність на материковій Україні:sad:

Так. В кінці кінців усі ми колись загинемо.
    Я буду воювати за свою батьківщину, за свою віру і честь, яку росіяни нагло втоптали в землю. Я правда, не знаю що можу зробити зараз, та зроблю все на що лише здатна. Мої брати обидва записалися у воєнкоматі. Я не буду ні тікати, ні ховатися.

19. metallic

Потому что чужое другое государство, в обход всех международных норм и законов, ввело в Крым свои войска.

Я тоже. И что?

Я, ЗА! А вот РФ, а точнее ВВП против.

Если призовут, то пойду.

Мне тоже правый сектор не нравится. Но отрезать уши, это уже за пределами добра и зла. К тому же, правый сектор, ничего плохого Крыму или крымчанам пока не сделал.

Даже если бы он был из ПС, это не повод так поступать.

20. Finya

Finya enjoy the silence

Вы - создатель новой системы логики. Назовём её китч-логика.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)