Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Нє. Усьо, я зав"язую. Мені тітка приліпила вже дві картки:)bye2:), а з анонімайзера потім я заходити не хочу.

• Подобається Подобається x 1
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не совсем понял смысл. Поясните, пожалуйста.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. Moskal Charivnik

Мы флудим в теме про Крым, мне уже влепила одна симпатичная коняка с чубком желтую и красную карточку и я прекращаю здесь про милицию, потому, что она меня точно запакует в баню - к гадалке не ходить:crazy:(на выходных вероятность возрастает в разы о_О). Если будет беседа в отдельной теме, с удовольствием приму участие, ибо ЕСТЬ, чем поделиться чисто из практики...

• Подобається Подобається x 2
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ясно. это разумно.

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ух ти ж ділавой! Вивіді спочатку з Місхору своїх "зільоних", вєрні старий Магарач в Ялту, а над Ласточкіним Гніздом хай майорить кримсько-татарський прапор... На ньому зображений теж, як і на українському,- тризуб, тільки вверх ногами. Тобто українці своїм гострим тризубом пропорюють ворога знизу вверх, а татари, своїм спеціально притупленим тризубом, добивають вражину зверху вниз... Шикарно...

Останнє редагування: 4 кві 2014
    • Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Напраду,про міліцію в криму - чистий офтоп.:)))

#Orange
    Путин подписал пакет законов, вводящих ответственность за неподчинение казакам и прочим дружинникам. Мы все теперь обязаны подчиняться этим сраным ряженым с медальками из фольги.

А финансировать их разрешили из бюджетов субъектов РФ и местного самоуправления

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ось бачите - "розмiр пенсiї" - не головне! Може хоч через це зрозумiєте, що вiдчувають українцi.

Трошки не ТАК. Україна не визнає "приєднання" Криму - тому державного кордну по Сивашу - не буде. А це означає, що iноземцям там проходу не буде. Тiльки громадянам України - по внутрiшнiм паспортам. Тому їхати до Криму вам прийдеться або морем - або лiтаком.

• Подобається Подобається x 3
  9. UNIA

UNIA Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  10. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну шо, легітимність, нє ?
    Вполне правільно. Це ж давно не забава.

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Поки умудрились захопити заручників
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/3/7021279/
    Значить слабенько їм там платять, нічого нового від часу другої чеченьської так і не придумали

• Подобається Подобається x 2
  11. Moskal Charivnik

Сходив за посиланням... Сказати хочеться одне слово... Але правилами заборонено... Цікаво, чому "Калмикія й Татарстан", а не Кубань й Далекий Схід... Зовсім "ТУПИИИЄ" ті москалі, чишо... У Ноябрьську ще б якось, чи Норильську, а то дич якась, йо-майо...

12. Евгений Сучков

Евгений Сучков Well-Known Member

А как же. Бабло госдепа отрабатываю.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони там всі упороті. Роблю висновок - Україна є супердержавою, якщо супердержава Росія присвячує Україні майже всі сили і час.

14. Евгений Сучков

Я никого никуда не вводил. Поэтому и выводить не буду.
    Кстати. Два года назад меня ДАИ около Ялты остановило. Я их спросил, как проехать в Ласточкино Гнездо. Они мне сказали, что на державной мове нужно говорить Ласточкiве Гнiздо. Как правильно то?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:Ластівчине?

16. Евгений Сучков

Получается, что и на континентальную Украину мы по сухопутной границе с востока въехать не сможем. Даже с целью съездить на Украину или транзитом в другую страну.

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

от слова ласты ... там же море. есть правда и другой контекст ... то, что будет с рашкой через год-другой.

18. Евгений Сучков

Вам виднее:drinks:

---------- Додано в 07:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ----------

А что будет? Поведайте, очень интересно.

19. Moskal Charivnik

Темник переплутав? Госдеп пендосівський, ти шо палишся, подвійний кріт?:bandera:

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

То таке слово, шо в агліцькій мові зветься "ноценсоред"...:bandera:

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Збирається якось росіянин на захід України у справах… Колеги його наставляють: ти ж там тільки українською найчистішою говори, бо ж як дізнаються, хто ти є, то смерть мученицьку приймеш…
    Поїхав. Поки справи по славетному місту Львову вирішував, то й заблукав… Ну, нема чого робити — треба запитувати. Згадуючи настанови колег, звертається до дідуся, що саме поряд проходив:
    — Добродію, підкажіть-но, будьте ласкаві, де тутка автобусна останівка є?
    — Автобусна зупинка за рогом, але ти, москалику, вже приїхав…

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)