Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Артобстрєл знов свою пушку розвернув на 180 градусів... А це значить, шо наша бєрьоть

• Подобається Подобається x 5
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

крємльоффскій мєчтатєль,
    навряд чи кримчани дізнаються, ХТО саме і з якої точки натисне кнопку, після якої "днєпровський канал" стане канавою.
    Місцеві інженери? Партизани? Спецслужби? Дежчастотнагляд і не вловить короткого сигналу.
    А далі... руссіше зольдатен вишикуються "пожежним ланцюжком" і будуть передавати до Криму відра з водою.
    Скільки десятків тисяч відер знадобиться - підра***те самі. І розгорніть в Криму виробництво відер, бо з континента вам їх не завезуть. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Правильно, але Кареніч щез кудись. Ми ще з ним про Гаусгофера не договорили і я чекаю відповіді на свій пост :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Сидить у бібліотеці бідолаха, конспектує.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Воткою затарюється.:)))
    Поки кацапня всю не вигребла.:haha:

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Это что еще за отсылки? Какую желчь? Прошу прояснить ситуацию.

7. Boris_Kiev

Я ж йому вже писав: на ЛФ є два психіатри - Степанич і А. Тітієвський. Іншим СФ не цікавий. Та й лікарям теж, вони бачать психів щодня на робочому місці.

• Подобається Подобається x 1
  8. mrochkizm

Та Гаусгофер мене, в принципі, не так сильно цікавить, як відповідь на те, чи то фактична чи вдавана ввічливість була в Криму і що з людьми сталося. Справді цікаво, я серйозно. Кареніч, ждю Вас.

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А Еврейский полк во время Крымской войны - это миф или реальность?

10. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

У сотрудницы отчим там живет, так вот за 2 недели (+- 2-3 дня) он был за автономию в составе Украины. Перед "референдумом" в трубку заверещал про дидов, святую кровь на Крымской земле, укров, историческую справедливость, и "я всегда чувствовал себя россиянином", атас, короче. Х.З., что там произошло...

11. mrochkizm

Угу, а коли уродженці Західної України починають, переїхавши в Крим, починають перед референдумом відчувати себе росіянами і кричати, що Бандера вбивав дітей власними руками на їх очах...:facepalm:

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Насчет полка я не знаю - никогда не интересовалась, но, думаю, автор статьи в теме. А о том, что много евреев воевало в крымской кампании - информация есть.
    http://www.sem40.ru/warandpeace/military/hero/3877/

Хотя вот -
    Еврейский Его Величества Государя Императора полк
    http://maxpark.com/community/4391/content/2093785

Будет время, постараюсь поискать инфу, самой интересно :)

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дык, время нынче такое ... ну я может согласен что слишком эмоционально но бл...ть !!!! это ж волюнтаризм ...
    я согласен, подождем, если эти 25 тысяч вызваны не тем что больше не успели напечатать а піднесенням та звитягою - то хрен с ними, татары да - блин, портят всю блокаду ... но суть не меняется, пересекать Крым - Украина только по украинским паспортам, пусть наши барыги им хлебец по червонцу продают .... а в общем я конечно с Вами согласен, хотя я б все таки свет и т.д. через день бы давал в этот период, не специально вот упал столб или предохранитель какой сгорел это ж пока подвезут ... я думаю татары и сограждане нам простят этот демарш ....

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Житель главного крымского курорта - Ялты , назвавшийся 37-летним Андреем Соколовым, написал в своем Twitter, что его голосование за Крым в составе России было большой ошибкой.

Ниже – рассказ без купюр ялтинца Андрея Соколова о новых крымских реалиях.

15. Boris_Kiev

Не сумнівюся, що Каренич відтермінує відповіді на Ваші запитання.
    Це ж певна індульгенція щодо бану. Тим часом він натролить цілий вагон на загальні теми. :)

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

по-перше, яка ваша и що вона "бєрьот" , де ??? по-друге, я не у хокей граю, нема "ваша" сторона або не "не ваша", через цю придуркувату полярність частина спільноти іноді втрачає адекватність, скажи "майдйан -то добре, але до влади знов гімно прийшло" - ВОРОГ, скажи "менти п-раси дітлахів натуцкали" - ДРУГ, скажи "менти зобов'язані стріляти якщо стріляють у них ВОРОГ, ГІМНО, РАБ і далі слинозахльобування " .... якщо бути на "вашому" (у загальному розумінні) означає: радісно плескати будь який дурні аби "щиро вкрайонська" - увольтесс ... я ж не собака Павлова що б на лямпочку слиною прискати, я з початку роздивлюсь, а потім вже або гавкну або з'їм ... а якщо стисло - намагаюся бути не заангажованим, чого і вам бажаю ... )

17. Boris_Kiev

Таке треба постити без тегів HIDE жирним шрифтом на всіх форумах Півдня і Сходу.
    Автор 1:1 повторив мою "метафору":

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого для них страшного. Вони не перестануть менше любити Росію, навіть можна їх на лісоповал відправити. Прикладів багато, то й же Сергій Корольов після ГУЛАГу.

19. Forpost

Forpost Стоїк

чому мысцеві мешканці не ставлять руських окупантів на ножі,чекають поки їх поставлять,чи на Західну Украіну надіються що їх визволить

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

та шо шо дустом посипали с мацкви тай всьо

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

"Зеленые человечки" самые мирные из оккупантов, гораздо хуже вся эта шваль в образе ряженых казачков и гопники местные . Вот они то и будут, пользуясь неразберихой и безвластием, мирное население мучить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)