Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Євпаторія. Фінал. Українські військові роблять вибір.

2. Cтань на колени

Cтань на колени,
    Бей мне поклоны:
    Миазмы рассеяв
    Фальши и лени,
    Бью миллионы,
    Я ведь – Рассея!

Cтань на колени,
    Больше поклонов:
    Кровь, как росу, я
    В фальши и лени
    Пью миллионов,
    Собой красуясь.

Cтань на колени,
    Бей мне поклоны,
    Молись и проси: я
    В фальши и лени
    Гну миллионы,
    Я ведь – Россия!

3. Lutra

Lutra Well-Known Member

От якщо ви мене любите, то послухайте. Совка вже нема і не буде. Ви уже давно на форумі, бачили що було є і що сталося. Уже навіть сліпому видно, що Росія нам ворог. Скажіть, ви би стали спілкуватися з людиною, яка вас ненавидить? Я не можу говорити з людьми які невизнають мене як особистість. Ви стали б розмовляти з такою людиною?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ай-яй-яй, як же так, стояння на колінах перед героями відміняється? Правильно вчора Тенюх сказав, понабирали якихось контрактників незрозумілих, поки мир вони служать шоб без роботи не сидіти, а як війна - так толк від них нульовий. Насправді це добре, на біса Україні такі патріоти.

5. Gron

Gron тафгай

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот это правильно. Ложь больше всего боится быть высмеянной.

Всем, кто подписался под списком в поддержку войны - позор!

• Подобається Подобається x 1
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Полковник, я от вас такого не ожидала... Как они могут быть убедительны, если голосовало около 30%, а показали 90 "с гаком". (информация о количестве участников реально от татар) Если бы Путину нужен был реальный референдум, то его бы организовали... А так, практически, пенсионный Севастополь решил за весь Крым.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Полковник, Вас нельзя банить навечно, бо хоть вы и представляете вражеское государство, но клепку, в отличии от многих тут русских нациков, имеете.
    И, потом, Вы здорово органичны, когда, к примеру, не скрываете свои походы в магазин,.. и это для меня, токо уже украинского националиста, хороший показатель...
    Тут есть местные, без преувеличения сказать твари... Им даже слово "предатель" слишком высОко... Так,.. безликая масса...

• Подобається Подобається x 3
  9. metallic

Забавно... Ігор Йосипич, розкидав провину на усіх, крім себе. Там, у нього винні, командири кораблів та частин, а там Верховна Рада. Один він, з чистою совістю, весь у білому та при погонах....Птьфу:bad:

• Подобається Подобається x 2
  10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Це при всій повазі, що референдум взагалі був заборонений і проводився під дулами інопланетних російських військових. Я вже мовчу про зниклих та катованих людей і вбитого солдата і позорні російські штурми Українських частин під прикриттям жінок та дітей. Це військова операція. Полковнику, я думала ви мудріша людина.

+1 Погоджуюсь з думкою. Є пропозиція надати полковнику ексклюзивне право більше не митися в бані. За терпіння та довгу службу!

11. bagi

bagi миється в бані

Бинго!!! Прям и доказывать ничего ненадо!!! Осталось только спросить : " Каким же дерьмом на Украине кормят,что мозг сгнил???

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Забули, що їх залякували розправою над родинами і дітьми? Прикидаєтеся шлангом чи зловтішаєтеся?

13. Bastard

Bastard Well-Known Member

А ви русофіоб махровий - путаєте всіх росіян із бидло-ватніками Ымперського розливу. Сталіна нема на вас.

Коню понятно - в глубінці думають як увижити при вашій "стабільності", а не політєкою маятись.
    Ді і побиття там народу "гєроямі-амонавцамі" пройде безслідно для ЗМІ.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:russian_ru:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ти про "сєбаздупольських"? Мабуть доїдали об"їдки зі столів ЧФРФ.
    Не всім же песикам було дано народитися від породистих батьків. Дворняги теж хочуть їсти, паруватися, а думати для них - зайве.
    Головне - гавкати.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:scratch_one-s_head:Шо він городить, я в окуї.

Ну а шо, Ігор Йосипич має тепер собі як велить честь охвіцера пустити кулю в голову з іменного нагана? Я от не знаю, як ті частини, які здалися з потрохами, з усім майном і озброєнням, мали би выдстрілюватися від окупантів з першого дня, як багато кому хочеться. Там не на патріотизмі трималося, а на банальних обов'язках.

17. bagi

bagi миється в бані

Слушай ты,внук патизан,сам то понял что написал???

18. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Эх, Полковник... Мне мой воевавший дед говорил, что между боями они казни Гитлеру придумывали. Нефиг было на Украину нападать. Шо тут с нами сотворилось, блин...

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вот,.. и ориентация у вас традиционная... Вот здеся я Вас очень даже понимаю:yahoo:

20. metallic

Я ні ким не прикидаюсь. І вже точно не зловтішаюсь. То Ви просто не уважні. Це цитата зі статті, яку писав не я. Тому ця інформація, і подана мною, під тегом "цитата". І про імовірні причини, такого рішення військових, там теж сказано.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)