Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Locke
    Психічно хвора нація, інакше не скажеш:

Я что-то не понял, эта дурища придет меня спасать? Что это за национально - освободительное движение?
    Вообще-то меня радуют ее истерические попытки накрутить толпу, не почему-то не слышно радостного поддерживающего крика массовки и бурных аплодисментов. Видать, даже крымчане недоумевают и смотрят на ее валенки.:haha:

• Подобається Подобається x 4
  2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

От що мені цікаво, як перевірити виконання цих законів? о_О (Я не про навчання до 23 років).

• Подобається Подобається x 1
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:flag_of_truce:
    Це фейкова новина :)

5. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так їм до нас на танку дві години. Як же про них не думати, доки немає 2-х метрового муру на кордоні?
    А їхня дурість починається із заборони мережевних трусів. Іноземних фільмів, Макдональдсів тощо.

• Подобається Подобається x 3
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

А, як оце,- На паркані було написане слово "мир" з трьома ашипкамі:haha:

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

И на этом "фоне" - "Мамы всякие нужны, мамы всякие важны"... Или это на том фоне... КАК не возненавидеть это уёжище - сссрию после ТАКОГО изнасилования мозга ребенка?

• Подобається Подобається x 2
  9. Евгений Сучков

Евгений Сучков Well-Known Member

Верим, почему нет. Я склонен анализировать информацию из разных источников. В чем то согласен. Да, санкции ни о чем. Да, кусок отхапали. Но не хочу тему развивать, тк мне уже прямым текстом заявляли, что украинцы озлоблены, зачем же нагнетать?..

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

У меня у самого сейчас такая беда, что вы и представить себе не можете... Ну да ладно. Да, в России нефть, но сейчас мы только-только голову поднимаем, пытаемся развиваться. Время непростое. Про деток согласен, сам с недавнего времени стал участвовать в благотворительности (не ищу оправдания, просто считаю что это по совести).

10. Коньъ Пегий

Мне вот интересно, подбросят ли хатынку Депардье где-нибудь в Ялте? Он же, как-никак, почетный ЧЛЕН Российской Федерации. Какая реклама будет полуострову! Очередная победа над бендеровцами!

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені дивно, що ця новина до вас дійшла тільки тепер. Перший раз цю новину прочитав в ґазата виборча, потім в англійських газетах, потім в Le Figaro. Звичайно, матеріал супроводжується вїдливими коментарями де москалі виставлені як викінчені ідіоти.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я вже говорив, що по своєму щасливий цією ситуацією з Кримом, Росією,.. бо думав на протязі багатьох років, що не доживу до часу, коли Україна на державному рівні усвідомить, а наші українські діти в очевидь побачать наскільки ця сусідська країна суперпадлюча по своєму визначенню...

Слава тобі, наш Господи...

13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Вай! А шо ся стрєсло? Чого ти, балєзний, почав у множині про себе гаваріть? То "вєрім", то "я склонєн".... Тебе ще поки шо ніхто тут не нахиляв(і мріяти облиш - порада замість бонуса за живучість). Весь ти якийсь непевний, слизький, як слимак - вєрю-нє вєрю... "Кусок" отой ніхто нє "отхапалі" - ще РИГНЕТЕ. А от тобі, як особині жити й ти визнач нарешті хто тиє - "...мисливець, чи ..." (Про вибачення я не жартував і то було від щирого, а не задля власного самоствердження)

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дай Боже ще бодай 50% Донбасу це усвідомити...

15. Finya

Finya enjoy the silence

І не тільки татари, і не тільки на землі) Таке враження, що людина, взагалі, має про чиїсь інтереси думати. Та виключно про свої.
    Ідеологія радянського гуманізму)
    Так, ніби перед Господом ще за когось відповідаєш)) Тут аби з собою розібратися.

16. Евгений Сучков

Сам купит. Не нищеброд вроде.

17. Finya

Finya enjoy the silence

У будь-якій справі, союзниками люди є доти, поки їм вигідно, це нормально. В іншому випадку, як це мало б виглядати - одному партнерові вже не підходить співпраця, але "чю долга" не позволяет плюнути і піти?)) Я назву це маразмом)

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А хотите вам скажу, что думаю?
    Уроды МЫ, что москали-кацапы, что хохлы.
    Нам -ли сраться?
    Нам нужен мир, неужели непонятно??? Мне пох на грамматику, но если мы будем воевать, жопа нам всем, неужели не понятно?????

19. Коньъ Пегий

Ну, в разных местах по-разному... Допустим, в Белгороде года 3 назад нам в поезде таможенники цедили сквозь зубы "апять хахлы едут", в москве тоже, как на врага народа, ближе к центру - поспокойнее, а в Забайкалье - вообще прекрасно, спросят, откуда (по акценту слышат), говорю - из Украины, "аааа, ну как там у вас, жара?" и все. Кстати, из Читы народ в Новосибирск ломится, "потому-что пакращення по путинськи там". Своими глазами видел и народ слушал - бандитизм и разруха, еще и буряты мозг ковыряют. Вряд-ли там радуются Вернувшимся Домой.

• Подобається Подобається x 2
  20. Евгений Сучков

Ни хрена толком не понял. Пойду пить wodka.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)