Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Історію, хоч трошки ж треба знати, а коли не знаєш, то нафіга виставляти тут себе дурнем?
    Осьо, елементарно відкриваєш Вікі і читаєш:
    "Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу..."
    А далі відкриваємо "Сарненський район":
    "Сарненщина розташована в межах Волинського Полісся"...

Ще один знаток по розподілу поліщуків та галичан... Бачили ми тут таких "патрійотів" до фіга і більше... Ані мови, ані історії не знає, але повчає... Типово російські штучки-дрючки...

• Подобається Подобається x 7
  2. Forpost

Forpost Стоїк

Нещасна полукровка вихована російським культпросвітом, пендоси що тобі поганого зробили ?дали інтернет ,комп і вікна щоб ти гунділа туть

• Подобається Подобається x 9
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Крымские татары хотят создать собственное государство и заявляют о возобновлении национально - освободительного движения.

Об этом заявил председатель рабочей группы по резолюций траурных митингов крымских татар Недим Халилов, сообщает ТСН.
    По его словам, основной целью такого движения является восстановление национальной государственности крымскотатарского народа, прерванной с 1783 года.
    «До момента восстановления государственности крымскотатарского народа на территории Крымского полуострова должно действовать законодательство Украины и нормы международного права, а не законодательство Российской Федерации», - подчеркнул Н. Халилов.

Напомним, крымские татары планируют рассмотреть вопрос воспроизведения национальной автономии. Председатель Меджлиса подчеркнул, что крымские татары «в любом случае останутся на своей земле».

Читайте Golos.Ua в удобных форматах: Facebook, ВКонтакте, Twitter.

Шо и требовалось доказать. Я тільки на цьому сайті з моменту появи періодично говорив і повторював це саме Кілька років тому це здавалось для деяких суперпатріотів чимось диким, але час і Путін зробили свою справу...
    І оцього (заяви про відновлення татарської держави) Путін начисто не врахував, а тепер буде просто ігнорувати прагнення татар до державності. Та на боці татар безумовно буде весь світ і вони ту державність отримають,.. ащо в самій Росії, на її національних територіях почнеться, так про те можна тільки здогадуватись

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

Ну, і для чого її аскарблять,.. може вона красіва,.. а всі красіві, як відомо з класики, інколи бувають трошки тупенькі :haha:

Останнє редагування: 23 бер 2014
    • Подобається Подобається x 5
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"вдруг буває тіко - пук"

• Подобається Подобається x 1
  5. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Мені теж.:)
    Продовження:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

До думки Сатарова є сенс прислухатися,.. я його, як політика, знаю років 20-ть, він входить в рос. інтелектуальну еліту. Те, що він добре поінформований про кремлівську кухню можна не сумніватись.

7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

1. Отец откуда, гда вы лично РОСЛИ?
    2. ВРАНЬЁ или вы вообще с Марса и даже про Волынскую резню и её причинах ничерта НЕ ЗНАЕТЕ, следовательно врёте, вы не с Волыни.
    3. Откуда у западенца возьмется схидняцкий "менталитет"? Разве что совковый, то есть комсомольско-придурковато-советский.
    4. Я бы с вами от греха дел НЕ ИМЕЛ. ВООБЩЕ. А не только в разведку. Потому, что вот это ваше "мировоззрение" и есть самый настоящий ХОХЛИЗМ. (прошу пробачення в товариства за вживання ненормативної лексики)

• Подобається Подобається x 8
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

«Наша держава показала неспроможність захищати свій народ і цілісність території...»

9. Moskal Charivnik

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я так думала, ще коли про референдум говорили. Для Росії було б класним виходом із ситуації якби референдум був чесним і показав реальний стан справ. Тоді б вона забрала війська, і сказала б - ну ви дзвоніть як що що. Та нажаль, це не так. А Заходом нічого не сплановано, вони могли договоритися просто з Путіним у світлі нових обставин. Якщо порівняти наш рівень життя з життям західних країн - то це небо і земля. Ми усі тут просто виживаєм. Для них ми, фактично, груз проблем. Я поїздила трохи по світу і бачила. І люди там інші, бачила там трезвих! панків. А нас все кацап носом в гімно тиче і при цьому говорить, що це не він і ми йому нетреба. А на злість праведну - купа обіди: А чого ви так нас не любите? Ми ж такі хороші.

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Референдум не міг бути чесним, так як він не передбачен Констітуцієй Украиїни та міждународними нормами.
    Я не згоден. Ми від анексії Криму росією більше ше виграли, ніж програли. З багатьох причин.
    А Крим повернеться к нам після развалу Росії.

• Подобається Подобається x 2
  12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Воно і так ясно, я кажу про російський вихід із ситуації. Вона з нами хоч колись взагалі рахувалася?

13. Lyuba Fedos

Lyuba Fedos Member

• Подобається Подобається x 1
  14. Moskal Charivnik

Бережіть, Люба, ауру й феншуй від подібних смітників. Їх треба пожаліти й попросити в Господа, щоб вони прозріли. Гадаю, страшнішого покарання годі й вигадувати... Ці люди обрали не той шлях й методи, які можна навіть гіпотетично назвати "світлими". Не кажучи вже про їх мотиви, згадування яких навіть у них самих лишень агресію викликають.

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правільним вони путьом йдуть.
    Земля пухом...е-е-е...скатєртью дорога...

• Подобається Подобається x 8
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Надибав в мережі.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Напевно на коцапських ресурсах підібрав.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Никак пролив собрались закрыть для мордорских судов и кораблей? Было бы неплохо.

Турция приготовила оккупационной России "приятный" сюрприз
    23 марта 2014 11:59

Экс-глава Меджлиса Мустафа Джемилев не разглашает договоренностей с премьером Турции Реджепом Тайипом Эрдоганом после последней встречи, однако уверяет, что крымским оккупантам готовят сюрприз. Об этом он заявил в субботу в Украинском кризисном медиа-центре, передает УНН.

"Действительно, мы обсуждали сложившуюся ситуацию, ведь судьба Крыма небезразлична Турции не только исторически - на ее территории проживает в 10 раз больше крымских татар, чем на полуострове. Но о достигнутых договоренностях я промолчу - пусть это будет сюрпризом для оккупационной власти Крыма" , - сказал М.Джемилев.

Также он добавил, что Эрдоган говорил с российским президентом Владимиром Путиным, в ходе которого представители сказали: Турция внимательно следит за ситуацией в Крыму, и турецкий народ не позволит руководству страны оставаться в роли простого наблюдателя.

• Подобається Подобається x 3
  19. Moskal Charivnik

Ги :crazy: А я не казав, що неправильним, просто людина переживає, а я не хотів перекладати Р.Хайнлайна "Почтительное отношение к жизни не должно распространяться на явные ошибки природы"... :pardon:

20. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Може і не бреше. Може і з Волині. В нас в Луцьку біля вокзалу для асвабадітєлєй і їх сімей після війни цілий мікрорайон совєти збудували. Там таких гнид ще досі повно є.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)