Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Але тугенький трафився бахур... Бздура ходяча... Тоті "демотиватори" в серісері були ВСЮДА. Просто мосх поролоновий твій не годен осягнути таку просту "штуку". То звичайний агітплакат!!! ТирнЄт з"явився ще у 1969-му році, двійочник! Хоча, так, у серісері його "нє била" довго. Пам"ятаю виставку "Інформатика у житті США" 87-го чи 88-го в Києві - ШОК. Сенсорні монітори...

• Подобається Подобається x 2
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну, ВАМ в Рязани точно не выбирать, а вот НАМ - на общеукраинском референдуме - ОЧЕНЬ даже)))))))

Конечно. Мост построят.

• Подобається Подобається x 3
  3. forester

forester Well-Known Member

А я и не рвусь на эти выборы. Я в зрительском ряду.

Ради Бога. Только последнее время на Украине ни одно государственное решение на общегосудасрственном референдуме не принималось, не принимается и, видимо, приниматься не будет. В лучшем случае - на локальных.

4. Коньъ Пегий

А Рада зачем?
    Тогда ротец прикрыл. Усек?

• Подобається Подобається x 3
  5. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

Так Кремль решил за будущее Украины тут пошуршить - зеленых человечков нагнать что б в Крыму референдум превести - не было ж давно референдума, так Кремль тут как тут.
    Вотьт те на, а у Украинского народа спрашивать не надо...
    Вас в детстве родители не учили что без спроса чужое брать нельзя?

• Подобається Подобається x 1
  6. forester

7. Евгений Сучков

Евгений Сучков Well-Known Member

Читал, а то как же. Вы то, чай, на майн кампфе остановились со своим национальным героем?

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

А теперь поведай, свидомитик, когда в ссср то интернет появился? Аль ты меня в пиндосы записал?

8. Коньъ Пегий

Да ради бога)))) Собака лает, караван идет.

9. Boris Art

А понятно, тогда бы сразу бы так и начинали - "я тут потроллить, не обессудьте безкультурный я"

10. Евгений Сучков

Дык вы зайдите на российские форумы. Там ваши товарищи (из Львова, например) так жгут, что нам еще поучиться надо.

11. forester

Ну, вот. Всегда можно найти какой-то компромис.

Вы как в том анекдоте о жене, которая задаёт мужу вопрос, сама же на него отвечает, а потом злится на мужа, почему тот ответил неверно.

12. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я, вар`яте, на тобі галицьку говірку треную, а так я справжнісінькый такий собі москаль-десидент. Й не тільки "Mein Kampf" здолав, а ще й дещо з Кропоткіна, Донцова, а найцікавіше - таких собі Фройда та Ніцше. Бо ж ми, сиволапі мацкалі, які живемо на Русі-Україні, мусимо вдавати з себе якусь мімікрію - це не з ватерклозету водичку хлебтати, як асвабадітєлі у 1939-му у Лемберзі. Отак одне шмаття, накшталт тебе, вітворит шось, як ти тут, наприклад, а про нас потім думка - олігофренія помурної стадії дебільності... Воно нам нада?

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

В бєділи я тебе "запісал", ти такий тупий, шо то для тебе ахвігенний "ребус", блазню?

13. Коньъ Пегий

Так какая кличка у вас?))))

14. Евгений Сучков

Такие агитплакаты?

15. prius

prius Well-Known Member

От і повилазила вся кацап'яча суЧність,а прикидувався тут...

• Подобається Подобається x 5
  16. Boris Art

Спасибо за предложение, но только что мне там делать на вашем форуме? В отличии от вас я не тролль

17. Коньъ Пегий

Не выдержали нервы у Сучкова. Ну да ладно, за спиной не обсуждаю.

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Золотые слова!

Жаль, что у Пу лишь американские заговоры против РФ находят место в его системе мировосприятия.

19. Коньъ Пегий

Ну а как еще народ в узде держать... Крым забрал - "надул пиндосов, таперича там баз НАТЫ не будет", Омеркиа враг, европа - геи. Хотя гей-клубов в одной только Москве туча. Что там в Крыму новенького, кстати?

20. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=33655
    http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=33655
    6 квітня о 23.40 за київським часом, в смт. Новофедорівка в офіцерському гуртожитку двома пострілами впритул з автомату АК-74 військовослужбовець окремого батальйону морської піхоти ЧФ РФ молодший сержант Зайцев Є.С. застрелив майора Карачевського Станіслава Володимировича (1981 р.н.), який проходив службу в одній з військових частин ВМС ЗС України та готувався до виїзду на материк.

Трагедія сталася в коридорі на п’ятому поверсі гуртожитку № 3 по вулиці Марченка буд. 2-а у смт Новофедорівка, Сакський район, АР Крим.

Попередньо встановлено, що одна куля попала українському офіцеру в груди, друга в район ока, сліди крові ведуть від третього поверху. Є припущення, що мало місце переміщення тіла загиблого.

Також є інформація, що товариш загиблого — офіцер оперативного відділення штабу військової частини ЗС України капітан Єрмоленко Артем Володимирович по звірячому побитий та заарештований солдатами РФ, на даний час переданий до слідчого відділу ЧФ РФ.

За словами свідків приблизно у час смерті офіцера, в коридорах гуртожитку були чутні вибухи та постріли.

На місце події виїжджала оперативна група Сакського МВ міліції, військова прокуратура та слідчий комітету РФ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)