Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Угу, спричинити гуманітарну катастрофу. Ух як увесь світ це підтримає. І це навіть, якщо забути про українських військових, які там, їхні сім'ї, простих кримчан, які не голосували за приєднання до РФ або взагалі не ходили на референдум і.т.д.
    Вода, світло та газ, це звісно гарний важіль для тиску на РФ, але повністю перекривати не можна. Бо таким чином, постраждає дуже велика кількість невинних людей.

• Подобається Подобається x 1
  2. krymchanin

krymchanin New Member

Как коренной крымчанин в третьем поколении, хочу сказать спасибо жителем западной Украины и чудесного города Львова, за то, что помогли нам и главное придали нам(крымчанам) сил и решительности вернутся на Родину в Россию! Без вас этого бы не произошло! Пожалуйста не меняйтесь и оставайтесь прежними, нам нужно еще много земель вернуть, а вы нам придаете сил и без вашей поддержки нам будет это трудней сделать. Слава Украине!

3. prius

prius Well-Known Member

Покидьок ти а не кримчанин

• Подобається Подобається x 4
  4. krymchanin

krymchanin New Member

Спасибо, именно про такую поддержку я и говорил!

5. metallic

Я как коренной крымчанин, могу Вам открыть страшую тайну. Тут, чуть ли не половина людей, не жители ЗУ. Особенно, в полит. разделах. Это во-первых. А во-вторых, прошу Вас, как крымчанин крымчанина, не говорить от имени всего населения АР Крым. Которая, кстати, никуда из Украины пока не делась. Вне зависимости от того, что там подписал ботексный карлик.

Останнє редагування: 21 бер 2014
    • Подобається Подобається x 5
  6. krymchanin

krymchanin New Member

Ну, что вы, я и не думал. Подавлявшие большинство населения Крыма уже высказало свое мнения, и если вы действительно коренной крымчанин, вы не будете этого отрицать. Отрицания реальности и действительности, порождает выдуманную реальность, также известную как Украинские СМИ.
    Она уже делается, можете и дальше жить в придуманном мире, фрустрация это такая штука, после которой бывает жесткий последствия. Ладно удачи вам, с ув. из Крыма, РФ.

7. metallic

Прошу прощения за мою фамильярность. Я отредактировал свою предыдущую запись, но Вы, к моему сожалению, видимо все же успели, прочитать ее, в первоначальном виде.

Вот тут у меня искренние сомнения. И даже если это так, то волеизъявление было не законным. О чем ясно заявила практически вся планета. Ну, естественно, кроме святошей демократии, КНДР и Сирии.

Очень даже коренной. Отец из Ливадков, мать из гарнизона Байкал. Который располагался, близ Джанкоя. Там раньше стояли ВВС ЧФ СССР. Сам я из Симферополя.

Буду, ни я, ни моя семья, ни мои знакомые. Этот фарс не посещали. И так, поступило, огромное количество людей. Ну а 93% .... Если честно, я искренне удивлен, что не 146%.

Вы сделали несколько ошибок, в слове "российские".

Нет, к сожалению, это Вы живете в выдуманном мире. В мире, грёз и фантазий, одного маленького человека, с огромными комплексами и кажется, с серьезными психологическими проблемами.

Останнє редагування: 21 бер 2014
    • Подобається Подобається x 7
  8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Все мы сдохнем. Только мы за Украину, а вы тварями безродными.

---------- Додано в 03:16 ---------- Попередній допис був написаний в 03:12 ----------

Нельзя. Там остались наши люди, которым сейчас хуже всех.
    Когда все уедут, отключим москалям воду - пусть пьют морскую и дохнут от обезвоживания.

• Подобається Подобається x 4
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, і ще один момент з Особенного мнения Д.Быкова

---------- Додано в 05:47 ---------- Попередній допис був написаний в 05:39 ----------

А Вам я особенно рекомендую не только почитать мои вчерашние-сегодняшие выдержки из рассуждений Д.Быкова, но и прослушать это интервью полностью. Очень занимательно и с прогнозами на ближайшее будущее.

Если же поленитесь или не сделаете этого "из прЫнцЫпа", даю еще одну цитату.

Так что если Вы не маньяк, то максимум через полгода Ваша радость (назовем ее так) должна поприуложиться в нормальные человеческие рамки.

10. Flametta

Flametta Well-Known Member

Спасибо за интересные выдержки :yes: Особенно за этот последний фрагмент - он полностью совпадает с моим собственным мнением :uanew:
    Может я и чересчур оптимистка, но думаю именно так..

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ми завжди раді допомогти слабшому! Що ще ми могли б для вас зробити?
    Може є потреба приїхати, розбудувати санаторії та курорти? Можливо потрібно влаштувати пікети біля багатогектарних "дачних ділянок" сиріт з української, російської та кримської влади "нажитих непосильною працею"?.. Зрештою, це точно ні. Там тепер вам чеченці допоможуть з цим питанням.
    Одним словом, ви там подумайте, що ще ми можемо замість вас зробити.
    При нагоді, передавайте севастопольцям - сімферопольцям вітання та подяки і від нас! За те, що на кінець без їхніх совкових голосів на виборах ми матимемо змогу суттєво швидше будувати нормальну Державу.
    Особливі вітання ось цьому контингенту:
    http://youtu.be/-HN5ixCEW_s
    Як же я радий, що цього бидла більше не буде в моїй Державі!
    ДЯКУЮ!!! :uaflag: :bandera:

13. metallic

Угу..А якщо від'єднати іще 15-20 областей. То ще швидше побудуєте.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Львів"яни, може я чогось не знаю?
    Ви зібрали гроші на пароплав / пором і відвезли усіх кримських москалів на істарічєскую родіну?
    А кого привезете зворотним рейсом, щоби не "гнати порожняк"?

"Вернуть" китайцям, я правильно зрозумів? Чим українці можуть допомогти у цій справі?

• Подобається Подобається x 2
  15. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ці - в основній своїй масі - нормальні.
    Металік, я розумію Вас. Мені жаль. Але ментально ці люди з іншого світу. Умовно, континентальна Україна застрягла десь в 90-х. Крим - десь у 20-х. Навіть після війни такого рагулізму, як зараз в Криму - не було. І що б ми ми хотіли, як би райдужно не мріяли - цієї безодні не подолати ще років з 10-30.
    Крим - пішов прискореним шляхом. Кремль, чеченці - їх вилікують суттєво швидше.
    Що робити зараз тамтешнім нормальним цивілізованим людям? Чесно, не знаю. Мабуть, варіанти 2.
    Один - перебиратись на європейський континент. Інший - залягати на дно і бути тією колоною, яка років через 2 нагадає вже вилікуваним севастопольцям звідкіля вони...
    Зрештою, перебуваючи під враженням всіляких таких відеоматеріалів, припускаю, що цей контингент може жити за будь-яких умов і про Сталіна писати, як про рідного тата.

16. Romko

Dmitry Tymchuk
    23 с ·

Многие из вас, очевидно, видел это видео на ютубе – «черный день» Академии ВМС Украины им. Нахимова в Севастополе. (https://www.youtube.com/watch?v=AOjw_hR00oI&feature=youtu.be )

Как сообщало ранее «Информационно Сопротивление», запланированное предательство произошло: вчера личный состав академии поднял над ней российский флаг.

Но последние кадры этой жалкой сцены воистину величественны. Курсанты поют гимн Украины, хотя «новообращенные» пытаются заглушить их музыкой оркестра.

Я готов смириться с «падением» академии уже хотя бы ради этих кадров. Пацаны в украинской военной форме дали беспримерный урок офицерской чести своим учителям – старшим офицерам, увешанным медалями, и именитым военным педагогам. И я в который раз восхищаюсь Украиной. Пытаться поставить на колени такой народ может только умственно отсталый вроде Путина.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дуже слушний матеріал. Якщо бути добре знайомим з "русской интеллигенцией" по матеріалам історії в частині хоча б їхнього епістоляру 19-20-х сторіч, то бачиться стабільна параллель в їхніх цілком демократичних роздумах і тоді і зараз... Тоді, максимум на що російська інтелигенція була практично здатна, це "хождєнія в народ", зараз,- хождєнія на "мітінгі за мір"...
    Я не звинувачую її ні в чому, зовсім ні. Просто хочу сказати, що інтелектуальна матриця інтелегенції, її вплив на світосприйняття своїх співвітчизників в умовах російських імперських реалій незрівнянно малий...
    Сторіччями вона (русская интеллигенция) ля-ля, фа-фа по кухнях та клубах, а долю імперії визначають диктатори: царі, генсєки, тепер президенти...
    Та й то ті "ля-ля, фа-фа" можуть існувати тільки до певного рівня гласності, до рівня, який не підриває основ "диктатури" в свідомості простого піпла...
    Оце те, про що я подумав, читаючи цей дуже характерний для росіян діалог...

18. metallic

Та ні чим особливим вони не відрізняються від, наприклад, Донецької, Луганської або Херсонської області. Те що Крим зараз у РФ, це виключно провина держави. Там завжди існувала величезна пропаганда та піар РФ. Працюють багато організацій, які цим займаються. Постійно приїздять якісь політики з РФ. І волають "Севастополь - русский город" і.т.д. І Україна, на все це, заплющувала очі. І не робила, нічого на противагу цьому. Ось і маємо.
    Те що в Криму буде тихий сепаратизм, було зрозуміло одразу після здобуття незалежності. І віддати його тоді РФ, було б правильно. Тоді ВСІ в Криму, хотіли залишитися з Росією. Але Ельцин з Кравчуком все порішали і Крим залишився Україні. І за 25 років Україна не зробила нічого, для зміни ситуації там. До того ж, тільки погіршила. За часів СРСР, в Криму ніколи не було українофобії. Отого бруду, яким забитий увесь сев.форум. раніше ніколи в Криму не було. Це все, наслідки роботи української держави. Ну, звісно і РФ дуже цьому процесу допомогло.

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Героям слава, а нашій владі ганьба!
    Не можу без болі в серці дивитися подібні кадри чергового приниження України.
    Якщо москалі і далі будуть такими наглими, наша влада такою беззубою, а весь світ таким мовчазним, продажним і нерішучим, то не довгий час, коли така ганебна процедура може відбутися і в Києві.

P.S. Ви можете собі уявити картину, що воїни УПА чи запорізькі козаки вишикувалися на площі і під звуки гімну опускають свій бойовий стяг і чіпляють ворожий? Я - ні.
    Євросоюз вже поступово змирився з окупацією Криму і дає задній хід.

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)