Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не виправдовую, я реально оцінюю хто що може зробити.

Ну відбивались - і толку? Сьогодні все-рівно здали частину. Ну постріляли б трохи, і шо, так само здали б частину, тільки більше втрат було б. Це завідомо програшна ситуація. Її виграти неможливо. Можна сидіти там в бункері хоч рік, все-рівно Крим російський.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Думали представляють цінність для метрополії. А військових, які перейшли в рузьку армію, теж попереводять кудись до чорта на кулички як неблагонадійних, це 100%. Один раз здалися, значить і вдруге можуть здатися. Нікому такі не треба.

• Подобається Подобається x 5
  4. Lutra

Lutra Well-Known Member

Нічо-нічо, якраз хороша чистка. Потім усіх з російськими паспортами - випрем... в Магадан за пропискою і тиша буде та спокій.

• Подобається Подобається x 4
  5. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

мізки і обов'язки у міністра оборони є ?! ( риторичне)
    так і я про що , хлопці трималися скільки було можливості , так само усвідомлюючи усе це . Але ж Тенюх за такі дії назвав - зрадниками і не військовими , бо не змогли захистити свої частини.

Та це все таке вже...поки міністр теревенить і деморалізує військових:
    http://ru.tsn.ua/ukrayina/rossiya-s...ny-eks-zamestitel-glavy-genshtaba-356430.html

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він назвав зрадниками хіба шо тих шо на сторону окупантів перейшли (і то я не впевнений).

7. forester

forester Well-Known Member

Ну-ну. Что-то пока не видно, что бы кто-то кого-то с российским паспортом куда-то выпер. Хотя "выпирателей", судя по форумам, в природе хватает.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А те, що ті угрьобишні славаукраїнці не змогли захистити цілий Крим, це державники і патріоти...

• Подобається Подобається x 3
  9. lia lemony

та я зараз вже в треть передивилась той діалог . Ой ні.. він саме офіцера зрадником назвав. Це ганьба що такий новий міністр оборони України.

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ще не вечір forester, ще не вечір.

• Подобається Подобається x 1
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

12. prius

prius Well-Known Member

А вони думали їх одразу в москвобаді пропишуть,до магадану там бараків повно,очищають територію для чеченців

13. Bambook

Був у Місхорі в Мараті у 2003. Умови не відповідали заявленим в угоді, довелося скандалити, бо ще й працівники хамовиті. Загалом під час тієї поїздки було багато приколів, після чого зарікся їздити у Крим інакше, ніж до родичів, та й то без особливого бажання. Після того мандрівки Україною - це міста, фестивалі і гори. Пляжі, гастрономічні тури - тільки на Захід.

14. lia lemony

15. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Все просто, генетика - отец русский, мама наполовину украинка, наполовину полька. Украинские корни, кстати, очень глубокие - в 11 поколении глуховский сотник. Энкеведистов не было, наоборот - после войны дед, как и десятки тысяч мужчин, оставшихся на оккупированной территории, сел на 10 лет "за измену родине".
    Потом вернулся на Украину.
    На Волыни вообще не так много националистов. Полешуки очень в этом плане отличаются от галичан, и как бы это не вызвало региональных проблем в будущем.

Осознаю, что западный менталитет мне не присущ, я из восточных, видимо, но это не мешает любить Украину. Родина же. И земляков своих понимаю.

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

На жаль, плюсую...

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

А самое главное, нет ненависти к украинцам, абсолютно нет.
    Но вот одностороннюю ненависть - со стороны Украины - понимаю.

16. Bambook

---------- Додано в 04:59 ---------- Попередній допис був написаний в 04:59 ----------

Отаке пише Титаренко:

---------- Додано в 05:09 ---------- Попередній допис був написаний в 04:59 ----------

Звучить те, що каже Титаренко, логічно. Утім, попри те, що сьогодні дуже активізувалися захисники керівництва зі схожими думками, прочитавши текст фотографа, якого поранило в Бельбеку, переконався, що тамтешні українські військові зробили все, що могли, для захисту бази, майна і цивільних. Маючи лише одну зенітку (дуже ефективно проти наземного спецпідрозділу), три автомати і палиці.
    Якби вони почали стріляти, а не відбиватися - нічого б не досягли проти спеціально підготовлених і до зубів озброєних чуваків з БТРами. Лише б загинули самі і, цілком імовірно, поставили під загрозу життя кількох десятків журналістів.

В інших частинах і на кораблях, можливо, було інакше. Тобто точно в деяких було інакше, і там, можливо, варто говорити, як це робить нині частина експертів, про порушення наказу і зраду.

Але я тут судити не можу. Або якщо вже судити, то й одних, і інших. Я не дуже розуміюся на військовій справі, але з точки зору логіки - розраховувати, що в існуючих умовах наші могли б протриматися до 27 числа - тупо.

Як на мене, логічніше було евакуйовувати. Але коли починаєш думати - як - то фіг зна. Моїх мізків не вистачає на розумний план евакуації.

17. Bambook

Зрештою, хоч це нічого і не вирішує, найбільш адекватно (ІМХО) описав ситуацію журналіст Микола Фельдман, який вже кілька днів на Чонгарі:

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Без поддержки с материка и понимания ради чего всё это? Они стояли три недели - мало?

19. Bambook

Не знаю, я ж написав - у мене є враження, що краще було б евакуйовувати. Але я не знаю, як і не можу судити про правильність тих чи інших дій, оскільки не розуміюся у військовій справі.
    Тому просто подаю різнополюсні думки від людей, чиї позиції мені здалися аргументованими і незаангажованими.

20. Flametta

Flametta Well-Known Member

Ось дуже цікава, хоча й несподівана думка.. о_О Не зустрічала допоки нічого подібного :scratch_one-s_head:

мені загалом подобається ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)