Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

чесно сказати, не знаю, що в цьому сезоні буду робити... Я з дитинства в Криму, майже без перерв, щорічно... останні сім років підряд в "Парусі" Місхору,.. звик до потєрі пульсу, санаторій компактний і достатньо комфортний...
    От, ублюдки...

2. zet

zet Дуже важлива персона

Так читайте тогда молча. А насчет проворовавшегося правительства, то не смешите мои тапочки. Российское правительство с Путиным во главе обворовывает Россию на пару порядков больше. Только периодически, как и любое ворье, кричит громче всех: "Держи вора!" - чтобы отвлечь внимание от собственных делишек.

• Подобається Подобається x 6
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пам"ятаю Крим у вересні 1998 року (нагадаю - курс стрибнув з 2 до 5 гривень за долар). Взяли бакси, поїхали. У пансіонаті на 400 осіб жило лише 40.
    Ціни за проживання підвищувалися що три дні, курс також. Ми потроху міняли бакси і платили за наступні 2-3 дні.
    Кожного відпочивальника персонал хапав за руки. Харчування було на рівні пристойного ресторану. По п"ятницях-суботах у їдальні грав камерний ансамбль.
    Запам"ятав розповідь таксиста: каже, росіяни приїхали з рублями, без зворотних квитків і "попали". Один запропонував йому шкіряну куртку, щоби довіз до Сімферополя і купив квиток до москви. Іношому таксисту дістався пристойний фотоапарат. Буває і в Криму весело!

• Подобається Подобається x 1
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Сто пудів, шо прийшов Полковника час,.. пропав з форуму,.. субота,.. після 20-00 по київському...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не був ніколи в житті. І не збирався. Тепер і поготів.:)))

• Подобається Подобається x 2
  6. bagi

bagi миється в бані

Как мне читать и что писать я сам решу. Вы бы сначала на себя внимания обратили,как вы живете.А вы только и делаете что крайних ищите.

7. Boris_Kiev

А моя дружина "запала" була на бухту Ласпі. З директором і адміністратором заприятелювали, усе вирішували телефоном, корпус обирали за принципом "звідки обслуга" (аби не севастопольські).
    Минулого літа дружина вже сама сказала - "годі ледарювати з відпочинком, хочу до Європи". Тож за будь-яких розкладів ми туди з"їздили востаннє.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, крайние к нам незваными гостями заявились....

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

10. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

та нічого , не треба говорити того лайна ,якого він наговорив офіцеру.
    Нехай Тенюх не робить з людей дурнів ,а ще і з військових.
    Гадаю все ж таки були якісь установи /накази усні - триматися, не стріляти тощо. Він не хоче брати на себе відповідальність, давати письмовий наказ чи ще щось, ось так і говорить тому.
    Військові прекрасно знають що в таких випадках робити, а чому не робили треба Ігора Йосипича перепитати.
    Бо ось вам приклад ...військові стріляли , захищали частину, життя.
    http://www.objectiv.tv/240312/68218.html

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та нє-е, він для мене, як рідне відпочивальне місце за роки стало... Я ніколи не поїду на штучні турецькі, та взагалі азійські пляжі. Крим, поки що природній до потєрі пульса... Усі ті Єгипти йому в подмьотки не годяться. Особливо відмінно стало в Криму, коли туди повернулися татари... з якісними і дешевими фруктами, спеціями стало непорівняльно краще, ніж коли в Криму були росіяни... Вони в тих виноградах-персиках ані пєть, ані свістєть же...
    Я думаю, що по любому з допомогою татар і світу українці ніколи не будуть чужими в Криму

12. bagi

bagi миється в бані

Куда завалились???

13. Gron

Gron тафгай

Спробуйте Хорватію.
    Це за природою на 2 порядка вище за Крим, чисте море, безліч риби, гори, фініки, Дубровнік і люди як люди, а не кримське совко-бидло.

• Подобається Подобається x 6
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ты шо, реально тормоз?

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  16. Boris_Kiev

Головне знайти там місце рашенз-фрі.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є класне місце - Віареджо в Італії. Італійці їдуть відпочивати в Віареджо, а смак у них хороший і вибирати є з чого.

Не знаю чому ви так кажете. То просто офісний планктон так нівелює розповідями про "олінклюзів". Вам зовсім не обовязково туди їхати. Як мінімум мандрівка на автомобілі по турецькому узбережжю - і Крим назавжди залишиться в памяті в третій лізі, я впевнений.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

:good:Кто в Хорватии не бывал - красоты не видал.
    І від совка насправді ще багато чого залишилось в характері. Це кому важко відразу адаптуватися після Криму.

• Подобається Подобається x 4
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Якраз про Хорватію я й думаю... В Криму у мене одномісний номер коштує 100 баксів, у хорватів теж потяну скільки треба...

20. bagi

bagi миється в бані

Да это ты тормоз,раз не можешь сказать куда завалились.Потому что в этот бред реально нормальные человек не поверит. В России реально никто не понимает про какое вторжение Украина трындит на каждом углу.Так же не может понять с кем воевать собираетесь,если только сами с собой.Вы чего у себя там такого обнхались что живете в каком то паралельном мире.Вы вообще реальность не оцениваете.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)