Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не бачу проблем, країна не окупована повністю, хто не хоче жити в окупованій частині - переміщається на неокуповану.

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Тим, как я уже писала - я не знаю, был ли полк, о котором упоминается в статье, да это и не важно... Важно то, что РИ строили многие, воевали за империю все национальности (украинцев было очень много, особенно в южных баталиях), а "геройствуют" и на все претендуют исключительно русские, в СССР аналогично... (((
    То, что Россия забрала, оттяпала у других народов, стало ее, в том числе и украинские земли... Ю.Осетия, Абхазия, Приднестровье, Крым, Калининград не являются исконно русскими землями, как, например, Московская область...
    Тот механизм, который запустил Путин своим дебилизмом, аукнется миллионам людей, перечеркнет, перекроит тысячи судеб, как произошло в Чечне... ((((

3. Bastard

Bastard Well-Known Member

Навпаки.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Ну ППЦ. ФРН сприймала ГДР як радянську зону окупації. При тому, ніхто їх на шиї НЕ тягнув.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,а чо вони Майдан не організували,оті два мільйони?:russian_ru:

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Аполитично рассуждаешь. (с) Тов. Саахов.
    Все прозрачно, как пеньюар.
    Да делается это для красивой картинки. Чтобы показать другим регионам, от которых Кремль еще не отказался и питает надежды, как хорошо будет под сенью крыльев двуглавого орла... Рекламма, так сказать.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А куди ж подіти "непосильно нажите" майно, могили рідних, звичну роботу...? Чи може на континенті маса незаповнених робочих місць?

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не совсем понял смысл. Поясните, пожалуйста.

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

Ну прям как в том советском анекдоте про армию: "Если вы такие умные, что ж строем не ходите?"

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо тут сказати. Типу окупація, але не окупація? Можете навести якісь прецеденти схеми "де-юре власник окупованої території забезпечує своїх де-юре громадян в де-факто іншій країні"? Наприклад чи дотримувався СРСР якихось зобовязань щодо громадян УРСР на території УРСР під час німецької окупації?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А крім цього галичани не люблять, коли пиво водою хлорованою розбавляють. В їх культурі - краще трошки не долити.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Если "країна" предоставит тем, "хто не хоче жити в окупованій частині" жильё , подъемные и работу, то действительно я тож "не бачу проблем" :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Знак запитання варто зняти. Окупація в чистому вигляді з часів руйнування москалями Кримського ханства.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну насправді в держави таких зобов'язань немає на законодавчому рівні. Це все вирішується в рамках ситуації форс-мажор, як то повінь, ураган, чи ще якесь лихо. Наскільки я чув програми є, лиш не знаю наскільки ефективні. Тут люди і так без роботи по всій Україні, в чергах на житло по 25 років, а ви кажете що кримчанам тепер приорітет, в нас вся країна потребує роботи, житла і підйомних.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну тоді проблема все-таки є, і говорити "я не бачу проблем" невірно. Так?

14. metallic

metallic Well-Known Member

Да понятно, что для рекламы. Непонятно только, почему множество россиян, сидя в своих депрессивных, нищих регионах. Ссуться от радости, при виде, как в Крым вбухивают миллиарды ихних денег. И кричат, "еще давай, нам не жалко"!

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

А это можно легко объяснить:

Рабская психология и тоталитарный режим в РФ привели к тому, что россияне воспринимают как "своё" лишь то, что лежит непосредственно в их кармане в прямом смысле, а то, что там фактически не лежит - то не своё, непонятно чьё.

Вот именно поэтому и кричат, "еще давай, нам не жалко"!

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ментальність "пабєдітєлєй" простому люду не зрозуміти. В душах цих зашорених шовінізмом людей все перевертається, що їх остання в світі середньовічна імперія може скотитися до долі Австрії - від "величі" Габсбургів до спокійного достойного життя маленької країни.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну є купа проблем, але як кажуть "семь бед - один ответ". Думаю кримчани на Великій Україні будуть жити не набагато гірше.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дорахуєтесь до того, що по Дніпро віддасте...
    Славаукраїнці за що народні гроші отримують? От хай і думають, як унеможливити зловживання... поки не забрали.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Ви їм житлом поступитесь?
    Ви їм роботу надасте?
    ..., логіка свинаря.

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Если уж ради комнатки в армейском общежитии морской пехотинец Украины готов присягнуть РФ,

значит такая безнадёга у людей, никакой веры в свои возможности и поддержку своей страны, что хоть в петлю.

Что уж говорить про обывателей, мирных жителей...

20. Bastard

Bastard Well-Known Member

В ФРГ воспринимали Восточную Германию исключительно как советскую зону окупации Германии , а не государство.
    И ето не означало, что бундесы должны были платить пенсии восточникам.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)