Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ще справляє на когось враження?

• Подобається Подобається x 4
  2. hrim

hrim Well-Known Member

Це помилкова акція (скоріше провокація). В Криму зріє хаос, і такі акції допоможуть оккупендівцям перекласти відповідальність.

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

А.Яценюк:

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ха-ха-ха. Ежедневно в Симферополь из Шарика летает два рейса Аэрофлота. Можете табло вылета глянуть: svo.aero.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про що я писав кілька годин тому, а дехто з кримських "здавальників койко-місць" не вірив.

• Подобається Подобається x 2
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Крым и Третий Рим, т.е. Четвертый Рейх:

Александр Суханов:

8. metallic

metallic Well-Known Member

Так прочитав. Так життя людей. Але Ви думаєте, перекриття шляхів, для постачання продуктів, це якось змінить? Путін буде голодувати? Ті хто тримає офіцерів? Я вже написав, що буде у такому випадку. Те ж саме, багато раз Вам писав, коли ви пропонували відімкнути все що йде у Крим (воду, світло, газ, харчі). Це козир у руки Пу. РФ буде на весь світ волати, про те, що Україна створює штучний голод у Криму. І світ їх підтримає у цьому.

І знову, як це пов'язано з "афганським" ультиматумом. Те що підприємці не бажають співпрацювати з Кримом, то одна справа. Це їхні гроші, їх ніяк не змусиш. А перекриття шляхів, для постачання продовольства - це злочин.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так тільки на РФ і літають літаки, на Стамбул вже нема :)

10. metallic

Наразі - ні. Бо він несе маячню. Але якщо він буде правий, тоді справить.

11. Boris_Kiev

А на підставі чого Україна має годувати Крим?
    Рашка обнуляє угоди, прихоплює українську власність, примусово змінює банківські і поштові реквізити в Криму.
    Скажімо, я продавець продуктів. Бабки на рахунок не капнули - до побачення.
    Капнули з Рашки? Воно мені треба - гемор з митницею та НБУ, я не експортер, я торгую на внутрішньому ринку. А раптом мій єдиний фургон прихватизують кримські відморозки?
    Дійшло нарешті?
    Чи Ви піклуєтеся про своїх родичів? Замовте їм сухпайки через пошту росії. Мені яке діло до них?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.tourismnews.com.ua/news-5932.html

• Подобається Подобається x 3
  13. Boris_Kiev

Відступаючи на початку 2 св. війни з Криму, совєтські війска постріляли з кулеметів цистерни з Масандрівськими винами - щоби ворогу не дісталося. Винна річка текла до моря. А нинішні нащадки совєтів тупо повипивали.
    Цікаво, чи наср*ли вони у кришталеві вази імператорської родини, як це зробили перші совєтські пролетарії та комісари спочатку під час якогось з"їзду в Криму, а потім під час "оздоровлення"?

• Подобається Подобається x 3
  14. UNIA

UNIA Well-Known Member

В Ялте может кто и недоволен, зато в Севастополе всё в порядке, решают, кто же больший из них герой в "обороне Севастополя от фашистских захватчиков" и куда пакет макарон для Беркута дели:

http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=1&t=774632&sid=f1ee77aebf4fe87d214b8bd87ac44b0f

Кто в Севастополь раньше ездил, скажите, они всегда такими крохоборами были ?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мідалька їм за це:

16. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Сами посмотрите... Хотя и от себя скажу - ЖЛОБЬЁ то еще... Приехал к родичам, квартира в состоянии м... Ну... Ну, бомжарня, даже не ночлежка... "панели" на стенах синей краской на кухне и в коридоре... Понимаю, что 5 последних лет никто не живёт, но ведь это 21 век!!!

https://www.youtube.com/watch?v=jozWwl4xIUs

17. Boris_Kiev

Разные они. Есть в меру щедрые (например, администратор пансионата по отношению к постоянным отдыхальщикам). А есть такие, что за копейку удавятся.
    Некие севастопольцы бесцеремонно приезжают на постой к киевской родственнице (нашей знакомой). Но ее - внимание - за 10 лет ни разу не подвезли машиной с вокзала до базы отдыха (40 км). Максимум гостеприимства - 1 сутки перед поездом.

Останнє редагування: 2 кві 2014
  18. metallic

Україна годує свій регіон. Як тільки перестане, де-факто, визнає його не своїм.

Це здається до Вас ніяк не доходе. Ви порівнюєте довге з мокрим. Ви не бачите різниці, між відмовою деяких підприємців постачати продукти до АРК. Та перекриттям шляхів, зграйкою афганців?

19. Boris_Kiev

Ви бачите лише зграйку афганців? А зграйку тих, хто тримає полонених українців - вперто не бачите?
    Ідіть їх визволяти, якщо Ви такий гуманіст. Я вважаю що все дебільне населення сєвастополя не варто життів і свободи тридцяти, навіть десяти українських солдатів.
    Кримчани вже обісралися у своїй "самодостатньості", коли на 12 годин вимкнули електрику? Ну гаразд, в темряві можна хоч потрахатися.
    А як просидять 3 дні без продуктів - порозумнішають і самі підуть визволяти полонених.

20. Karenich

Karenich Well-Known Member

Большая просьба пояснить. как просматривать то что скрыть под "офтоп".
    Мен выкидывает в начало страницы и усе:dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)