Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

туть тоже такі суки є...повбивав би http://youtu.be/bc-9ym9YP3M?t=47s[MP3][/MP3]

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Поищите, ну не было еврейских полков в царской армии, тем более с названием Еврейский. При Александре II прошли первые погромы, еще до русско-турецкой войны. А Леон Пинскер был врачом в Крымскую войну

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому і мирні шо є козачки.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

• Подобається Подобається x 7
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А мені ця більше всього сподобалась

• Подобається Подобається x 1
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Сейчас ситуация изменилась очень сильно. После принятия всяких "постановлений" и "законов" армия РФ отойдёт на второй план.
    Карательная функция - удел Беркута и аналогичных подразделений МВД, ФСБ РФ.
    Плюс, как я понял из информации сев.форума, имеется до 20 "геройских" организаций парамилитарного типа со стрелковым оружием, которым после "отсутствия наличия" бЭндеровцев на территории Крыма явно захочется искать этих самых бЭндеровцев среди местных жителей.

Плюс "казачки" бухие, которые оружие смогли раздобыть и не собираются домой возвращаться и всякая шваль мелко-уголовная местная.

Вот этих "освободителей" и придётся больше всего опасаться жителям Крыма и приезжим, по моему скромному мнению.

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7. metallic

metallic Well-Known Member

Полицаи нашего времени :sad:

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

http://interfax.com.ua/news/economic/198931.html

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так. Только вместо белой повязки на рукаве - теперь полосатая лента.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та шо ви так всурйоз сприймаєте мої відветі підначки? Невже досі не зрозуміли, що тільки-но віртуально стреноживши гімалайську тьолку, я зразу приступаю до своїх харАктерних процедур,- доставАть усіх (майже усіх) підряд своїми, часто придуравлєними наїздами...

Повірте, якщо я не буду цього регулярно робити, москальскі танки через три години дойдуть аж до Рави-Руської...
    Про це мені в Місхорі одна целомудрєна профурсєтка, ще в тому сезоні нагадала...

11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

:haha:
    Це там, де ото Зі*уятана*у забанене всіх "чекає" на відпочинок???

12. metallic

НАСА замораживает контакты с Россией

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідно раша позбудеться американських сервісів зв"язку, наземного супроводу та навігації. Тільки б москалі не взяли в заручники астронавта, який зараз літає на МКС, з вимогою перейти на бік російських аерокосмічних сил. :)

14. metallic

Ну, вони все заморозили, крім співпраці по МКС. До того ж, США теж багато чого позбуваються. Ті ж самі двигуни(хоча можливо вони з запасом скупилися). Космос, це мабуть один з небагатьох напрямків, де країни співпрацювали приблизно, на одному рівні.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де вони там на одному рівні? Подивіться на проекти американських приватних корпорацій і подивіться чим Рюслянд займається - вантажними перевозками підробляє, на корольовських ракетах. Розробка на мертвій точці стоїть.

16. Евгений Сучков

Евгений Сучков Well-Known Member

Всем привет! Меня зовут Евгений, я из России. С интересом читаю ветку про Крым, столько разных мнений уже увидел... Сравниваю со своим форумом, украинцев у нас очень мало, да и оппоненты в дискуссиях они никудышные...

Что хочется сказать в первую очередь: Ребята (и девчата)! Давайте жить дружно!!!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо за форум?

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та не )))) просто не первый раз мне закидывают "ветреность мнения" ...

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так а мы разве против жить дружно...были?

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Привет!
    Какой именно форум? ;)

А касательно дружно - с вменяемыми россиянами всегда готовы дружить, а в общем...больная это тема сейчас.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)