Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Абсолютно згоден.
    Єдине, слово "робота" - я б приписав Росії.
    А слово "допомога" чи бездіяльність - Україні.
    Просто дивлюсь з позиції, що можна було б зробити зараз. Чи 2-3 тижні тому.
    Або зі зброєю виганяти окупантів, або розслабитись.
    Не знаю чи на жаль, але наша нова влада пішла другим шляхом.
    Оскільки, чесно кажучи, не знаю чи особисто я б взяв в руки зброю і поїхав в Крим, то засуджувати чи давати вказівки новій владі, що до першого варіанту - не маю морального права.
    Ймовірно, якщо все покласти на терези, другий варіант цілком таки нормальний. Крім хіба "імперських амбіцій", які в українців, в принципі, відсутні.

ГОЛОВНЕ!!!
    Зробити правильні висновки і накінець, отримавши такий чудовий шанс вперше за 24р, ПОЧАТИ БУДУВАТИ НОРМАЛЬНУ ДЕРЖАВУ, а не знову все просрати!

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Добре, якби так. Але, поки що, почали з великого просирання. Найбільшого, за всю історію країни :sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Це нiчого не дасть. Тiльки торгувати, цiна- ринкова.

А самих Харкiв'ян спитали? Чи це так навмисне пишуть, щоб Росiю провокувати на ввiд вiйськ на Схiд?

4. IgorLvivM

Тому:
    1. Слід остаточно закрити питання Криму. Будь-як. Аби громадяни не постраждали.
    2. Братись за роботу.

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Все вірно. Але за 20 з лишнім років як тільки міняється влада, то постійно чуємо: ''Попередня влада все розiкрала,бюджет пустий, треба затягувати пояси, будуть прийматися непопулярні міри...''
    Затягнути би ці пояси у них на шиї! Знову ті самі обличчя, які жеруть з одної кормушки.
    Тільки тоді ми чогось досягнемо, коли до влади прийдуть зовсім нові люди, не заражені совковою чумою.

• Подобається Подобається x 2
  6. IgorLvivM

Саме так!
    Я вже казав в листопаді, дивлячись на Майдани у Львові та Києві (інших просто не бачив в живу), треба владу віддати цим "дітям"! До 30р. Знаю, що нароблять помилок. Але це буде краще, ніж далі тягнути совок, хабарників, брехунів і т.п.

• Подобається Подобається x 4
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А возможно ли это технически? Я не специалист, но канал уже заполнен, он снабжает еще и Херсонскую область

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Alekcandr Volkov
    7 хв · Відредаговане ·

Люди, которые не посвятили всю свою сознательную жизнь службе в Армии, навряд ли меня поймут. Каждый день по телевизору и тут в интернете, только и слышу наши сдали то, наши сдали это, ладно там сдали какую то базу, хотя и это позор, но боевые корветы на вооружении которых находились Артиллерия 1 х 76-мм АК-176 Зенитная артиллерия 1 x 6 30-мм АК-630М 1 x 45-мм пушка КМ-21 (салютная)
    Ракетное вооружение 1 х 2 ЗРК «Оса-МА» (20 ракет 9М-33М 2 поста ПЗРК МТУ-4 (8 ракет 9К32)
    Минно-торпедное вооружение 2 х 2 533-мм торпедные аппараты ДТА-5Э-1124
    1 х 12 213-мм РБУ-6000 18 мин 12 глубинных бомб.
    Это выше моего понимания. Украинский флот начал не с боевых достижений, а с позорной сдачей, какой то кучке вооруженных экстремистов. И это будет записано в истории и флота и всей украинской армии, как жить с таким позором офицерам, как смотреть людям в глаза??? Защитнички!!! Для кого вы служили???
    А что же наш народ??? А ни чего, не выходит и не возмущается! Тимошенкостурчинов и Ко, залетевши, без единого действа на самые высокие посты, наверняка, как и в 2005 году залили огонь революции, людям, по моему, все опять стает безразличным.
    Теперь я не удивлюсь, если с утра прочитаю или услышу, что наши доблестные вооруженные силы, без единого (что бы не провоцировать российских "братьев") выстрела отошли на заранее подготовленные рубежи! Ну тогда мне станет понятным, а на хрена нам флот, если выхода к морю у нас не будет, и я не уверен, что выход к Днепру останется.
    Европе мы не нужны, немецкая комсомолка опять только пальчиком погрозила, ну если Раша зайдет на континент, то тогда может быть еще строже пальчиком погрозим. Турция отказалась поддерживать санкции с Россией (36 лярдов годовой оборот), Мадьярщина тоже!
    Слава Спасителю у Обамы начали появляться клыки, он на этот раз ударил точечно и прямо в цель. Ну США сделали, а что сделали Тимошенкостурчинов и Ко???
    А может они разорвали дипотношения со старшим братом, может они перекрыли кордон, может они перекрыли трубу, может они за причинение ущерба в Крыму отказались выполнять долговые обязательства перед Рашей??? Да нет все точно так же как было и с Януковичем на полусогнутых только теперь перед великим о пу!!!
    Вот вчера Бжезинский сказал, слово в слово, повторил мои слова, что помогают только тем, кто сам хочет помощи, тем, кто сам борется!!!
    Боль проходит, человек привыкает ко всему. Мнение растет, что ДАЛЬШЕ КАРПАТ ЗЕМЛИ НЕТ! Имхо!!!

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Елементарно. Все підготовано заздалегідь, не чекаючи вказівок Києва.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та взагалі не буде цього "флоту", рузькі експропріюють кораблі. Але на біса він потрібен в такому вигляді з таким підходом. Україна тільки купу грошей без нього зекономить, а його відсутність нічого не змінить.

• Подобається Подобається x 1
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Я це зрозумів давно і на власному прикладі. Коли мені було до 30 - був депутатом місцевого рівня 1-го демократичного скликання. Тоді ще за союзу ми були молоді, рішучі і безстрашні: ночами клеїли листівки за незалежну Україну, за державну мову, а потім в дні путчу виганяли райкоми і вішали синьо-жовті знамена. Трохи старше покоління, яке душею і тілом прагнуло незалежної України, підтримували нас, але з певним страхом і насторогою, розуміючи, що все може закінчитися Сибіром. Тоді я зрозумів, що свою місію на той час я виконав і пора вчасно уступати дорогу іншим, які знатимуть як діяти далі.

• Подобається Подобається x 5
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Каким образом, Киев Херсон не контролирует, а херсонские селяне вряд ли согласятся, чтобы их овощные плантации оставят без орошения

13. Boris_Kiev

Ви не в темі.
    Я в темі стосовно зв"язку й інколи дізнаюся про "паралельні" ділянки роботи.
    Коефіцієнти підвищення ціни на воду та електрику - не остаточні. Озвучені цифри - це мінімальна рентабельність. Подальше зостання залежить від поведінки рашки.
    Київ все контролює, але "робітнича ініціатива" випереджає.
    На запитання Києва "коли зможете" - відповідь - "Вчора!"

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Борисе, ти підтримуєш в розмові донецьку істоту, яка так, чи інакше приймала й приймає участь в донецькому сепаратистському русі. Це ж неозброєним оком видно. Якщо її можна було терпіти за довоєнних часів, то зараз тут краще слухати відвертого, але чесного ворога Полковніка, аніж отаку підколодну проросійську потвору, а тим більш спілкуватися з ним.

Впевнений, що модери дуже скоро знайдуть причини, які на поверхні лежать, аби назавжди його тут "заспокоїти".

• Подобається Подобається x 2
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

C флотом вопрос без ответа пока. Кто мог - ушёл в Одессу. В Донузлаве не смогли уйти, выход заблокирован затопленными кораблями был. А в Севастополе не ушли, подозреваю, по той простой причине, что просто горючего не было в баках, кроме как для маневров мелких в пределах гавани.

Вообще, было видно, что пограничники быстрее соображают чем военные моряки, а точнее, их руководство.
    Они сразу свои катера в Одессу перегнали. Вертолётчики тоже молодцы - быстро снялись и улетели.

Когда Гитлер напал на Советский Союз, только адмирал Кузнецов нарушив все установки "не поддаваться на провокации" отдал приказ в ночь на 22 июня перейти флоту в состояние полной боевой готовности, что позволило избежать потерь и встретить врага достойно.

Нынешние военные моряки Севастополя и Донузлава слишком долго ждали, соблюдая субординацию, не желая брать ответственность на себя.

Поэтому флот теперь хапнет РФ.

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Нехай буде в курсі реалій, а не зомботрансу.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не сміши. Це з плеяди тих антиукраїнських тварюк, які свідомі того, що роблять,.. а тут овечками прикидаються. Це не пацани, а дуже дорослі люди, яких навіть могила не виправить, а не то шо форум.

18. Boris_Kiev

В тему гілки: є в мене далекий родич, 1962 р нар, у минулому - власник IT-фірмочки. Виріс у Криму. Мати - киянка, адекватна, патріотична. Батько - російський науковець.
    Ще у 2004-му помітив, що родич трохи збочений на проросійських ідеях.
    Потім він почав будувати міні-готельчик у Криму - на місці гаражу і 3 соток землі. Нагадаю, вести будівництво в курортний сезон заборонено.
    Закінчив, розпланував прибутки з літа-2014. І оформити у відповідних кадастрах-реєстрах Криму. Усю зиму з піною лаяв Євромайдан.
    Долаявся...

Останнє редагування: 21 бер 2014
  19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Анексія Криму. Голос з Петербурга
    Крым, который уже изолирован от Украины и мирового академического сообщества, оказывается деликатной областью нового взаимодействия.

Василий Аксенов придумал "Остров Крым" как остров свободы. Но тот превратился в заповедник "совка", где Путин, с помощью другого Аксенова, надеется укрыться от "русского Майдана" - "Остров Крым 2.0".

Вступить на этот остров я не могу, пока народ Украины совместно с международным сообществом не определит его новый позитивный статус.

Однако в этом ожидании рождается "Остров Крым 3.0" как культурное пространство людей, нуждающихся во всесторонней поддержке. В этой ситуации гуманитарный проект "Остров Крым 3.0", базирующий в Украине и направленный на поддержку крымских коллег и простых крымчан, особенно тех, кто не принял фальши "воссоединения", представляется важным и реальным.

Национально ответственным украинцам и россиянам стоит задуматься о его конкретных формах, вовлекая в него международное сообщество. Потому что борьба за единую Украину и свободную Россию, в которой люди будут понимать, что лучше быть честным и порядочным, чем сильным и лживым, еще не проиграна.

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)