Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Так у них високоточна зброя.
    А втрати мирного населення не вийдуть за відсоток який це враховує.
    Я би подивився по сі-ен -ен з попкорном.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Да ничего хорошего вам не светит. Все снабжение идет через Украинскую территорию. Или будет полноценная война, чтобы оттяпать от Украины, как минимум, Херсонскую область. Так что тогда точно войдете в историю, как предатели (последователи Судетских немцев), спровоцировавшие кровопролитие в собственном государстве.
    (Кстати, Судетских немцев было 3 млн., а через 7 лет стало 50 тыс.)

3. metallic

metallic Well-Known Member

А якщо у відповідь Вам щось прилитить?

:facepalm: Розкажіть це іракцям.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ігор -то вже занадто, хоча б на один дитячий труп подивись - попкорном поперхнешся ... я розумію що від того що відбувається є бажання з'їсти прапор РФ але все рівно ми ж люди ... на відміну ....

• Подобається Подобається x 4
  5. Gron

Gron тафгай

Ще раз скажу, мене в ОВАКОЛу навчили не замислюватись, що буде якщо прилетить, спочатку від мене повинно прилетити, а там вже як станеться .

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Бо скоро "західніше" нікого з росіян не пускатимуть.
    Відповідно людина (наприклад українець з Континенту), яка перетне КПП Криму з відміткою у закордонному паспорті, може стати нев"їздно до Шенгена. Як з Абхазією та турецьким Кіпром.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я хочу їхати в гості до кримських татар в їхню Кримську державу, а не до заброд в Криму під грифом "русскіє"

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В КПВВИКУ навпаки...

• Подобається Подобається x 1
  9. artobstrel

10. Gron

Gron тафгай

З попкорном, ні.
    А так - да.

11. kharkov

kharkov Well-Known Member

Крымчанам нужно учить новый гимн.:))) Петь утром и перед сном.

http://youtu.be/9yDs72NuCrg

12. metallic

metallic Well-Known Member

Чого Ви все змішуете? Є люди які підтримують Рашу, є які Україну. Вистачає і татар, які голосували за Рашу, і слов'ян які голосували за Україну. Чого ви ярлики розвішуєте? Я Вам теж можу порозповідати, про татарський рекет у 90-х, про самозахоплення великих частин земель і.т.д. Кожне друге повідомлення "татари - няши, рузьке - сволочі". Дістало вже...

13. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Незнаю я про судетских немцев,но предполагаю ,что все закончится хорошо.Полноценной войны не будет ,как и перекрытия снабжения с территории Украины. Полноценная война никому ненужна ибо она приведет к распаду Украины и грозит потерей Восточных областей,множества жертв и страданий. Возвращения Крыма ,как пишут здесь ,приведет возникновения горячей точки по типу Чечни и затянется , т к постоянно будет подпитываться наемниками и оружием.
    Непонимаю,почему нынешнее правительство Украины не даст широкие полномочия Востоку ,это успокоит людей. Никогда не поддерживал оппозиционные партии ,но почему порядочные ,умные люди типа Катеринчука ,находятся где то в тени?

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А ты головой подумай.
    Ты делал отчисления в ПФ россии? Нет. Там у них по сути накопительная система. К тому же с большим дефицитом. Больше минимальной пенсии, которую вам обязаны платить, вам платить не будут- не с чего и не законно
    Вот мнения специалиста по кадрам (харьковчанки), который работает в Москве.
    И не доверять ей оснований нет, так человек весьма реальный и долго работает в этой сфере на крупные компании.

• Подобається Подобається x 2
  15. artobstrel

у востока уже два срока были самые широкие полномочия и шо?

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Борис, вы вот сейчас про украинских граждан с материка, серьёзно написали? :))) Грузины в Абхазию вполне свободно ездят, никаких проблем с пересечением "границы" у них нет и быть не может.

17. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

тільки не ідеалізуйте кримських татар ( не в образу якщо тут є такі) , не треба з них робити вічних ображених та ущемлених ( інші народи не менш страждали від режиму). Нас єдине що єднає з ними що ми з ними по одну сторону , спільний ворог. В іншій ситуації ми їм були не потрібні ,вони патріоти свого народу!!! і це правильно ,як і в нас повинно це буди.
    Зараз це відео спеціально знайшли щоб проти Яценюка настроїти татар, але він там лише правильні речі каже.
    https://www.youtube.com/watch?v=CwRGUn9qzXg&app=desktop

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

ваш Путин, кажуть, вепс за народністю, хоча й записаний росіянином. А вепси ніякого відношення до слов'ян не мають. У вас царі, якщо не німці з данцями, так удмурто-євреї,.. або грузини, або зросіщені хрущово- брєжнєво-горбачьовські хохли...
    Ви на перші ролі в своїй державі можете висунути тільки такого, як горькій пьяніца Федул з фільму "Афоня", та й то у виконнанні потрясного українського актора Броніслава Брондукова...
    Дє ви, русскіє?

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Мне вот интересно, вы не допускаете, что ВВП таки договорится с вашим Кабмином на этот счёт? В Калининград же как-то отладили логистику, например.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все що тобі треба розуміти - це те що Рюслянд має не пхатися в чужі внутрішні справи. Я в окуї з цьої "імперії", в них весь світ крутиться навколо України і живуть вони тільки Україною. Видно відчувають сідницями де їх смерть захована.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Він монголоїд, шо не бачте в нього очі як в монгола

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)