Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Це ви перестаньте казати, що треба віддати та забути. Та ще і РФ подякувати, що забрали.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

rere, Извините, можно спросить. Зачем Вы это делаете? Ну, просто, логично объяснить можете. Вы просто пришли сюда потролить? Неужели это так интересно?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Примати не знають так багато слів.

• Подобається Подобається x 3
  3. Gron

Gron тафгай

Та ви вже якось оприделиться, чи що.
    Ми воювати не можемо ( нездатні, влада, міністри, жертви з обох сторін... ) амери суки агресори теж не повинні втручатися, а тим більш бомбити ерефію, бо там, ти диви, діточки є.
    Тобто пишемо по форумах сіючі розумне, добре та вічне про любофф до всіх, особливо до кацапів, а там якось воно буде.
    Аби кацапи не відчули, не дай Бо, себе ізгоями не в житті не в віртуалі.
    Крим то тільки початок, невже не ясно, ви ж не Меркель, чи, прости господі, Обама.

• Подобається Подобається x 2
  4. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Про какой шанс вы говорите ? Шанс попасть в Европу и жить хуже нищей Польши,Болгарии и Литвы? Спасибо.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Я вас полностью поддерживаю,еще сюда можно добавить-Кравчука-Кучму-Тимошенко. Которые,сейчас сидят в ТВ студиях и учат,как вернуть Крым.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви й так живете гірше Польщі, Болгарії, Литви.:haha:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нищей Польши? о_О

• Подобається Подобається x 5
  7. metallic

Я давно визначився. Це Ви змішуєте все до купи.

На жаль, так.

Я цього не казав. Я стверджував, що вони нічим не кращі, але наразі вони на нашому боці. "Ворог мого ворога..."

Та навіть не через діточок, а через загрозу ядерної війни.

Це все, виключно Ваші фантазії, домисли, судження та умовиводи.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не перестаю дивуватись рузкє довбням.:haha:

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

Там ж нема такого працвєтанія..

9. Gron

Gron тафгай

Дозвольте спитати в чому?
    Та яка ядерна війна, хутін на це і розраховує, йому ще кабаєвій треба раз присунути, де там ядерна війна?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мєшкова, багрова і всіх паровозів "першої хвилі авто-гномії" вже забули? Жили би спокійно у форматі Кримської області, не задирали би хвости і були би разом з народом, з перемогами та невдачами.
    А так - вигадали якусь незрозумілу "не-татарську" авто-гномію, довгенько прогиналися перед Нью-совком, а самі жили виключно на наші дотації. Тепер - пливіть, пливіть, пливіть.
    Мені шкода тільки Къырымлы татарлар, українців, греків, вірменів. Ми їх підтримаємо. А на інших час від часу будемо крізь скло дивитися. Як там у вас в акваріумі справи?

11. metallic

В своєму ставленні, до РФ, США, до наших можливостей для повернення Криму..... і.т.д В усьому, про що ми з Вами спілкувалися.

Ви вважаєте, що якщо США почнуть бомбити РФ, відповіді не послідує?

12. Gron

Gron тафгай

Ядерної- ні
    Але вони добри та обережні
    Ну як Ви:)

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чого? є кораблі, точки ПВО, і т.і. достатньо локальні цілі без загрози цивільному населенню - адекватність відповіді ніхто не відміняв ...

• Подобається Подобається x 1
  14. Gron

Gron тафгай

15. Zihuatanejo

Romko
    Я рад,что вас это развеселило. Но я не сравниваю нищую Польшу с Украиной. В последнем контракте я отработал по Балтике и Сев.морю .Я ее сравниваю с Бельгией-Швецией-Голландией-Германией-Данией-Англией-Норвегией,там где мы работали. Она действительно смотрится очень уныло по сравнению с этими странами ,туда же можно приплюсовать еще Болгарию и Литву.

16. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

авжеж смішно і лицемірно виглядає. в нас, окрім татар , про більшість громадян можна так сказати, бо про них лише на виборах згадували. А якщо не дай боже далі Одещині буде , що там кричати будемо , бо там ще більш різноманітна національна суміш)))

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так ведь даже если ты сильно захочешь то ты уже туда не попадешь.Потому что жителям непризнанных территорий визы не дают.

19. Zihuatanejo

Посмотрим. Если действительно будут проблемы ,тогда можно работать на Азию или Океанию.

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Точно гонит.

http://www.pfrf.ru/social_pension/

Кому интересно смотрите - для граждан достигших 60 и 65 лет.

Граждане, достигшие возраста 65 и 60 лет

3692,35 рублей в месяц

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)